Görüş Bildir
Haberler
Her Şey Tayt Giymekle Bitmiyor! İzlerken Cesaret Damarlarınızı Kabartacak 20 Süper Kahraman Dizisi

Her Şey Tayt Giymekle Bitmiyor! İzlerken Cesaret Damarlarınızı Kabartacak 20 Süper Kahraman Dizisi

Tayt giymekle süper kahraman olunsaydı, şimdi hepimiz birer süper kahramandık! Yani maharet taytta değil, onu giyende... İzlerken size deli deli nidalar attıracak, başlar başlamaz bir çırpıda bitirmek isteyeceğiniz 20 süper kahraman dizisini sizler için listeledik. Sıkı bir dizi maratonuna hazır olun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Gifted

1. The Gifted

IMDb: 7.7

X-Men Evreni’nde geçen dizi, çocuklarının mutant olduğunu ve doğaüstü güçlerle donatıldığını fark eden bir ailenin hikayesini anlatıyor. Düşmanca davranan bir hükümetten kaçmak zorunda kalan aile, mutantların yeraltı organizasyonlarından destek alarak hayatta kalmaya çalışıyor.

2. Supergirl

2. Supergirl

IMDb: 6.5

Yıllar önce Krypton gezegeninden Dünya'ya gelen Kara, uzun zamandır normal bir insan gibi yaşamasının ardından sahip olduğu güçleri kabullenmeye ve bunu insanlara yardım etmek için kullanmaya karar verir. Ona bu konuda kuzeni Clark Kent yani Superman de destek verecektir.

3. Daredevil

3. Daredevil

IMDb: 8.7

Görme yetisini kaybetmiş olan Avukat Matt Murdock'ın diğer duyuları diğer insanlardan daha fazla gelişmiştir. Murdock, suçsuz insanları başarıyla savunmasının yanı sıra geceleri de Daredevil kimliğiyle şehri kötülerden ve suçlulardan korumaktadır.

4. Jessica Jones

4. Jessica Jones

IMDb: 8.1

Kötü geçen süper kahramanlık deneyiminden sonra Jessica Jones kahramanlığa ara verir, Alias Investigations adı altında bir özel dedektiflik bürosu açıp eski hayatına veda eder. Fakat geçmişinden birinin geri dönmesiyle hayatı tekrar kabusa dönmeye başlar.

5. Arrow

5. Arrow

IMDb: 7.8

Zengin bir ailenin çocuğu olan Oliver Queen yatıyla çıktığı geziden sonra denizde kaybolur ve öldüğü düşünülür. Fakat beş yıl sonra tamamen değişmiş biri olarak evine döner. Artık tek bir amacı vardır; başına başlığını takıp şehrindeki kötülerin ve yozlaşmışların sonunu getirmek...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. DC's Legends of Tomorrow

6. DC's Legends of Tomorrow

IMDb: 7.0

Kahramanların tek başlarına yetmedikleri zamanlarda dünyanın efsanelere ihtiyacı vardır. Geleceği görebildikleri ve zamanda yolculuk yapabildikleri bir uzay gemisine sahip, süper kahramanlardan oluşan bir takımın gücü karşısında kötülerin işi pek de kolay olmayacaktır.

7. The Flash

7. The Flash

IMDb: 8.0

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen, Central City Polis Birimi’nde çalışan ve suçluların arkalarında bıraktıkları ipuçlarını toplayan bir adli laboratuvar asistanıdır. Talihsiz bir yıldırım kazası yaşamasının ardından süper hız gücüne sahip olan Barry, Flash kimliğine bürünür ve kötü adamları adalete teslim etmeyi kendine görev edinir.

8. Marvel's Agents of SHIELD

8. Marvel's Agents of SHIELD

IMDb: 7.5

Ajan Phil Coulson, Avengers'taki görevinden sonra S.H.I.E.L.D. birimine geri döner. İlk işi yeni bir ekip kurmaktır. Ekibe ilk olarak dövüş ve casusuluk konusunda uzman Ajan Grant Wart katılır. Ekibin diğer elemanları ise pilot ve dövüş sanatları uzmanı Ajan Melinda May, bilim adamı Ajan Leo Fitz, Ajan Jemma Simmons ve ekibin son elemanı bir sivil olan bilgisayar hackerı Skye'dır. Kahramanlarımız, birlikte sıra dışı olayları aydınlatacak ve dünyayı koruyacaklardır.

9. Black Lightning

9. Black Lightning

IMDb: 6.5

Özel bir lisenin müdürü ve iki çocuk babası olan Jefferson aynı zamanda New Orleans’taki mahallesinin küçük insanlarını, şehri kuşatan şiddetten korumaktadır. Zamanla ikinci kimliği aile ilişkilerine zarar vermeye başlayınca süper kahramanlığı bırakır, ancak 10 yıl sonra Pierce’in suçlularla savaştığı günler geri gelir. Suçlar ve yozlaşmış düzen, söndürülmesi güç bir ateş gibi yayılırken Jefferson, “100” denen bölgesel çeteyi yönetmeye karar verir. Şimdi sadece ailesini değil, çevresindeki herkesin ruhunu kurtaracaktır.

