Görüş Bildir
Haberler
Her Geçen Gün Artan Üyeleriyle Birlikte Dünyanın En Geniş Aileleri Unvanını Kapan 10 Aile

Her Geçen Gün Artan Üyeleriyle Birlikte Dünyanın En Geniş Aileleri Unvanını Kapan 10 Aile

Çağla
01.12.2019 - 07:00

Ailelerini genişletme konusunda rekor üstüne rekor kıran birçok aile var...

Kaynak: https://www.therichest.com/the-bigges...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Ziona Ailesi

1. Ziona Ailesi

Ziona, Hindistan'da doğdu ve ilk eşi Zathiangi ile 17 yaşındayken evlendi. Dünyadaki en geniş ailelerden birine sahip. 39 eşi, 94 çocuğu var. Ailedeki bu kadar çok sayıda insan olduğu için her gün 90 kilo pirinç, yaklaşık olarak 60 kilo da patates yiyorlar. Ailenin tamamı 100 odası olan bir binada yaşıyor ve hayvanları ve ekinleriyle geçimlerini sağlıyorlar. Ziona aynı zamanda Chana páwl denilen Hint Hristiyan mezhebinin lideri ve bir gün İsa ile birlikte dünyayı yöneteceğine inanıyor.

2. Bates Ailesi

2. Bates Ailesi

Bates Ailesi, 19 çocuğu olan Tennesseeli Evanjelik bir aile. Anne baba Gil ve Kelly 1987 yılında evlenmeye karar verdiklerinde 21 ve 22 yaşlarındaydılar. Hiçbir zaman büyük bir aile istemediler ancak ilk bebeklerini kucaklarına aldıklarında çocuk yapmaya devam ettiler çünkü bebeklerini taşımayı seviyorlardı. O günden beri ailelerini genişletmeye devam ettiler ve sonuncu bebekleri 2012 yılında doğdu. Şu an 10 torun sahibiler ve dördü de yolda. Aynı zamanda, ailenin Bringing Up Bates isminde bir programları var.

3. Hann Ailesi

3. Hann Ailesi

Dundeeli bu aile büyük ihtimalle İskoçya'daki en büyük aile. Emma ve Roy'un 13 çocuğu var ve yaşları 2 ve 25 arasında değişiyor. Roy pratisyen bir hemşir. 49 yaşındaki Emma ise evde kalıp, haftada 28 litre süt, 38 kilo ekmek ve 5 büyük kutu mısır gevreği tüketen 10 çocuğuna bakıyor.

4. Radford Ailesi

4. Radford Ailesi

Noel ve Sue Radford henüz çocukken tanıştılar ve bir aile kurmak için uzun süre beklemediler. İlk çocukları Christopher doğduğunda Sue 14, Noel de 18 yaşındaydı. 21 çocukla, Britanya'daki en geniş aile olarak biliniyorlar ve bir çocuk da yolda. Yeni doğan çocukları Alfie ile 22 kişilik bir aile oldular. 15 Kids and Counting (15 Çocuk ve Artıyor) isimli kendi dizileri var. Aile İngiltere'nin Morecambe şehrinde, eskiden bir bakım evi olan geniş bir evde yaşıyorlar ve anne baba Radford’s Pie Company isimli başarılı bir fırını işletiyor.

5. Duggar Ailesi

5. Duggar Ailesi

Jim ve Michelle 1980 yılında Arkansas'da tanıştılar. Michelle dinini değiştirme isteğini açıkladıktan sonra Jim, Vaftiz kilisesinin bir üyesi olarak Michelle'i ziyaret etti ve o zaman da aşk hikayeleri başladı. 4 yıl sonrasında Jim 19, Michelle 17 yaşındayken evlendiler. Çocuk sahibi olmak için biraz beklediler ve ilk çocukları Joshua 1988 yılında dünyaya geldi. Şu ana dek 19 çocukları oldu ve çocukların yarısı evde eğitim gördü. Aynı zamanda 17 torunları var. Onlar da medyanın dikkatini çekti ve tıpkı Radford ailesi gibi 19 Kids and Counting (19 Çocuk ve Artıyor) isimli bir diziye başladılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bonell Ailesi

6. Bonell Ailesi

Anne, baba ve 16 çocuktan oluşan Bonell ailesi, Avusturalya'nın en büyük ailelerinden biri. Artık 50'li yaşlarında olan Jeni, en başta çocuk istememiş ancak kocası Ray'in planları farklıymış. Şimdi ise Bonell ailesinin yaşları 4 ve 29 arasında değişen 16 çocukları var. Birçok torunu da olan aile mutlu bir şekilde Queensland'de yaşıyorlar. Tüm bu kalabalığı nasıl idare ediyorlar diye merak ediyorsanız, Jeni yaptığı bir röportajda, ailedeki herkesin ev işlerinde yardımcı olduğunu ve alışveriş yapılacağı zaman bunu büyük miktarlarda yaptıklarını söyledi.

