article/comments
article/share
Haberler
Samsunspor Thorsten Fink'ten Ayrıldı, Beşiktaş'ın Eski Hocası Valerien Ismael ile Görüştüğü Öne Sürüldü

Samsunspor Thorsten Fink'ten Ayrıldı, Beşiktaş'ın Eski Hocası Valerien Ismael ile Görüştüğü Öne Sürüldü

google-g-white cross-white onedio-o-white
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin plus-blue

Samsunspor, Alman teknik direktör Thorsten Fink ile yollarını ayırdı. Gazeteci Reşat Can Özbudak'a göre kulüp yönetimi, Beşiktaş'ı daha önce çalıştıran Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile görüştü. Samsunspor yabancı teknik direktöre öncelik verirken Trabzonspor'un eski hocası Nenad Bjelica da değerlendirilen isimler arasında. Nihai karar yönetim kurulu toplantısında verilecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Samsunspor Thorsten Fink ile yolları ayırdı.

Samsunspor Thorsten Fink ile yolları ayırdı.

Samsunspor Alman teknik direktör Thorsten Fink ile yollarını ayırdı ve yeni teknik direktör arayışını hızlandırdı.

Gazeteci Reşat Can Özbudak'ın aktardığına göre Samsunspor yönetimi, daha önce Beşiktaş'ı çalıştıran Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile görüştü. Başka adaylar da değerlendiriliyor.

Nihai karar yönetim kurulunda verilecek.

Nihai karar yönetim kurulunda verilecek.

Samsunspor yabancı teknik direktöre öncelik veriyor. Trabzonspor'un eski hocası Nenad Bjelica da değerlendirilen isimler arasında. Kulübün yönetim kurulu toplantısında nihai karar verilecek.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
Sosyoloji bölümünden mezun olarak uzun yıllar medya alanında çalıştım. 11 yıl spor kulüplerinde medya yöneticiliği yaptım. Ankara' da yerel gazetelerdeki editörlük deneyiminin ardından Onedio'da Gündem, Spor ve Ekonomi alanında içerikler üretiyorum. Aynı zamanda Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde Yazarlık eğitimi alıyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın