Görüş Bildir
Haberler
Hey Dostum Sen Ne Yaptığını Zannediyorsun, Ha?

etiket Hey Dostum Sen Ne Yaptığını Zannediyorsun, Ha?

Bu testte sana ne yaptığını zannettiğini söylüyoruz. Haydi başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En çok hangi manzaraya bakmak sinirlerini bozdu?

2. En çok hangi manzara içini nedensizce hoş etti?

3. Peki, zürafalar kravat taksaydı, nasıl takardı?

4. Bu soru önemli: Alien şapka taksaydı, nasıl takardı?

5. Ya köpekler pantolon giyseydi, nasıl giyerdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya örümcekler pantolon giyseydi?

7. Hepsini geçtim, stres çarkı pantolon giyseydi?

8. Son olarak, pantolon pantolon giyseydi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kıymetin bir gün bilinir zannediyorsun!

Ah ah, pamuk kalpli okuyucu. Sürekli başını öne eğip yola devam ediyor, kah üzülüyor, kah kan ağlıyor ama yine de umudunu kaybetmiyorsun. Umut beslemenin hata olduğunu söyleyecek değilim elbette. Ama aradığın şey her ne ise başkalarında değil, yine kendinde. Mutlu olacaksan kendin olacaksın, huzuru bulacaksan yine kendinde bulacaksın. Kıymetimi bilecek birileri çıkar zannediyorsun. Belki haklı çıkarsın ama boşver şimdi, kaldır kafayı. Derin bir nefes al ve gülümse!

Alemin derdi olduğunu zannediyorsun!

Çevrendeki herkes işi gücü bırakmış, sabah akşam seni düşünüyor, senin üzerinde hain planlar kurguluyor, seni mutsuz etmek dışında hiç amaç taşımıyor zannediyorsun. Evet, insanın insana yaptığını başka bir yerde göremiyoruz doğru, ama sen de biraz abartmıyor musun kuzum? İnsanları bu kadar umursamayı bırak. Yaşamana bak!

Çok önemli biri olduğunu zannediyorsun!

Herkes çok önemli olduğunu zanneder. Bu çok insani bir güdüdür. Ama sen önemli olmayı geçmiş de, aşırı önemli olduğunu düşünmeye başlamış gibisin. Kendine değer vermekle bu, takdir edersin ki farklı şeyler. O yüzden biraz daha sakin olmalı, herkesin kendince bir hikayesi olduğunu ve en az senin kadar önemli olduğunu düşündüğünü hatırla. Sisifos gibi yüklenme dünyaların yükünü omuzlarına!

En doğrusunu bildiğini zannediyorsun!

Ne demiş Sokrates, 'Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir.' Söz konusu bilgi olsun, tecrübe olsun, zevk olsun, en iyisi, en doğrusu sende zannediyorsun. Normal bir düşünce. Çoğu insan böyle düşünür. Ama kötü bir haberimiz var. İnsanlar kusurlu varlıklar. Kararlarımız, tercihlerimiz de yüzde yüz mantıklı değil. Bugünkü düşünceni yarın koruyamayacaksın, bugün sevdiğine yarın burun kıvıracaksın. O kadar da emin olma. Değişim şu an, burada!

İnsanlara iyilik yaptığını zannediyorsun!

Her hareketinde insanlara bir faydam dokunsun, kimseler kırılmasın gücenmesin diyorsun. Böylece insanlara çok faydalı olacağını, kimsenin hakkında kötü düşünmeyeceğini umuyorsun. Ama yanılıyorsun. İnsanlar onlara iyilik yaptığını önemsemez dostum. Yüzlerde gülücükler kondurabilirsin ama günün sonunda kişisel çıkarlar ve arzular baskın gelir, orada yoksan unutulursun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
787
409
250
189
76
73
56
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selahattin Kurt

En dogrusunu bildigini soyluyorsun. Bunu soyleyen adam pantolona pantolon giydiriyor amk

beyazokyanus

çok önemli biri olduğunu zannediyorsun çıktı.. zannetmiyorum beybisi zaten öyleyim hahaa

Paco Hernandez

pantolona pantolon giydiren sayın muhterem editör sen naptığını zannediyon?!