Görüş Bildir
Haberler
İBB'nin 5 Bin Yeni Taksi Teklifine 12. Ret

İBB'nin 5 Bin Yeni Taksi Teklifine 12. Ret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin )İBB) 5 bin yeni taksi teklifi UKOME'deki bakanlık temsilcilerinin oylarıyla 12'nci kez reddedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İBB'nin Twitter hesabından yapılan duyuruda şöyle denildi:

'500 tanesi engelli bireylerin erişimine uygun olmak üzere 5 bin kaliteli ve yeni taksi talebi, kasıtlı olarak üye dağılımı değiştirilmiş UKOME toplantısında Bakanlık yetkililerinin blok oyu ile 12. kez reddedilmiştir. İstanbulluların bilgisine.'

UKOME'nin yapısı değiştirilmişti

UKOME'nin yapısı değiştirilmişti

CHP'nin İstanbul ve Ankara belediyelerini kazanmasının ardından 19 Şubat 2020'de Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü (UKOME) yapısında değişikliğe gidilmişti. Bu kararla kurumdaki üye sayısı hükümet lehine değiştirilmişti.

Daha önce UKOME’lerde kamu kuruluşları 10, belediyeler 11 üye ile temsil edilirken yeni yönetmelikle kamu kuruluşlarının temsilci sayısı 14’e çıkarılmıştı.

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
10
5
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Güven Sabancılar

taksi sayısı yeterli mi bilmiyorum ama taksiciler çok yetersiz. güzel mesleği ne hale getirdiler. keşke okulu filan olsa bu işin.

Emre Öztürk

bence teklif vermeyin artık. metro gibi yapın. tam 12 kez teklif verdiğimiz taksi teklifimiz akp ve mhp tarafından reddediliyor diye pankartlar asın.

Z. Kaan Budak

O bıyıklı piknik tüpü kabul eder mi ?