Görüş Bildir
Haberler
İki Şüpheli Tutuklanmıştı: Şule Çet'in Katil Zanlılarının İfadeleri Ortaya Çıktı

etiket İki Şüpheli Tutuklanmıştı: Şule Çet'in Katil Zanlılarının İfadeleri Ortaya Çıktı

Yasin Arslan
16.07.2018 - 22:01 Son Güncelleme: 17.07.2018 - 08:53

Ankara’da bir plazadan şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili tutuklanan Çağatay A. ve Berk A.’nın mahkemede verdikleri ifadeler ortaya çıktı. Şule Çet’le aynı odada olduğu belirtilen Çağatay A. suçlamaları reddederken; Berk A. ise olay esnasında dışarıda olduğunu savundu.

Ankara’da lüks bir plazanın 20. katından düşerek ölen ve intihar ettiği iddia edilen Şule Çet’in otopsi raporunda tecavüz bulgusu ortaya çıkmıştı.

Yürütülen soruşturmada ise Çağatay A. ile Berk A. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Daha önce iki kez gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Çağatay A., ilk ifadesinde intihar etti demişti.

Daha önce iki kez gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Çağatay A., ilk ifadesinde intihar etti demişti.

Çağatay A., ilk ifadesinde Şule Çet’in intihar ettiğini öne sürerek, “Kendisine engel olmaya çalıştım, atlarken tutmaya çalıştım ama başaramadım. Atlamasın diye tutuğum sırada parmaklarımda sıyrıklar oluştu” demişti. 

Diğer zanlı Berk A. ise “Olay sırasında başka bir odadaydım. Neler yaşandığını bilmiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Çağatay A.’nın ve Berk A.’nın mahkemede verdiği ifadeler ortaya çıktı.

Çağatay A.’nın ve Berk A.’nın mahkemede verdiği ifadeler ortaya çıktı.

NTV'den Ahmet Bal'ın haberine göre, Şule Çet’in katil zanlısı olarak gösterilen Çağatay A., savunmasında “Suçsuzum” dedi.

Tecavüz iddialarını reddeden Çağatay A. “Maktülle cinsel amaçlı değil, başka hiçbir şekilde yakınlaşmamız olmadı” şeklinde ifade verdi ve daha önce verdiği ifadeyi tekrar ettiğini belirtti.

Şüphelilerden Berk A. ise olay anında odada olmadığı ifade ederek suçsuz olduğunu savundu.

Şüphelilerden Berk A. ise olay anında odada olmadığı ifade ederek suçsuz olduğunu savundu.

Berk A. olaydan sonra sinir krizi geçirip genç kızla aynı odada bulunan Çağatay A.’ya vurduğunu öne sürdü. Berk A., ifadesinde şöyle konuştu:

'Onlar içerideydi. Ben olay yerinde yoktum. Atladığını düştüğünü görmedim. Çağatay yanıma geldi. Kızın atlayıp gittiğini söyledi. Çağatay’ın elinin şiştiğini gördüm. Olayın vahim olduğunu anladım. Hemen aşağı indim. Güvenlik görevlisini gördüm. Buradan bir kız geçti mi diye sordum. Geçmedi deyince, sinir krizi geçirdim. Çağatay’a vurdum. Kızın atladığı yerde değildim. Cinsel amaçlı herhangi bir şekilde temasım olmadı.'

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bir ülkede erkekleri "göster oğlum amcana pipini" kızları "ört bacağını" zihniyetiyle büyütürsen olacağı budur. Bizim çoğu örf ve adetlerimiz temelden hatalı... Devamını Gör

Fark etmez

Aynen öyle, baştan çocukken erkek/kız ayrımının yapılmadan özgüven eşitliği sağlansa belki de bunlar yaşanmayacak. Ben erkeğim yaparım, kız çocuğunun burada ... Devamını Gör

Tıntın

ulan şerefsiz temasın olmamış ama milletin teması olsun diye kapı bekçiliği yapmışsın. Ki olmadığına da inanmıyorum.

Yağmur YS

Burdan bi kız geçti mi mi? 20. Kattan düşen kızcağız için burdan bi kız geçti mi diye mi soruyosun? Nasıl ifade lan bu nasıl saçmalık sırf bu sallama ifadede... Devamını Gör

Yağmur YS

Düşen demişim ya attığınız, katlettiğiniz kız demem gerekiyodu.