Görüş Bildir
Haberler
Hem Eğlenecek Hem de Korkacaksınız: Ankara'da Bulunan En İyi Go Kart Pistleri ve Korku Evleri

Hem Eğlenecek Hem de Korkacaksınız: Ankara'da Bulunan En İyi Go Kart Pistleri ve Korku Evleri

Yeter Şirin
11.03.2023 - 09:24

Havalar güzelleşirken hafta sonu için ne yapsam diyen sevgili Ankaralılar bu yazı sizin için. İçinizdeki Schumacher’i ortaya çıkaracak olan go kart pistleri ve kendini korkusuz sanan ya da ne kadar korkabilirim acaba diyenler için korku evleri yazımıza göz atmadan hafta sonu planı yapmayın derim. Ankara Go Kart pistleri nerede ve Ankara korku evleri hakkında daha fazla bilgi için buyurun yazıya…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Karting

Ankara Karting

Ankara’da go kart denilince akla gelen yerlerden biri olan Ankara Karting, gerek araçların performansı gerek çalışanların ilgisi ile beğenilen ve tercih edilen bir yer. 

Adres: Yeşilkent, 9. Cad., 06706 Çankaya/Ankara

Açılış - Kapanış saati: 10.00 - 00.00

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Arkadaşlarımızla gittik çok eğlendik.Yeni araçlar bu zamana kadar bindiğim en iyi araçlar.Ellerinize sağlık.”

Speedpark

Speedpark

Pistinin küçük olması dışında gidenlerin büyükler ve çocukların eğlenceli zamanlar geçirdiği Speedpark siz Ankaralıları ve Ankara’da olup eğlenmek isteyenleri bekliyor. 

Adres: Go-Kart Sahası, Üniversiteler Mh. Bilkent Plaza, 1597. Cd. No:12/4, 06800 Çankaya/Ankara

Açılış - Kapanış saati: 10.00 - 01.00

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Oğlumla birlikte sürdük, çocuk için ayrı yetişkin için ayrı büyüklükte araçlar var. Güvenlik iyi, işletmecilerin ilgisi sevecen. Tavsiye ederim.”

Hipodrom Arena Go Karting Tesisleri

Hipodrom Arena Go Karting Tesisleri

Ankara’da bu hafta sonu ne yapsak diye düşünenler için farklı bir alternatif olan Hipodrom Arena Go Kart pistine ister arkadaşlarınızla ister ailenizle keyifli vakit geçirmek için tercih edebilirsiniz.

Adres: Yeni Batı, 75.yıl Hipodrom Fuar Alanı 18 İstanbul Cd, Batıkent, 06050 Ankara

Açılış - Kapanış saati: 09.00 - 00.00

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Gayet iyi ve güzel. Anlatmaya gerek yok. Gideceksin stres atıp geleceksin.”

Natavega Gokart

Natavega Gokart

Ankara Mamak’da bulunan Natavega pist küçük olsa da yine de hafta sonu için farklı bir aktivite olabilir. Aileniz ya da arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek için go kart yapmak isteyenlerin tercihi olabilir.

Adres: Aksamseddin mah. 2308 sok, Nata Vega Outlet yeşil otopark no:1/220 D:kat -3, 06480 Mamak/Ankara

Açılış - Kapanış saati: 10.00 - 22.00

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Pist gayet büyük ve güzel üstelik çalışanlarda ilgileniyor güler yüzlüler arkadaşlarla çok keyif aldık her zaman geliceğimize eminiz.”

Ankara Altınpark Go Kart

Ankara Altınpark Go Kart

Ankara’da stres atmak istiyor ama ne yapsam diye düşünüyorsanız go kart pistleri sizi bekliyor. Altındağ’da bulunan Altınpark Go Kart pisti küçük büyük eğlenmek isteyen herkese kapıları açık.

Adres: Altınpark, ana meydan, Şht. Ömer Halisdemir Bulv D:no:146/20, 06160 Altındağ/Ankara

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Daha dün gittim fiyat biraz tuzlu 3 tur 50 tl ama kartlar gayet hızlı ve pist eğlenceli gidilebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adak Odadan Kaçış ve Korku Evi

Adak Odadan Kaçış ve Korku Evi

Hikayesi ve dekorasyonu ile her gidenin gerçekten korktuğu ama eğlendiği bu korku evine mutlaka siz de gitmelisiniz. Gitmeden ne kadar korkabileceğinizi asla tahmin edemezsiniz.

Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi 69. Sokak (17, Sokak 3/A, 06490 Çankaya/Ankara

Açılış - Kapanış saati: 11.30 - 00.00

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Çok eğlenceliydi korkuttuğunuz için teşekkürler.'

ThEscape Korku Evi ve Evden Kaçış Oyunu

ThEscape Korku Evi ve Evden Kaçış Oyunu

Birbirinden farklı ve korku dolu oyunlarıyla hem korkutan ama tekrar gitmek isteyeceğiniz ThEscape farklı farklı oyunları ve korku eviyle sizleri bekliyor.

