Görüş Bildir
Haberler
Inaki Pena Kimdir? Pena Kaç Yaşında, Nereli? Galatasaray Kalecisi Inaki Pena Ne Kadar Maaş Alacak?

Inaki Pena Kimdir? Pena Kaç Yaşında, Nereli? Galatasaray Kalecisi Inaki Pena Ne Kadar Maaş Alacak?

Futbolda ara transfer dönemi tüm hızıyla sürmeye devam diyor. Galatasaray'ın başarılı kalecisi Muslera'nın sakatlığında dolayı, takım kaleci eksiğini kapatmaya odaklandı. Sarı kırmızı ekip ara transfer döneminde kaleci Inaki Pena ile anlaştı. İstanbul’a gelen yıldız kaleci hakkında Galatasaraylılar ''Inaki Pena kimdir, kaç yaşında? Inaki Pena ne kadar maaş alacak, maliyeti ne?'' gibi soruların cevaplarını merak ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ara transfer döneminde Inaki Pena'nın hayatı Galatasaray transfer haberi ile gündeme geldi. Muslera'nın sakatlığı dolayısı ile kaleci arayışına giren sarı kırmızılı takım, anlaşma noktasına geldiği Roman Bürki transferi iptal olurken, beklenen transfer haberi Barcelona'dan geldi. Son bilgilere göre Galatasaray, Barcelona B takında oynayan Inaki Pena'yı kiralık olarak kiraladı. Genç file bekçisi, Alicante, Villareal, Barselona gibi takımlarda altyapıda forma giydi. Peki, Inaki Pena kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? İşte, Inaki Pena'nın hayatı

Inaki Pena Kimdir?

Inaki Pena Kimdir?

2 Mart 1999 doğumlu olan Inaki Pena, İspanya'nın Barcelona B takımında kaleci olarak forma giyiyor. 2012'de 13 yaşındayken Villarreal CF'den FC Barcelona'nın La Masia takımında yer aldı. 2017–18 UEFA Gençlik Ligi'ni kazanan takımda , Chelsea'ye karşı finalde ilk yarıda kaleyi korudu. 16 Nisan 2018'de Barça ile sözleşmesini iki sezonluk bir opsiyonla birlikte üç sezon için yeniledi. Daha sonra 2018–19 sezonu öncesinde Segunda División B'de yedeklere terfi etti. ilk profesyonel maçına 6 Ekim 2018'de kendi sahasında CD Atletico Baleares karşısında 1-1 berabere kaldıkları beraberlikle başladı.

Pena Copa del Rey'de Cultural Leonesa ile 32 beraberlik turunun ilk ayağı için Jasper Cillessen'in yedeği olarak ana kadroya davet edildi. 2019-20 sezonunda Neto'nun sakatlığı nedeniyle yokluğunu kapatmak için bir kez daha ana kadroda yedek kulübesinde bulundu. 6 Ekim 2020'de Barcelona genç oyuncunun özleşmesini iki yıl daha uzatma opsiyonunu kullandı.

İspanya'yı 16 yaş altı , 17 yaş altı , 18 yaş altı ve 19 yaş altı seviyelerinde temsil etti ve toplamda 28 maç kazandı. 2016 UEFA Avrupa 17 Yaş Altı Şampiyonası'nda ikinci oldu ve turnuva boyunca ilk tercih oldu. Sergio Busquets'in COVID-19 testinin pozitif çıkmasının ardından bazı milli takım oyuncularının izolasyonu sebebiyle , İspanya'nın 21 yaş altı takımı 8 Haziran 2021'de Litvanya'ya karşı uluslararası hazırlık maçına davet edildi.

Pena Ne Kadar Maaş Alacak?

Pena Ne Kadar Maaş Alacak?

Inaki Pena transferi ile taraftarlar Pena hakkında araştırmalarını yoğunlaştırdı. Genç kaleci hakkında en sık araştırılanların başında ''Inaki Pena ne kadar maaş alacak?'' sorusu geliyor. Torrent’in ekibinde bulunan kaleci antrenörü Ricard Segarra tarafından yönetime önerilen Inaki Pena maaşı henüz netleşmedi. Ancak genç file bekçisi Inaki Pena güncel piyasa değeri 3 milyon euro civarında olduğu biliniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın