Görüş Bildir
Haberler
Instagram Android'de 500 Milyonu Geride Bıraktı

Instagram Android'de 500 Milyonu Geride Bıraktı

Batuhan
24.03.2015 - 16:25

Instagram'ın Android platformuna çok geç adım atması kullanıcılarını kızdırsa da son açıklanan indirilme rakamları durumun hiç de kötü olmadığını ortaya koyuyor. 2012 yılında 1 milyar dolara Facebook tarafından satın alınan Instagram , dün gece kolaj oluşturucu Layout from Instagram uygulamasını yayınlamıştı.

Yeni uygulamasını yayınlayan Instagram'ın kısa süre sonra Android platformundaki indirilme rakamları açıklandı. Rakamlara göre Instagram, Google Play Store 'dan 500 milyonun üzerinde indirilmiş. Ancak uygulamayı indirip silen kullanıcılar olduğu için Instagram’ın Android platformundaki kullanıcı sayısından söz etmek pek doğru olmayacaktır.

Sosyal medya platformlarının indirilme rakamları genelde çok yüksek oluyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda WhatsApp , BBM ve Facebook gibi platformların da indirilme rakamları açıklanmıştı. Bu noktada bize göre önemli olan 1 milyon indirilme barajını geride bırakmak ve uygulamanın sürdürülebilir olması. Bakalım ilerleyen aylarda Instagram daha fazla Android kullanıcısı ile buluşacak mı?

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/instagram-andr...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0