Adres: Bahçelievler Mahallesi, Azerbaycan Cd. No:119, 06490 Çankaya/Ankara

Açılış - Kapanış saati: 09.00 - 01.30

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Oyun ortam vs. güzeldi eğlenceli. Ama  yönlendiren, konuşan kişi kabaydı bu pek hoş değildi ve süre 1 saat bu sürede bitirilebilecek bir oyun değil insan bence korku anında sadece bulamacaya odaklanamıyor korkuyor ondan dolayı bulmaca çözme süresi artıyor zaman azalıyor oyunun bitmesine zaman kalmıyor bu da 1 saatin kısa olmasına sebeb oluyor. Ama bunlar dışında aşırı eğlenceli ve güzel bir yer tavsiye ederim.”

Tesla Ankara Korku Evi

Tesla Ankara Korku Evi

Konseptini sizin belirleyebildiğiniz bu korku evinde korkmadan da eğlenebilirsiniz. Oyunlar ile keyifli anlar sizi bekliyor.

Adres: Yukarı Bahçelievler, eski 7. cadde, Aşkabat Cd. No:53 Kat:3, 06490 Çankaya/Ankara

Açılış - Kapanış saati: 24 saat açık

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Birkaç korku evine gittim ve gerçektende önerebileceğim bir yer hem korkutma konusunda hemde şifrelerin zorluğunda başarılıydı. İlgileri ve güler yüzlülüğünden dolayı da ayrı teşekkür ederim.”

Testere Ankara Korku Evi

Testere Ankara Korku Evi

Gidenlerin bölümü tamamlayamadan çıktığı, karanlık ve sesler ile dibine kadar korkunun hissedildiği Testere Korku Evi sizleri bekliyor. Alt tarafı korku evi ne kadar korkunç diyenler bekleniyorsunuz. 

Adres: Kızılay Konur Sokak No:27 D:7, 06000, 06420 Çankaya/Ankara

Açılış - Kapanış saati: 24 saat açık

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Geçtiğimiz haftalarda 5 kişilik bir arkadaş grubuyla gittiğimiz zevkli korku evi. Oyunun hikayesi başarılı, çalışanlar ilgili ve güler yüzlü ve gerçekten başarılı bir oyun. Ankara’da gidilmesi gereken nadir iyi oyun ve korku evlerinden.'

Lanetli Gecekondu Korku Evi

Lanetli Gecekondu Korku Evi

En korkutucu korku evi olarak yorumlanan Lanetli Gecekondu size unutamayacağınız aşırı korku dolu anlar vaadediyor. Bu korku evine gitmeye cesaretiniz var mı?

Adres: Ege, 242. Sk. no:17, 06630 Mamak/Ankara

Açılış - Kapanış saati: 09.00 - 03.30

Konum için tıklayın.

Ziyaretçi Yorumu: “Korku evleri hakkında çok bilgiye sahibim ankara gitmediğim bi bu ev kalmıştı fakat korku duygumu kaybetmeme rağmen bu evde cidden bi korkuyorsun abi on numara sistem öyle basit bir şey değil gerçekten çok sağlam bir sistemleri var korkmamak elde değil gitmenizi şiddetle öneririm.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Araf Korku Evi

Araf Korku Evi

Bir gidenin tekrar gittiği Araf korku evi diğer korku evleri gibi hem eğlendiriyor hem de bir o kadar korkutuyor. Ben korkmam diyenler mutlaka denemeli.

Adres: Gersan Gersan, Batıkent Bulv., 06370 Yenimahalle/Ankara

Açılış - Kapanış saati: 24 saat açık (pazartesi günleri 12.00 - 00.00)

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “O kadar eğlendik ki gerçekten emeklerinize sağlık  en kısa zamanda tekrar gelicez inşallah herkese tavsiye edebileceğim bir yer gerçekten arkadaşlar göreve gitmeyince bile oyunu bitiren yerler var ama burası öyle değilmiş. Diğer yerlere verdiğim paraya yazık fasa fiso yardımcı oluyorlar burda oyunu bitirmek yerine adamlar oyunu tamamlasınlar diye uğraşıyorlar çok teşekkür ediyoruz Araf Korku Evi💯.”

Maske Kızılay Ankara Korku Evi

Maske Kızılay Ankara Korku Evi

Hem eğlenip hem de korkmak istiyorsanız Maske Kızılay bir korku evinden ne bekliyorsanız size veriyor. Korkmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı diyeceksiniz.

Adres: Kavaklıdere, Kızılay, Olgunlar Cd. No:20/1, 06680 Çankaya/Ankara

Açılış - Kapanış saati: 24 saat açık

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “İlk defa girdik.4 kişiydik.Çok iyiydi ben kesinlikle korkmadım. Ama yanımdaki tırsaklar yüzünden çıkmak zorunda kaldım. Korkmak isteyenler buraya gelsin. Mehmet abi diye birisi var çok ıyı oyun oynatıyor kimseye acımıyor korkunu sonuna kadar veriyor korkmak isterseniz tek yer maske korku evi, Mehmet abi teşekkür ederiz.”

Ankara ile ilgili bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın