Görüş Bildir
Haberler
Hikayesi Bakımından Aslında Tam Birer Gündüz Kuşağı Aile Dramı Olan 13 Bilim Kurgu Filmi

etiket Hikayesi Bakımından Aslında Tam Birer Gündüz Kuşağı Aile Dramı Olan 13 Bilim Kurgu Filmi

1. Star Wars

Tam bir hayırsız evlat melodramı olan Star Wars'da başrol her zaman anne babasına kan kusturan erkek evlatlar.  Bu kafadan sorunlu erkek evlatlar siyah maske takıp pelerin giyip anneleriyle  kavga ediyorlar. Hikayeyi bir kere seyrettiğimiz yetmezmiş gibi üstüne yeni bölümler diye eskinin tekrarını çektiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Interstellar

Bir tane pilot var karısı ölmüş iki tane çocuğu var. Ben dünyayı kurtaracağım diye çoluğunu çocuğunu bırakıp gidiyor. En çok kızını seviyor oğlunu pek sevmiyor ama belli etmiyor.. Oğlu hep ağlıyor onun arkasından. Sonra bu bir kadına aşık oluyor.

3. Artificial Intelligence: AI (Yapay Zeka)

3. Artificial Intelligence: AI (Yapay Zeka)

Adı David olan çocuk bir robot var. Bir aile hastanede yatan çocuklarının acısını unutmak için bunu evlatlık alır. Sonra gerçek çocukları eve dönünce de onu ormana terkederler. Ciğerleriniz solana kadar David'in ana kucağına dönmek için gösterdiği çabayı seyredersiniz.

4. E.T

4. E.T

Anne babasını ayrı düşen uzaylı bir bebeğin yani E.T nin dünyalı bir aileye sığınması ve bu ailenin ona sahip çıkması anlatılıyor. Sonu mutlu bitiyor öz ailesine kavuşuyor.

5. Terminator

5. Terminator

Gelecekteki oğlu tarafından annesiyle tanışmaya gönderilen bir adamın bu saçma aile için yaptığı fedakarlıklar anlatılıyor. Yeni bölümlerinde iş çetrefilli hale getirilmiş gelecekteki evlat hayırsıza dönüştürülmüştür. Ufak bir aile planlaması ile çözülecek sorun koca bir dünya meselesine dönüştürülmüştür. Herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil üstelik kıyamet kaçınılmaz değil mi?

6. Total Recall / Gerçeğe Çağrı

6. Total Recall / Gerçeğe Çağrı

Adamın karısı aslında karısı değilmiş karısı sanıyormuş. Aslında sevdiği başkası varmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. War Of The Worlds / Dünyalar Savaşı

7. War Of The Worlds / Dünyalar Savaşı

Karısı ile boşanmış bir adamın uzaylı istilasında oğlu ve kızı için yaptığı mücadeleleri anlatıyor. Allah herkese böyle fedakar babalar nasip etsin.

8. District 9 / Yasak Bölge 9

s20.photobucket.com

Akrabaları ile dünyaya mülteci olarak gelen bir ailenin başına gelen aşırı acıklı olaylar ve insanın ciğerini kurutan acımasızlıklar.

9. Oblivion

Yine bir aslında karısı karısı değilmiş vakası.

10. Mesaj

10. Mesaj

Allah'a inanmayan bir kadının uzaylıların mesajı peşinden gidip ölmüş babasıyla konuştuğu tam bir Orta Anadolu erenler hikayesi.

11. Moon / Ay

11. Moon / Ay

Bu belki de izleyeceğiniz en iç ezen aile dramı olabilir. Ay'da işçilik yapıp

ailesi için para biriktiren bir adamın aslında kendisi de kendisi değilmiş.

Kendisi kendisiymiş de gerçek kendisi değilmiş. Çektiği hasretliği hep bir yalanmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Geleceğe Dönüş

Anne babasını, ailesini beğenmeyen onlardan utanan bir ergen var. Geçmişe gidip ailesini değiştirmeye çalışır. Sonunda yaptığından pişman olur ve ailesini her durumda oldukları gibi sevmeyi öğrenir.

13. Alien

13. Alien

Gördüğü herkesi hamile bırakmak isteyen sapık bir uzaylı yaratıktan kaçan genç ve yalnız bir kadının bu yüzden hiç aile sahibi olamamasıyla birlikte devam eden olaylar anlatılıyor filmde. Yalnız bir kadın olmak uzayda da zor ama güçlü olursanız yaratığı öldürebilirsiniz diyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
215
47
43
11
10
6
2