Görüş Bildir
Haberler
Adil Öksüz'ü Arayan Ekibin Başındaki Komiser FETÖ'den Tutuklandı!

Adil Öksüz'ü Arayan Ekibin Başındaki Komiser FETÖ'den Tutuklandı!

Batuhan
29.06.2018 - 12:45 Son Güncelleme: 29.06.2018 - 16:33

Adil Öksüz'ü arayan ekibin başında olan ve bir yıl önce açığa alınan polis müdürü Ercan Özoğluöz ile ekibindeki komiser Muhittin Fidan FETÖ soruşturmasında tutuklandı.

DHA'da yer alan habere göre, FETÖ/PDY'nin Hava Kuvvetleri imamı firari Adil Öksüz'ün, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yakalanması için oluşturulan özel ekibin başında bulunan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ercan Özoğluöz ile birlikte görev yaptığı komiser Muhittin Fidan, örgütün mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.

Soruşturma başlatılmıştı

Soruşturma başlatılmıştı

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma, bir yıl önce Ankara'da FETÖ'nün emniyetteki mahrem yapılanması kapsamında yapılan çalışmada ele geçirilen hafıza kartının incelenmesi sonrasında başlatıldı.

Bir yıl önce açığa alınmıştı

Bir yıl önce açığa alınmıştı

MİT'in ele geçirdiği SD kartta, örgütün emniyetteki mahrem yapılanmasında aktif görev aldığı tespit edilen yeni isimler arasında yer alan, darbe girişimi sonrasında Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdüü olarak görev alan Ercan Özoğluöz, genel müdürlük tarafından açığa alındı. Sakarya'da yürütülen soruşturma kapsamında Ercan Özoğluöz ve birlikte görev yaptığı komiser Muhittin Fidan, örgüte üye olmak suçundan Adapazarı'nda gözaltına alındı.

Öksüz'ü arayan ekibin başındaydı

Öksüz'ü arayan ekibin başındaydı

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Ercan Özoğluöz ile komiser Muhittin Fidan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ercan Özoğluöz, 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz'ü Sakarya'da aramak için oluşturulan ekibin de başında yer almıştı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
12
11
9
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çapulcu Kayra

herkes fetöcü bi tayyip depil aq !!

Sevgili

Bu yorumdan sonra 3 yıl sevdiklerin temiz iç çamaşırı getirmek zorunda kalabilir....

Sefa Kulaksız

İçinde yaşamasak komik ülkeyiz aslında. Ülkede herkes fetöcü tayyip hariç

Lucinda Kane

Fetöcüyü Fetöcü arıyor...