Görüş Bildir
Haberler
İkbal Gürpınar Kimdir, Neden Gündemde? İkbal Gürpınar Kaç Yaşındadır?

İkbal Gürpınar Kimdir, Neden Gündemde? İkbal Gürpınar Kaç Yaşındadır?

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve uzun süre hastanede tedavi gördükten sonra iyileşen sunucu İkbal Gürpınar, bugün Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına konuk oldu. Miraç Kandili sebebiyle programa konuk olan İkbal Gürpınar, sosyal medyanında da en çok konuşulan konularından biri konumunda. Peki, İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşındadır? İşte İkbal Gürpınar’ın hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkbal Gürpınar’dan Duygu Dolu Açıklamalar

İkbal Gürpınar’dan Duygu Dolu Açıklamalar

Programda koronavirüs süreci boyunca yaşadığı acı deneyimleri paylaşan İkbal Gürpınar; “Ömrümün geri kalanını Doktor ve hemşirelerimiz için dua ederek geçireceğim inşallah. Yoğun bakım hemşiresi bulmak çok zorlaşmış. Lütfen evlatlarınızı yönlendirin. Sayın Bakanım (Fahrettin Koca) size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Olağanüstü bir organizasyon bu. Canla başla çalışıyor herkes. Allah devletimizi daim kılsın. Çektiğim acıları bilseniz adım atmazdınız dışarıya. İnanın öyle bir an geliyor ki ölümü istiyorsunuz, dayanılacak gibi değil” açıklamasında bulundu.

İkbal Gürpınar’ın anne ve babası da koronavirüs sebebiyle geçtiğimiz günlerde vefat etmişti.

İkbal Gürpınar Kimdir?

İkbal Gürpınar Kimdir?

İkbal Gürpınar 4 Ekim 1969 yılında Kırıkkale'de dünyaya geldi. Kırıkkale İmam Hatip Ortaokulu, Çankaya Lisesi, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olan İkbal Gürpınar,  1992 yılında Polis Radyosu’nda sunuculuk kariyerine başladı. 1994 TRT’de başlayan televizyon hayatı boyunca birçok projeye imza atan İkbal Gürpınar 2007’den 2015’e kadar KANAL 7’de İkballe Diyar Diyar ve Kabe Yollarında gibi programlar sundu. Sayısız sosyal sorumluluk projesine imza atan Gürpınar Mutlu Kadın Mutlu Toplum adında yurt içi ve yurt dışında konferanslar verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın