Görüş Bildir
Haberler
Instagram'a Yeni Özellikler

Instagram'a Yeni Özellikler

Batuhan
22.08.2014 - 13:49

Instagram'a Yeni Özellikler

Popüler mobil fotoğraf paylaşım platformu Instagram markalar tarafından da sıklıkla kullanılıyor. Yeni özellikler, şirketler ve reklamcılar için önemli avantajlar sunuyor.

Dünya çapında 200 milyon kullanıcıyı geride bırakan popüler mobil fotoğraf paylaşım platformu Instagram , markalar için de önemli fırsatlar sunuyor. Giderek daha fazla kurumsal hesaba sahip olan platform, işletmeler için kullanışlı araçlar sunmaya hazırlanıyor.

Reklamcılara özel araçlar

Yapılan resmi açıklamaya göre, önümüzdeki haftalarda ve aylarda kullanıma sunulacak araçlar, markaların Instagram 'daki organik ve ödemeli içeriklerinin performanslarını daha iyi anlamalarına yardımcı olacak. Instagram 'ın işletmeler için hazırladığı araçlar 3 ana alanda toplanıyor.

Hesap ve reklam içgörüleri

Bunlardan ilki, ' hesap içgörüleri ' olarak adlandırılan ve markaların bilinirliklerinin gösterimler ve etkileşimler yoluyla nasıl artırdıklarını görmelerini sağlayan araç. ' Reklam içgörüleri ' olarak adlandırılan diğer araç ise ödemeli kampayaların amaçları , hedefleri , mevcut durumu , ortalamalar , hedef kitle gibi özellikler sunuyor.

Reklam evreleme

Reklamcılar için sunulan bir diğer araç ise ' reklam evreleme ' olarak adlandırılıyor. Bu araç ile reklamcılar gelecek kampayalar için önizleme ve kaydetme özelliklerine sahip olacak.

Kampanya izleme

İşletmelere ve reklamcılara yönelik özellikler bu üç araçla sınırlı değil. Kampanya izleme monitörü ile paylaşımların beğeni sayısı , yorum sayısı , gösterim sayısı , ulaşılan kişi sayısı gibi metrikler de takip edilebiliyor.

Geribildirimlere göre şekillenecek

Yeni özellikler üzerine reklam alanındaki ortaklarıyla yakın olarak çalışıldığını belirten Instagram , araçların tüm reklamverenler için sunulmadan önce geribildirimlerin toplandığını açıkladı. Yeni araçlar geribildirimlere göre geliştirilecek ve yıl sonuna kadar kullanıma sunulacak.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/instagrama-yen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0