Görüş Bildir
Haberler
Hekimoğlu 35. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 35. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
27.01.2021 - 11:00

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Ateş hakkındaki soruşturma boyunca her şeyden vazgeçer. İlaçlarını bırakan ve ağrılar yaşayan Ateş'in psikolojisinin kötü olduğunu ekibi de fark eder ve onu uyarır. Ayrıca  ekibinin banka hesaplarının dondurulması Ateş'i çileden çıkarır ve onları korkaklıkla suçlar.  İşte Hekimoğlu 35. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hekimoğlu 35. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu Son Bölüm Özet

Hekimoğlu Son Bölüm Özet

Küçük kardeşlerine hem annelik hem de babalık yapmakta olan genç bir adam, çalıştığı restoranda kalp krizi geçirir. Hekimoğlu, bu vakaya hemen teşhis koysa da ekibiyle paylaşmaz. Hepsinin, kendi teşhisini koymasını ister ve ekibin zamanla yarıştığı bir oyun başlatır. Hekimoğlu, zaman ilerledikçe uğraştıkları vakanın tahmininden çok daha karmaşık olduğunu fark edecektir.

Mahir komiser ise Hekimoğlu aleyhinde ifade vermesi için Orhan üzerinde uyguladığı baskıyı artırır. Bu durum, Hekimoğlu ve Orhan arasındaki ilişkinin giderek gerilmesine sebep olur. İpek, Mahir’in hastane personelini sorgulamasından rahatsızdır çünkü bu durum tüm hastane çalışanlarını tedirgin etmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın