Görüş Bildir
Haberler
İki Deli Bir Araya Gelmemeliydik: Aynı Anda İki Kişiyi Sevebileceğimizin 11 Kanıtı

etiket İki Deli Bir Araya Gelmemeliydik: Aynı Anda İki Kişiyi Sevebileceğimizin 11 Kanıtı

Öykü Parlak
05.04.2016 - 22:21

Her ne kadar süperstarımız Ajda Pekkan 'iki kişi seven iki defa ölürmüş. Bir kalp yalnız bir kalbi düşünürmüş' dese de, ben bir kalbin birden fazla insanı aynı anda sevebilecek kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Aradığımız bir sürü özellik varken ve dünyada milyarlarca insan varken tek bir insanı sevmek zorunda olmak sizce de garip değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşk hakkında uyulması gereken bir yasa var da bizim mi haberimiz yok?

Aşk laftan anlamaz. Ne zaman geleceğini, hangi yönden geleceğini siz kontrol edemezsiniz. Birden yaşamaya başlarsınız sadece.

2. Birisi duygusal olarak sizi desteklerken diğeri yatakta çok iyi olabilir.

Kadınlardan en sık duyduğumuz cümle budur. 'Çok seviyorum ama yatakta hiç uyumlu değiliz' Seks hayatımızın gerçeği ama sırf cinsel uyumu yakalayamadık diye de sevdiğimiz kişiden neden vazgeçelim?

3. Birisi arkadaşlarınızla vakit geçirmekten hoşlanmayabilir ama diğeri arkadaşlarınızla çok keyifli vakit geçirir.

Sevgilimizin arkadaşlarımızla iyi vakit geçirmesi hepimizin istediği bir şeydir. Ortak konu bulsunlar, gülüp eğlensinler isteriz ama bu her zaman mümkün olmaz. Haliyle arkadaşlarımızla iyi vakit geçiren birisi de bizim gönlümüzün yarısını çalabilir.

4. Birisinin mesleğinden çok memnunsunuzdur ama çok çalışıyordur. Diğerinin de çalışma saatleri sizin planlarınıza uyuyordur.

Sevgili adayımızın mesleği önemli. Bir yanda mesleğiyle, kariyeriyle oldukça harika bir insan olan ama yoğun çalışma temposu yüzünden sık görüşemediğiniz birinci kişi, diğer yanda da onun kadar iyi bir mesleğe sahip olmayan ama size her zaman vakit ayırabilen ikinci kişi. Kalbi bölelim yine ikiye.

5. İkisiyle de vakit geçirirken mutluluktan uçuyorsunuzdur.

İkisi de birbirinden ne eksik ne fazla. İkisiyle de zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birisi aileniz tarafından çok seviliyordur ama diğeri de sizi çok mutlu ediyordur.

Ailemizin onayı bizim için çok önemli. Gönlümüzün yarısı ailemiz tarafından çok sevilebilir ama bizim diğer yarımız da diğerini istiyordur. Gönlümüze söz geçiremeyiz.

7. Birinin dış görünüşü harikadır diğerinin kalbi kocamandır.

Her ne kadar tüm insanlar 'önemli olan iç güzelliği' dese de bunun kocaman bir yalan olduğunu hepimiz biliyoruz. Hem yanımıza yakışsın hem de düşünceli, iyi huylu olsun isteriz. E baktık ikisi aynı anda olmuyor hoop bölüyoruz yine kalbi iki kişiye.

8. Birisi zor günlerinizde sizin yanınızda olmuştur ama diğeri de kalbinizi pır pır ettiriyordur.

Zor günlerimizde yanımızda olan insana saygımız ve minnet borcumuz sonsuz. O olmasa pek çok şeyi atlatamayabilirdik ama bir yanda da midemizde kelebekler uçmasını sağlayan, kalbimizi pır pır ettiren kişi var.

9. Birisi mesafe olarak size uzaktır ama diğeri her aradığınızda hemen yanınıza geliyordur.

Mesafe olarak uzak olan da her an yanımızda olmak ister belki ama olamaz. Fakat biz zorlu zamanlarımızda yanımızda olacak, bize destek olup güç verecek birine ihtiyaç duyarız.

10. Birisi geleceğiniz için ideal eş adayıdır ama diğeriyle de vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuzdur.

Birisi her anlamda beyaz atlı prensinizdir ama ne yaparsanız yapın bir şeyler eksik kalıyordur. Kimi zaman heyecan eksiktir kimi zaman tutku ama yine de ondan vazgeçemezsiniz. İkinci kişinin size verdiği o kalp çarpıntıları, elinizin ayağınıza dolanması gibi durumlar, size yaşama sevinci veriyordur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sevdiğiniz kişide olmasını istediğiniz pek çok özellik var. Bunlar iki kişiye dağıtılmışsa ikisinden de vazgeçmek zorunda değilsiniz.

Fikirlerimiz sürekli değişebilir. Bazı zamanlar kıskanç bir sevgili isteriz, bazen de bizi hiç kıskanmasın biraz rahat bıraksın isteriz. Zaten ilişkilerdeki kavgalar da bu farklı zamandaki farklı isteklerimizden kaynaklanıyor. Oysa iki kişiyi sevince böyle sorunlarınız olmaz.

12. Benim fikrim belli. Sizce bir insan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1602
296
160
145
100
44
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Luna

Aynı anda iki kisiyi sevemezsin. Sadece kafan karışıktır. Kafa karışıklığın gidince zaten yoluna kimle devam etmek istediğini biliyorsundur. İlişki saygı, s... Devamını Gör

sevval caner

' iki gavat bir araya gelmemeliydik '

Erdem Çelik

Editör kız yalnız

ne desem

aynı anda iki kişiyi sevmek... Bir tarafta taciz ve tecavüz haklı gösterilmeye çalışılır, diğer tarafta işte biz böyle açık fikirliyiz kisvesi altında aldatm... Devamını Gör