Görüş Bildir
Haberler
İçişleri Bakanı Soylu: 'Adil Öksüz'ün Nerede Olduğunu Biliyoruz Ama Bizde Kalsın'

İçişleri Bakanı Soylu: 'Adil Öksüz'ün Nerede Olduğunu Biliyoruz Ama Bizde Kalsın'

İçişleri Bakanı Soylu, FETÖ'nün kilit isimlerinden Adil Öksüz'e ilişkin, 'Nerede olduğunu biliyoruz. Ama bizde kalsın' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz darbe girişiminin kilit isimlerinden firari Adil Öksüz’ün yerini bildiklerini açıkladı.

Kanal 7’de konuşan Süleyman Soylu, Öksüz ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Adil Öksüz'ün nerede olduğunu biliyoruz. Ama bizde kalsın"

Öksüz'ün daha önce Almanya'da görüldüğü iddia edilmişti 👇

15 Temmuz'dan bu yana aranıyor

15 Temmuz'dan bu yana aranıyor

Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan darbe girişiminin kilit ismi firari Adil Öksüz, yaklaşık 3 yıldır her yerde aranıyor.

16 Temmuz sabahı Ankara'daki Akıncı Üssü yakınlarında yakalanan Adil Öksüz, 18 Temmuz'da getirildiği Sincan Batı Adliyesinde hakim Köksal Çelik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Yılmaz'ın karara itirazını da Asliye Ceza Hakimi Çetin Sönmez, 'delil yetersizliği'nden reddetti. Öksüz, 21 dakika kaldığı Sincan'daki adliyeden çıkarak kayıplara karıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öksüz'ü serbest bırakan hakimler ihraç edildi

Öksüz'ü serbest bırakan hakimler ihraç edildi

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2. Dairesi, Adil Öksüz'ü serbest bırakan hakimler Köksal Çelik ve Çetin Sönmez'i 1 Kasım 2018'de meslekten ihraç etti. Sönmez, yargılandığı Ankara 21. Ağır Ceza Mahkemesinde, 'silahlı terör örgütüne üyelik' suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Öksüz'ü arayan ekipteki şube müdürü ceza aldı 👇

Öksüz'ün Sakarya'daki arama çalışmalarında da yer alan dönemin Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Ercan Özoğluöz, yargılandığı Sakarya 5. Ağır Ceza Mahkemesinde 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
78
46
6
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
clearskies

Bizde siyasi ayağını biliyoruz ama şimdilik bize kalsın..

Mehmet Turan

Biz de senin ne olduğunu biliyoruz da bizde kalsın.

Zeynep Gökçe

Darbe günü nasıl OYUN DÖNDÜRDÜNÜZ biliyoruz ama detayları bizde kalsın. Ülkenin ağzına sıçtınız. Fetoş ile Tayyoş gizli gizli aşk yaşamaya devam etsin. Gerç... Devamını Gör

resneli niyazi

I. Dünya Savaşı esnasında İngiltere, Almanya hakkında o kadar çok yalan propaganda yaptı ki II. Dünya Savaşında "Almanlar Yahudileri gaz odalarında yakıyor" ... Devamını Gör