Görüş Bildir
Haberler
İlklere İmza Atan Dogecoin Bunlara Bir Yenisini Daha Ekliyor! Dogecoin Müzik Festivali Ekimde Başlıyor

etiket İlklere İmza Atan Dogecoin Bunlara Bir Yenisini Daha Ekliyor! Dogecoin Müzik Festivali Ekimde Başlıyor

Ali Aydemir
15.08.2021 - 15:00

Dogecoin her anlamda şaşırtmaya devam ediyor. Elon Musk tarafından bir meme coin olarak ortaya çıkan DOGE, şimdi de topluluk ilişkilerini güçlendirmek üzere Ekim ayında bir müzik festivali gerçekleştirmeyi planlıyor. İşte detaylar.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelirler hayır kurumlarına bağışlanacak.

Gelirler hayır kurumlarına bağışlanacak.

Adını Lollapalooza'dan alan bir Dogecoin müzik festivali olan Dogepalooza, bu sonbaharda gerçekleşecek. Elon Musk tarafından desteklenen meme kripto para birimine dayanan etkinlik, resmi web sitesinde açıklandığı gibi “Doge topluluğunu Dogecoin tutkusunu ve sevgisini paylaşmak için bir araya getirmenin yenilikçi ve eğlenceli bir yolu olarak' düşünülüp tasarlandı. Festivalin kendisine ek olarak, Dogecoin topluluğu “hem yerel hem de ulusal hayır kurumlarını destekleyerek ve gelirleri kurumlara bağışlayarak topluma geri vermeyi” amaçlıyor.

Dünya yıldızlarına ev sahipliği yapacak.

Dünya yıldızlarına ev sahipliği yapacak.

'Festival çok yönlü bir küresel hareket: Her Gün İyilik Yap' kampanyasıyla reklam ediliyor. Tam kadro henüz açıklanmasa da, Grammy Ödüllü şarkısı “That's What Friends Are For”u söyleyecek olan efsanevi müzisyen Dionne Warwick'i konuk edecek. Performansı hatırlamayanları şöyle alalım 👇

Stevie Wonder, Dionne Warwick, Gladys Knight "That's What Friends Are For" Grammy 1987

Birçok etkinlik yapılacak.

Birçok etkinlik yapılacak.

Yapımcı Damon Elliot ve piyanist Chloe Flower'ın da etkinlikte sahne alacağı söylentiler arasında. Canlı performansların yanı sıra Dogepalooza, canlı eğlenceler, içecekler, yiyecekler, Dogecoin ürünleri ve her gün farklı alanlarda kutlamalara ev sahipliği yapacak.

İşte festivali duyuran o tweet!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diğer ülkelerde de yapılacak.

Dogepalooza müzik festivalinin açılışı 9 Ekim'de Teksas, Sugar Land'deki Constellation Field'da yapılacak. Biletleri şimdi online olarak satışa sunulmuş durumda. Sitede ayrıca topluluk odaklı Dogecoin festivalinin dünyanın birçok şehrinde ve ülkesinde gerçekleşeceği de belirtiliyor.

BİLET

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın