Görüş Bildir
Haberler
İçmimar Hakkını Savun!

İçmimar Hakkını Savun!

Emre Duymaz
19.06.2014 - 14:42 Son Güncelleme: 22.06.2014 - 14:25

İçmimar Hakkını Savun!

https://www.youtube.com/watch?v=CHx9OdLl6Ww

Kitlesel eylemimiz olan ve Ülkemizin Çevre, İmar, Şehircilik ve İnşaat politikaların belirlenmesi görevi olan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye İçmimarlık meslek alanı sorunlar ve meslek alanımızın gaspına karşı önlem almasını sağlayacak bu uyarı yazısını tüm öğrenci arkadaşların gelecekleri için okumasını ve destek vermesini istiyoruz. 

Anayasanın, kanunların verdiği hak 1 kişi olsak dahi geçerlidir.Meslek alanımızı işgal için geçerli sebep değildir.Ülkemiz Mimarları aldıkları 2 saatlik statik eğitimiyle Statik proje yapmaya kalkışsalardı İnşaat Mühendisleri odasınca nasıl bir tepki oluşturulurdu bir düşünün.

Changes.org kampanyasına mutlaka katılın !

https://www.change.org/tr/kampanyalar/%C3%A7evre-ve-%C5%9Fehircilik-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-i%C3%A7-mimarlara-imza-yetkisi-verilmeli

İçmimar olmak için Üniversitelerin ilgili bölümlerinde 4 yıllık eğitim almak ve projeler hazırlamak gerekir. Eğitimini almadan içmimari proje hazırlamak, uygulama yapmak imkansızdır. 100 m2'yi geçen her projede İçmimar imzası bulunmalıdır. Bilinçsizce yapılan proje ve tadilat neticesinde can, mal ve para kaybının önlenmesi için hazırlanan projelerin İçmimar tarafından değerlendirilmesi gerekmektedir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan İmza yetkimizi yine İMZA ATARAK İstiyoruz. Mesleğimizin hak ettiği yere gelebilmesi için LÜTFEN DESTEK VERELİM.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0