7. Ionce Ailesi

7. Ionce Ailesi

Kanada'nın Abbotsford şehrinde yaşayan Alexandru Ionce ve eşi Livia 2008 yılında 18. çocuklarını dünyaya getirdi. Yani bu aile 20 kişiden oluşuyor. Aslında Romanyalı olan çift, 1990 yılından beri Kanada'da yaşıyor. Ailenin babası bir inşaat işçisi ve söylediklerine göre Avrupa ve İngiltere medyasından aile için birçok arama geldi. CTV News'a göre, aile bu kadar çok çocuk sahibi olmayı hiçbir zaman planlamadı. Dediklerine göre, hayatın Tanrı'dan geldiğine ve durdurulmaması gerektiğine inandıkları için Tanrı'nın onlara rehberlik etmesine karar verdiler. Dünyanın en büyük ailesi olacaklarını hiçbir zaman düşünmemişlerdi.

8. Nikolenko Ailesi

8. Nikolenko Ailesi

Vladimir Putin gibi hükümet yetkilileri sayesinde Rusya'da büyük ailelere para ödülü de dahil olmak üzere Kremlin'de yapılan özel bir törenle ödül veriliyor. Aileleri daha fazla çocuk sahibi olmaya teşvik etmenin ve küçülen Rus nüfusuna yardım etmenin, hükümetin dürtüsünün bir parçası olduğu düşünülüyor. Bu ödülü alanlardan biri de 2010 yılında Nikolenko ailesi oldu. Lyudmila ve Nikolai Nikolenko'nun kendilerinden olan 6 çocukları var ancak daha çok çocuk sahibi olmak istedikleri için 19 çocuk daha evlat edindiler. Toplamda 25 çocukları var. Tüm aile, Rusya'nın güneyinde birlikte yaşıyor.

9. Luiz Costa De Oliviera Ailesi

9. Luiz Costa De Oliviera Ailesi

90'lı yaşlarının başında olan bu Brezilyalı adam,  birçok farklı kadından en az 50 çocuğa sahip. Kendisi çiftçilikle uğraşıyor. İlk eşinden 17, ikinci eşinden de 17 çocuğu oldu. İkinci evliliği sırasında, metresiyle yaşadığı ilişkiden de 15 çocuğu oldu. Aynı zamanda başka bir kadından da bir çocuğu var. Rio Grande de Norte'nin kuzeyindeki Campo Grande'de yaşayan Oliviera yerel gazeteye şunları söyledi: 'Tanrı'nın dünyada yarattığı en iyi şey kadınlardır.' Oliviera, tüm çocuklarının ismini bilmediğini ve belki haberinin olmadığı başka çocukları olabileceğini de itiraf etti.

10. Daad Mohammed Al Balushi Ailesi

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan Daad Mohammed Al Balush kendisini bir tür 'süper baba' olarak tanımlıyor. Kendi yargı alanında yasal olarak izin verilen en yüksek miktar olduğu için genelde tek seferde 4 tane olmak üzere bugüne kadar en az 17 eşi oldu. Şimdi 60'lı yaşlarında olan adamın dediklerine göre eğer izin verilseydi, kadınların önceden evlenmemiş olduğu sürece, tek seferde 20 tane eşi olacağını söylüyor. Eşlerinin her biri ayrı yerlerde, lüks bir şekilde yaşıyor ve hafta bir kez, eski evinde hepsi bir araya geliyor. Yakın gelecekte 100 çocuğa kesinlikle ulaşacağını ve aile yaşamına dair benzersiz bakış açısının, dünyadaki ve Pakistan'da medya olayı yarattığını söylüyor. Khaleej Times gazetesi adamı 'Daddy Cool' (Havalı Baba) olarak tanımlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
41
17
7
4
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Veli Durak

Bu nedir .mk biz 2.yi düşünürken tereddüt ediyoruz, bular maşAllah damızlık aygır gibi çalışmışlar :)))

Pasif Kullanıcı

yok mu bizim ülkeden güneydoğulu karadenizli falan bi aile

ufukdiyoki

Bir arkadaşım "zamanında ikinciyi düşünüyorduk ama şimdi beşinciyi ben çok istiyorum hanımı ikna etçem" diyor :)