Görüş Bildir
Haberler
Hekimoğlu 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İpek’ten Ateş’e ima…

Hekimoğlu 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İpek’ten Ateş’e ima…

Show TV ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde hastaneye hamile bir kadın getirilir ve ekip hem bebeği hem de anneyi kurtarmaya çalışır. Çocuk sahibi olmak isteyen İpek’in Ateş’e gönderdiği ima dolu açıklama, bölümünün en dikkat çeken sahnelerinden biri olacak. Peki, Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman? Hekimoğlu son bölüm neler yaşandı? İşte ekranların en sevilen dizilerinden Hekimoğlu hakkında son gelişmeler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hekimoğlu 41. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Hekimoğlu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Hekimoğlu 9 Mart Salı yayınlanan 40. bölümde Ateş'in herkesten sakladığı sırrı ortaya çıkar ve ekip tedirgin olur. Hekimoğlu’nun içine düştüğü zor durumda ekibi ve sevdikleri ona yardımcı olmak için elinden geleni yapar.

Efe Erdem, savant sendromu olan tanınmış genç bir piyanisttir. Verdiği bir konser sırasında, beklenmedik bir kas spazmı yaşar ve hastaneye kaldırılır.  Çocukken geçirdiği trafik kazası sonrası zihinsel engelli hale gelen ancak bununla birlikte müzikal bir deha geliştiren Efe, Hekimoğlu’nun hemen dikkatini çeker. 

Öte yandan Zeynep, bulduğu bir uçak bileti rezervasyonu sayesinde Hekimoğlu’nun Ankara’ya gideceğini öğrenir. Bu sıra dışı seyahatin sebebini öğrenmeyi kafaya takan Zeynep, Emre’yi de peşinden sürükler.  Başta Hekimoğlu’nun yeni bir işe başvurduğundan şüphelenseler de, İpek ve Orhan’ın da işin içine girmesiyle ortada düşündüklerinden çok daha ciddi bir durum olduğunu anlarlar. Tüm belirtiler, Hekimoğlu'nun beyin kanseri olduğu yönündedir.

Hekimoğlu Yeni Bölüm Ne Zaman?

Hekimoğlu Yeni Bölüm Ne Zaman?

Hekimoğlu’nun 41. yeni bölümü 16 Mart Salı günü saat 20.00’de yayınlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın