Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu, Erdoğan'ın Davetine Gidecek: 'İşbirliğine Ülkemizin Her Kademesinin İhtiyacı Var'

İmamoğlu, Erdoğan'ın Davetine Gidecek: 'İşbirliğine Ülkemizin Her Kademesinin İhtiyacı Var'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyükşehir belediye başkanlarına yaptığı davete katılacağını açıkladı. İmamoğlu, 'Neticede vatandaşımız hizmet bekliyor. Ama bizden ama merkezi hükümetten. Dolayısıyla işbirliğine ülkemizin her kademesinin ihtiyacı var' dedi. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de davete icabet edeceğini bildirdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İBB iş birliği kapsamında başlatılan “Kırtasiye Seti Dağıtım” etkinliğini, Yenibosna Emir Sultan Ortaokulu'nda başlattı. İmamoğlu'na İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkut ile Genel Sekreter Yardımcıları Yeşim Meltem Şişli ve Murat Yazıcı eşlik etti. 

Okul bahçesinde kendisini bekleyen öğrenciler tarafından alkışlarla karşılanan İmamoğlu, törenin başlamasını da onların arasında bekledi. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende ilk konuşmayı okul müdür Şaban Çibir yaptı. Çibir'in ardından konuşan İmamoğlu, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

"Vatandaşımız hizmet bekliyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükşekşehir belediye başkanlarını çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na davet etmişti. İmamoğlu'na 'Ankara’ya gidecek misiniz?' sorusu yöneltildi. İmamoğlu şöyle yanıt verdi:

“Tabii ki. Neticede bizim bireysel bir talebimiz vardı. Ama sayın Cumhurbaşkanı bütün büyükşehir belediye başkanlarıyla, belediyelerin sanıyorum sorunlarını konuşmak üzere ya da bu yeni dönemi tartışmak üzere toplantı daveti yaptılar. Elbette ki katılacağız. Elbette ki şehirlerimizin bütün aslında büyükşehirlerin sorunlarını kendileriyle paylaşma imkanımız olacak. Biz devletin her kademesinde maksimum diyalog maksimum ilişki. Neticede vatandaşımız hizmet bekliyor. Ama bizden ama merkezi hükümetten. Dolayısıyla işbirliğine ülkemizin her kademesinin ihtiyacı var. Biz bundan kaçınacak set koyacak anlayışa asla sahip olmadık, olmayacağız da. Zaten anlamlı da değil. Daveti için teşekkür ediyorum”

Soyer de gidiyor

Soyer de gidiyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine katılacağını kaydetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
19
7
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Git ama güvenme yine de sen bilirsin :) Gitsin ya belki kandırır

clearskies

Başkan, selam verirsin borçlu çıkarsın. Bunlar şeytanın vücut bulmuş halleri.

Volkan Bey

maalesef imamoğlu da okulda ve cem evinde konuşma yaptı. okullarda propaganda yapan akplilerden ya da cami çıkışı konuşma yapan cumhurbaşkanın da ne farkı ka... Devamını Gör