Görüş Bildir
Haberler
İnce, Kılıçdaroğlu'nu Sorumlu Tuttu: "Seçimi 'Gel Bakalım Muharrem' ile Kaybettik"

etiket İnce, Kılıçdaroğlu'nu Sorumlu Tuttu: "Seçimi 'Gel Bakalım Muharrem' ile Kaybettik"

Yüksel Venedik
25.10.2018 - 00:06 Son Güncelleme: 25.10.2018 - 08:59

24 Haziran seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, CNN Türk'te bir programa katıldı. İnce 24 Haziran'la ilgili olarak, 'Biz seçimi aday açıklandığım gün kaybettik. 'Gel bakalım Muharrem'le kaybettik. Çift başlı görüntü verdik. Seçimi orada kaybettik biz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

24 Haziran seçimleriyle ilgili olarak 'Biz seçimi aday açıklandığım gün kaybettik. 'Gel bakalım Muharrem'le kaybettik. Çift başlı görüntü verdik. Seçimi orada kaybettik biz. Ama yapacağım bir şey yoktu. Çift başlı görüntü yaramadı. İnsanlar bizi daha dirayetli bulabilirdi. Gel bakalım Muharrem de tuzu biberi oldu' diyen İnce, Kılıçdaroğlu'nun adaylık dönemindeki yaklaşımını eleştirdi.

"İstanbul için 'Gel seni aday yapalım' denirse yokum, Parti'nin tabanı beni isterse varım"

"İstanbul için 'Gel seni aday yapalım' denirse yokum, Parti'nin tabanı beni isterse varım"

Muharrem İnce, yaklaşan yerel seçimler ile ilgili olarak 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adaylığı' ile ilgili soruya 'ön seçim' vurgusunda bulunarak, '259 bin kişi yanlış yapamaz. Parti’nin İstanbul'daki üye sayısı. Onların önüne sandık konulmalıdır, başka hangi arkadaşlarımız bu konuda yarışmak istiyorsa partililer bunu belirlemelidir. Böyle bir şey olursa önce parti hareketlenmelidir, parti ayağa kalkar. Ben belirledim bu adayı der, bu ayağa kalkan parti başka partiye oy veren seçmeni de etkileyecektir. Geçmişte bunun örnekleri var; 89'da Sayın Nurettin Sözen tek başına sandığa gitti, tek adaydı ve seçimi kazandı. Böyle bir yapılanmayla seçimin kazanılabileceğini düşünüyorum, önce partinin ayağa kalkması lazım, böyle bir yarış olursa varım. Bunun haricinde bir yarışta yokum. 'Gel seni aday yapalım', ben yokum.' dedi.

"İstanbul seçimi, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir prova"

"İstanbul seçimi, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir prova"
İçeriğin Devamı Aşağıda

İnce, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir prova olduğunu ifade ederek, 'Küskün seçmenin barışacağını bu şekilde bir başarı hikâyesinin yazılacağını yani İstanbul seçiminin önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı Seçimi için bir prova olduğunu, buradan başlayarak Türkiye'yi ayağa kaldırabileceğimizi, ekonomiyi düzeltebileceğimizi, terörü sonlandırabileceğimizi, çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirebileceğimizi, bunu yapabileceğimizi düşünüyorum.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
313
130
82
42
34
12
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Muharrem İnce toplumun %52'sine yayılmış cehaleti ve aptallığı görmüyor mu yoksa görmezden mi geliyor? Konu hiç bir şekilde vaat ya da proje değil. "Gel baka... Devamını Gör

Fatih Öztürk

Nato kafa nato mermer sözü tam bunlar için söylenmiş bir söz

sinan

2002'den beri ekmelettin hariç CHP'ye atıyorum (ne uğurlu elim varsa artık) kılıçdaroğlu'da baykal'ı arattı hepsi ayrı mesele ama birader kayıp ettin mi baha... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

50 bin avukat ile YSK'da hazırım deyip 1 saat sonra tek kelime etmeden içmeye giden birisi, Kılıçdaroğlu'nun olduğu kadar kendinin de suçu var.

nickinin hakkını vermek buna denir, bravo! seceresini dökmüşsün :)