Görüş Bildir
Haberler
Instagram fotoğraflarıma kim bakmış tuzağı

Instagram fotoğraflarıma kim bakmış tuzağı

Hüseyin Şen
19.06.2014 - 17:55 Son Güncelleme: 19.06.2014 - 22:48

Instagram fotoğraflarıma kim bakmış tuzağı

Facebook’ta da Twitter’da da işe yarayan “profilime kim bakmış?” uygulamalarına inanarak indiren kullanıcılar hala bunları gerçekçi bulurken ( o kadar uyarıyoruz, yok öyle bir şey) son zamanlar da instagram’da da bu tarz uygulamalar türemeye başladı.

“Instagram fotoğraflarıma kim bakmış?” sloganı ile “instagram_tr” kullanıcı adı ile twitter üzerindenpaylaşılan bu uygulama bir anda patlama yaparak günün twitter’da en çok konuşulan konusu oldu. Tabi ki de bu koskoca bir YALAN.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tek amaçları sizin profil bilgilerinizi ele geçirmek olan bu sistem, sizin hesabınızın hareketlerini de kontrol edebiliyor. Örneğin; haberiniz olmadan başkasının instagram hesabını takip etmeye başlıyorsunuz, ya da haberiniz olmadan başkalarının fotoğraflarını beğeniyorsunuz. (bu da instagram’da1000 takipçi 10TL diye ortalarda gezenlerin işine geliyor, yani o 1000 takipçi arasına otomatik olarak sizler de ekleniyorsunuz) “Kesinlikle şifrenizi istemiyoruz” kisvesi altında paylaşılan bu uygulamayı kurduktan sonra zaten şifrenizi vermiş kadar oluyorsunuz merak etmeyin.

  Peki Bu Uygulama İnstagram Hesabından Nasıl Kaldırılır?

Bu işlem ise oldukça basit tek yapmanız gereken bilgisayarınızdan instagram hesabınıza giriş yapmak. Giriş yaptıktan sonra “profilimi düzenle” butonuna tıklayın.

Uygulamaları yönet kısmından “Profilime Bakanlar” kısmının yanındaki 'Erişimi İptal Et' kısmına tıklayıp, kaldırarbilirsiniz.

Kaynak: http://www.ceptelefonun.com/instagram...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın