Görüş Bildir
Haberler
Hollanda'dan Türkiye'ye Yürüyerek Geldi, Bursa'da Tacize Uğradı

Hollanda'dan Türkiye'ye Yürüyerek Geldi, Bursa'da Tacize Uğradı

Onedio Medya
16.05.2015 - 11:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yol kenarında bir kamyon şoförü tarafından ağlarken bulunan Hollandalı turist cinsel tacize uğradığını söyledi.

Bir kamyon şoförü, Şipali ve Akbaşlar mahallelerini bağlayan yolda ağlarken gördüğü Hollandalı Jiska Nina Van Gerner’i (28) İnegöl ilçe merkezine getirerek sağlık ekiplerine haber verdi. Mesudiye Mahallesi girişinde ambulansa alınan turist, İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kolu alçıya alındıktan sonra güvenlik güçlerince tercüman aracılığıyla ifadesine başvurulan Gerner, ormanlık alanda bir kişinin tacizine uğradığını, zanlının motosikletle kaçtığını öne sürdü.

Zanlı gözaltına alındı

Turistin şikayetinin ardından çalışma başlatan jandarma ekipleri, zanlı S.Ç’yi (19) gözaltına aldı. Şüphelinin, Bursa-Ankara Karayolu’nun İnegöl çıkışında yürürken yolu şaşıran Gerner’i gideceği yere götürebileceğini söyleyerek motosiklete bindirdiği ve turiste cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü.

Hollanda'dan yaya olarak yola çıkmıştı

Korkarak motosikletten atladığı iddia edilen Gerner’in bu sırada kolunun kırıldığı ifade edildi. Gerner’in Hollanda’dan yaklaşık bir yıl önce yaya olarak tura çıktığı ve Romanya’dan sonra Türkiye’ye geldiği belirtildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
4
1
1
0
0