Görüş Bildir
Haberler
Instagram'da En Çok Takipçisi Olan Kadınlardan Biri Olmasına Rağmen Telefonunda Uygulamasını Bulundurmayan Selena Gomez

etiket Instagram'da En Çok Takipçisi Olan Kadınlardan Biri Olmasına Rağmen Telefonunda Uygulamasını Bulundurmayan Selena Gomez

Sheida
26.06.2019 - 12:33 Son Güncelleme: 27.06.2019 - 17:59

Dünyanın en çok beğenilen kadınlarından birisi ve milyonlarca takipçisi olduğu halde telefonunda Instagram uygulaması yok!

Kaynak: https://www.businessinsider.com/selen...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Selena Gomez Instagram’da takipçisi en fazla olan insanlardan birisi, ancak son yaptığı bir açıklama sırasında telefonunda uygulamanın kendisinin olmadığını itiraf etti.

Bu nedenle de telefonunda Instagram uygulamasını bulundurmuyor.

"Şahsen ben dahil olmak üzere genç insanların bütün vakitlerini yapılan yorumlara takılarak harcaması ve bunlara izin vermesi cidden çok sağlıksız hale geldi ve bu beni çok etkiliyor."

170 milyon takipçili Cristiano Ronaldo ve 157 milyon takipçili Ariana Grande’den sonra en fazla takipçiye sahip 3. insan.

2018 yılının sonunda aldığı negatif yorumlar nedeniyle Instagram hesabını 4 ay kapalı tutmuştu. Bu dönemde aynı zamanda mental problemler de yaşıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz ay Cannes Film Festivali’nde insanların Instagram gibi sosyal medya platformlarına ve telefona olan bağımlılığının ne kadar tehlikeli hale geldiği konusunda fikirlerini söylemişti.

Siz Selena Gomez'in sosyal medya perhiziyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
847
300
35
29
16
14
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dogugulumsek

Bence akıllılık ediyor

Aşkito muyum ben

Sosyal medya kullanmayacaksan bizim gibi olacaksin. Hiçbir yerde hakkında hiçbir şekilde hesabın olmayacak. Hakkını verecen hakkını 😂

Sarman Sar

Madem uygulama yok telefonunda, hesabı neden açık? Bu hareketiyle resmen şunu söylemiş oluyor bence; " bu uygulama zararlıdır, akıllı kişi bunu kullanmaz, am... Devamını Gör