Görüş Bildir
Haberler
Hollywood Birbiriyle Yarışıyor! İşte Senenin En Önemli Etkinliği Met Gala ile İlgili Bilmeniz Gerekenler!

Hollywood Birbiriyle Yarışıyor! İşte Senenin En Önemli Etkinliği Met Gala ile İlgili Bilmeniz Gerekenler!

A. Ece
07.05.2018 - 19:42

New York'ta gerçekleşecek yüksek moda eğlencesinin gecesi neredeyse geldi çattı! Met Gala 2018, 7 Mayıs Pazartesi akşamı gerçekleşecek. Göz alıcı etkinlik ile ilgili kimlerin gittiği, yılın teması ve nasıl izleyeceğiniz de dahil olmak üzere her şey ise burada!

Kaynak: https://www.usmagazine.com/entertainm...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Met Gala nedir?

Met Gala nedir?

Metropolitan Sanat Müzesi Kostüm Enstitüsü'nün yardım gecesi her yıl Mayıs ayının ilk pazartesi günü gerçekleşiyor ve Kostüm Enstitüsü için yardım topluyor. Yüksek ünlüler birkaç gün sonra halka açılacak olan Bahar modası sergisine erkenden göz atma şansı buluyorlar. Etkinlik her yıl New York'daki Metropolitan Sanat Müzesi'nde gerçekleşiyor. Kırmızı halı ise New York yerel saatiyle 18.30'da başlıyor.

Senenin teması "Kutsal Bedenler"

Senenin teması "Kutsal Bedenler"

2018 yılının teması 'Kutsal Bedenler: Moda ve Katolik Hayal Gücü.' Met'in internet sitesine göre sergi 'modanın Katolisizm'in dindar uygulamaları ve gelenekleri ile devam eden nişanını' keşfediyor. Sistina Şapeli'nden Papalık kaftanları ve aksesuarlar ile birlikte 20. yüzyılın başlarından şimdiye kadarki tasarımlar da sergilenecek.

Temalar konusunda daha önce özgür davrandıkları bilinse de, dini ve Katolik resimlemeler de katılımcıların kıyafetlerini belirleyecek.

Kimler sunacak?

Kimler sunacak?

Amal Clooney, Rihanna, Donatello Versace ve Anna Wintour eğlenceler için sunuculuk yapacaklar. Amal Clooney ve Rihanna en son 2015 ve 2017 olmak üzere, daha önceki yıllarda kırmızı halıda beğeni toplamışlardı. Versace ise, tabii ki, yüksek ünlüleri cesur elbiselerle donatarak, her yıl halıyı yakıp geçiyor. Sadece 2017'de bile Kylie Jenner, Blake Lively, Halle Berry, Serena Williams ve Céline Dion markayı giymişlerdi.

Davetli listesinde kimler var?

Davetli listesinde kimler var?

Kırmızı halıya çıkana kadar kimin geleceğini tam olarak bilemeyiz fakat, The Hollywood Reporter'a göre, Kim Kardashian, Katy Perry, Nicki Minaj, Priyanka Chopra, Selena Gomez, Mindy Kaling, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Chadwick Boseman, Uma Thurman, Lily Aldridge, Amanda Seyfried, Shailene Woodley, Evan Rachel Wood ve Jared Leto'nun geleceği kesin.

Nasıl izleyebilirsiniz?

Nasıl izleyebilirsiniz?

Vogue.com akşam boyunca canlı güncellemeler ve kırmızı halıdan haber yorumları paylaşıyor olacak.

Met Gala 2018'de neler oldu, kimler geldi, ne giydi merak ediyorsanız sizi hemen şöyle alalım;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
127
29
20
12
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jenny Humphrey

Rihanna'nın kırmızı halıda giydiği o saçma sapan kıyafet için kaç hayvan kürkünden oldu acaba? İçim acıyor bunları gördükçe!

Lara Sezen

Gerçek diğildir belki de😉 Öyle bilmeden bok atmayalım lütfen.😌

Şu castin pezevengini görünce midesi kalkan bir tek ben miyim?

Apollonia corleone

taylor swift aşkım netelerdesin halılar seni özledi

Apollonia corleone

turneye hazırlanıyormuş.Katy le de barışmışlar.Biraz yılanlık iyidir