10. Marvel's Inhumans

10. Marvel's Inhumans

IMDb: 5.2

Dizi, tek bir fısıltısıyla bile şehirleri yok edecek kadar güçlü sesi olan Nainsanlar'ın kralı gizemli Black Bolt'un da içinde bulunduğu kraliyet ailesinin daha önce hiç anlatılmamış efsanevi maceralarını anlatıyor. Askeri bir darbe ile ikiye bölünüp Hawaii'ye kaçan kraliyet ailesinin bu hareketli dünyada ve insanların arasında yapacakları, sadece kendilerini değil bütün dünyayı kurtaracaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Luke Cage

11. Luke Cage

IMDb: 7.6

Luke Cage, işlemediği bir suçtan dolayı cezaevine girer ve orada maruz kaldığı deneylerden sonra elde ettiği kurşun geçirmez derisi ve insanüstü süper güçleri ile hem kendi adını temize çıkarmaya çalışacak hem de başka insanlara yardım edecektir.

12. Gotham

12. Gotham

IMDb: 7.9

Batman’in şehri olarak bilinen Gotham’ın, Batman'den önceki zamanlarını anlatan dizi; Polis Departmanı’nda çalışan James Gordon’ı merkezine alıyor. Bruce Wayne'in Batman’e dönüşme yolculuğuna eşlik eden Gordon, aynı zamanda şehirdeki pek çok kötü adamla da mücadele ediyor.

13. Iron Fist

13. Iron Fist

IMDb: 6.8

Danny Rand nam-ı diğer Iron Fist, dövüş sanatları konusunda uzmandır ve gücünü bir ejderhadan aldığı darbeyle kazanmıştır. Yıllardır uzak kaldığı şehri New York City'e geri dönen Rand, benzersiz yeteneklerini ve dövüş sanatları konusundaki uzmanlığını yolsuzlukla mücadele ve kötülerle savaşmak için kullanır.

14. The Defenders

14. The Defenders

IMDb: 7.6

Dizi Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist'ten oluşan The Defenders ekibinin New York'taki suçlulara karşı verdikleri mücadeleyi konu ediniyor.

15. Powers

15. Powers

IMDb: 6.8

Dizi, Christian Walker ve Deena Pilgrim adındaki iki cinayet dedektifinin ülke çapında süper güçlere sahip olan ve Powers olarak adlandırılmış kişiler tarafından işlenen suçları araştırmalarını ve ikilinin başından geçen maceraları konu ediniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Heroes

16. Heroes

IMDb: 7.6

Hepsi önceden sıradan hayatlar yaşayan bir grup insan, günün birinde aslında çok farklı bir kader için seçildiklerini ve kendilerine hayal bile edemeyecekleri yetenekler verildiğini öğrenirler. Bu özel güçlü insanlar, güçlerini iyilik için mi yoksa kötülük için mi kullanacaklarına karar vermeli ve onlar için çizilen kaderi yaşamalıdırlar.

17. Heroes Reborn

17. Heroes Reborn

IMDb: 6.9

13 bölümlük bir mini dizi olarak tasarlanan Heroes Reborn, olağanüstü yeteneklere sahip sıradan insanların destansı hikayesini bir kez daha ekranlara getiriyor. Yeni karakterler ve yeni hikayelerle yola devam eden yapım, orijinal dizinin ilk sezonunun izlerini taşıyor.

18. The Tick

18. The Tick

IMDb: 7.4

Yıllardır süper kahramanların yaşadığı bir dünyada kafadan kontak ve sıfır güçlere sahip bir muhasebeci, şehre uzun süredir bela olan bir kötü adamın varlığını keşfeder. Bunu ortaya çıkarmaya çalışırken de garip, mavi kostümlü bir süper kahramanla tanışır.

19. Smallville

19. Smallville

IMDb: 7.5

Smallville'de yaşayan Martha ve Jonathan Kent çiftinin hiç çocukları olmamıştır. Bir gün, bu küçük kasabayı bir meteor yağmuru vurur ve kasabanın geleceğini bir daha asla eskisi gibi olmayacak şekilde değiştirir. Kent çifti meteorların düştüğü yerlerden birinde bir uzay gemisi ve küçük bir bebek bulurlar. Adını Clark koydukları bu gizemli çocuk, çiftin yıllarca bekledikleri mucize olacaktır. Clark'ın büyüyüp gizli yeteneklerini tek tek keşfetmesiyle birlikte Smallville'de bir efsane doğar...

20. Marvel's Runaways

20. Marvel's Runaways

IMDb: 7.4

Anne babalarının kılık değiştirmiş süper kötü insanlar olduklarını keşfettikten sonra, bir grup genç ailelerinin eylemlerini telafi etmek ve kökenlerinin sırlarını keşfetmek için evlerinden kaçar ve bir araya gelirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
37
15
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can

Flash 2. sezona kadar izleyip bırakın çünkü 3. sezon ve sonrasında The Flash, The Iris oluyor. Saçmalıyor. Arrow da 3. sezonun sonuna kadar izleyin. Ordan so... Devamını Gör

B. Barnes

o bıkılacak gibi değil çünkü :D

APerfectCircle

Gotham çok iyi..

uykusuzkontes

misfits nerdee?

B. Barnes

o süper kahraman dizisi değil (!)