Görüş Bildir
Haberler
İnsanların Uğrunda Para Harcadıklarına İnanamayacağınız 16 Acayip Hizmet

İnsanların Uğrunda Para Harcadıklarına İnanamayacağınız 16 Acayip Hizmet

Arslan Ural Karabağlı
23.06.2015 - 18:15 Son Güncelleme: 23.06.2015 - 19:00

1. Kulak Temizleme

1. Kulak Temizleme

Japonya'da gidip oturup kulaklarınızı iyice bir temizletebileceğiniz işletmeler var. Üstelik çoğu ayak üstü...Yani nesil bu işe pak rağbet etmediği için, dükkan sahipleri genelde ihtiyarlar insanlarmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Üçlü Çorap Paketi

2. Üçlü Çorap Paketi

Sizde sürekli çorabın tekini kaybedenlerden misiniz? O zaman 'throx' adlı markanın sağladığı bu hizmet tam size göre. Zira markanın, sürekli çorap kaybedenler için çıkarttığı ürünlerde, çift yerine üç adet çorap bulunuyor.

3. 'Son Yemek' Siparişi

3. 'Son Yemek' Siparişi

'Yahu dünyada ne acayip firmalar var' dememize sebep olan gıda işletmesinin, müşterilerine sunduğu servis; insana şaka gibi geliyor ama gerçek. Toronto'da faaliyet gösteren bu işletmeden hizmet alabilmeniz için, bu dünyada son birkaç gününüzü yaşıyor olmanız yeterli. Canınız ne yemek çekiyorsa söyleyin yeter...

4. Köpeklere Sörf Dersi

4. Köpeklere Sörf Dersi

Adı üzerinde, köpeklere sörf öğretiyorlar. Nedeni bilinmez ama uluslararası bir otel zinciri müşterilerine böylesine acayip bir hizmet sunmayı makul bulmuş.

5. Sanal 'Aşk' Danışmanlığı

5. Sanal 'Aşk' Danışmanlığı

20 dakikanızı bu hizmeti veren kişilere ayırırsanız şayet, onlar da online arkadaşlık sitelerinde sizin adınıza bir hesap açıyorlarmış. Bu sayede hem zamandan, hem de 'ya şimdi ne yazacağım' derdinden kurtuluyormuşsunuz..

6. Kiralık Japon Balığı

6. Kiralık Japon Balığı

Sürekli yalnız başınıza seyahat ediyorsanız, bir süre sonra otel odalarında geçirdiğiniz zaman size kabus gibi gelmeye başlayabilir.  İngiltere'de bulunan bir otel de, bu duruma bir çare bulmak için müşterilerine, konakladıkları süre boyunca, odalarında japon balığı besleyebilecekleri önerisini ortaya koymuş. Hizmetten faydalanmak için, günlük 5 pound ödemeniz yeterliymiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Eşek Şakasına Dönüşen Mum

7. Eşek Şakasına Dönüşen Mum

Hangimizin evinde mum bulunmaz ki? Üstelik evde mum bulundurmak, bizim gibi ülkelerde zarurettir. Ayrıca sadece kendimize almayı değil, tanıdıklarımıza hediye etmesini de severiz. Ne var ki, uluslararası faaliyet veren bir firma, bu masum sektöre, biraz eşek şakası katmanın iyi bir fikir olabileceğini düşünmüş. Sonuçta da ortaya arkadaşlarına şaka yapmak isteyenlerin zevkle satın alabileceği mumları çıkarmışlar.  Ürünün çalışma prensibi gayet basit. Satın alın ve bir tanıdığınıza hediye edin. Yaklaşık 10 saat boyunca normal bir şekilde yanacaktır. Daha sonra ise ortalığı feci bir koku kapladığı söyleniyor. Dahası koku seçenekleri bile varmış...

8. Spandex Giysi

8. Spandex Giysi

Firmaya göre, taraftarı olduğunuz takıma olan aidiyetinizi göstermenin en iyi yolu, maç günlerinde üzerinize takımınızın renklerini taşıyan bu spandex giysilerden geçirmekmiş :)  Tuttuğunuz takımın renklerine göre, yalnızca size özel, tasarım giysilerde yapabiliyorlarmış.

9. Özür Dileme Servisi

9. Özür Dileme Servisi

Sürekli bir kabahat işleyip, sonrasında da özür dilemekte zorlanan biriyseniz, bu hizmet tam size göre. İşletmemiz fotoğrafta da görüldüğü gibi Japonya'da faaliyet gösteriyor. Çalışma şekilleri de oldukça pratik. Ortada özür dilenmesi gereken bir durum varsa, siz firmaya telefon açıp gerekli bilgileri veriyorsunuz. Onlar da sizin adınıza, ilgili kişiye gidip, saatlerce ağlayarak af diliyorlar. Hepsi bu:)

10. Meçhul Hediyeler

10. Meçhul Hediyeler

Tanıdığınız birine hediye almanız gerekiyor ama siz bir türlü ne seçeceğinize karar veremiyorsanız, sıkı durun! Çünkü SomethingStore adlı firmayla irtibata geçerseniz, böyle bir derdiniz kalmıyor. Çünkü firma, hediyeyi alacak kişiye tıpkı bunun gibi bir kutu yolluyor. İçinden ise hemen her şey çıkabiliyormuş. Yani hediye hem sizin, hem de hediye vermek istediğiniz kişi için tam bir sürpriz oluyor.

11. Akşamcı Tedavi Merkezi

11. Akşamcı Tedavi Merkezi

Gece alkolü biraz fazla kaçırınca, ertesi sabahlar insana işkence gibi gelir. Ve ne yapsanız, bir türlü düzelemezsiniz. Şayet bu Las Vegas'lı firma gibisine denk gelmediyseniz. Zira firmamız 'akşamdan kalma' sorununa karşı üretikleri çarelerle tanınıyorlar. Hatta uzmanlaşmışlar. 'Nereden biliyorsunuz' diyorsanız, otobüsün üzerindeki ziyaretçi rakamına bakın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Şahsa Özel Roman Yazımı

12. Şahsa Özel Roman Yazımı

Bir romanın baş kahramanı olmaya ne dersiniz? Belki çok kişi okumayacak ama yine de harika bir fikir değil mi? Hoşunuza gittiyse bu siteyi ziyaret etmenizde fayda olabilir.

13. Ayaküstü Düğün

13. Ayaküstü Düğün

Evlenme hazırlıklarını gözünde büyütenler için hizmet veren firmamız. Bir düğünün gerçekleşmesi için gereken, resmi görevli, şahitler, tören malzemeleri vb. her şeyi, minik bir aracın içine sığdırmayı başarmış. Geriye size, güzelce giyinip onları ayağınıza çağırmak kalıyor.

14. Kiralık Kavalye/Dam

14. Kiralık Kavalye/Dam

Bir davete ya da mezuniyet balosuna katılmanız gerekiyor, ancak ortalıkta birlikte gidebileceğiniz kimse yok. Ne yaparsınız? Çoğumuz kara kara düşünürüz ya da hemen telefon rehberine sarılırız. Ancak son dakika işleri, sıklıkla ters gider. İşte Çinli firmamız da bu duruma el atmış. Yani eşli gitmeniz gereken yerlere, yalnız gitmemeniz için size günübirlik insan kiralıyorlar. Pek tabii hizmeti asıl amacından saptırmamanız şartıyla!

15. Yastık Savaşı Malzemesi

15. Yastık Savaşı Malzemesi

Ailecek tatile çıktınız ve çocuklarınızla aynı odada kalıyorsunuz. Ve hep birlikte yastık savaşına tutuşasınız geldi. Şayet kaldığınız otel Ritz-Cartlon ise merak etmeyin. Çünkü böyle bir hizmet sunuyorlarmış.

16. Kişisel Paparazzi

16. Kişisel Paparazzi

Ünlülerin dünyası denilince akla ilk gelen patlayan flashların yarattığı cümbüştür. E tabi ilgi odağı olmanın doğal bir sonucudur bu. Eğer bu tür şeylerden imreniyor iseniz, bu hizmet size ilaç gibi gelecektir. Zira önceden nereye ve kaçta gideceğinizi haber verirseniz, o yere 10 kadar fotoğrafçı gönderiyorlarmış. Sadece bu kadar da değil. Bütçenizi esnek tutarsanız, altınıza ayrıca bir limuzin ve kapısını açar açmaz size çanak sorular soracak bir muhabir bile temin ediyorlarmış. Artık sonucunda ortaya nasıl bir manzara çıkacağını tahmin edersiniz..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
12
3
3
3
1
0