Görüş Bildir
Haberler
Haziran Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Haziran Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Mis gibi bir mevsime giriyoruz. Bu defa suçlayabileceğiniz bir Merkür retrosu ya da tutulma da yok! Harekete geçmeniz şart. Haydi bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yükselenini de seçmeyi unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2 yıllık sürecin en büyük dersini almak üzeresin, Koç.

Sevgili Koç,

Aşk konusunda çok güzel, çok kısmetli bir aya giriyorsun. Özellikle ayın 1'inden itibaren sadece flörtle kalmayabilir, ilişkiyi ciddiye bindirmek de isteyebilirsin. Son derece mantıklı ve gerçekçi düşüneceğin, güzel bir etki var üzerinde. Bu etkiyi ziyan etmemek için ise Yeni ay'ın enerjisini örnek alıyoruz: İletişim! Açık ol, çok konuş, bol konuş... Meselelerin nasıl da tereyağından kıl çeker gibi çözüldüğünü göreceksin. Hele hele 9 Haziran'dan sonra 'karmaşık' ikili ilişkiler nasıl rahatlayacak var ya! Eğer hayatında herhangi bir flört yoksa da, 3 Haziran tarihi senin için güzel sürprizler saklıyor olabilir. Evde kös kös oturma, dışarı çık! Hiç birini yapamıyorsan, kafanı kaldır ve dile! :) 

Aynı zamanda da kişisel kazanımlar, ticaret, meslek anlamında önün çok açık. Bereket bu ay senin kapında; fakat bunun anahtarının da doğru iletişim - doğru kanallar ve kişiler olduğunu unutma. Belki ailenden ya da kardeşlerinden destek alman söz konusu olabilir. Eli açık davranmakta bu ay fayda var.

Bu ay aile konusu da senin için odakta olacak. Hanende biraz enerjiler gerilebilir; özellikle evin içindeyken, annenle yahut geçmişe dair konularda fazlasıyla pasif agresif davranabilirsin. Havadan nem kapmak -söz konusu aile olunca- yüksek ihtimal gözüküyor. Fazla savunmacı korumacı davranma. Korkulara, paranoyalara gerek yok. 

Öncelikle sana son 1 senedir bahsedip durduğum Satürn transitinden (geçen ay da bahsetmiştim) başlamalıyım: 

Net olarak 2015'ten beri sınandığını ve zorlandığını hissettiğin bir konuda -ki muhtemelen seni kişisel boyutta eğitmek, felsefi anlamda ufkunu açmak üzere bekleyen olaylar bu ayın 9'u ve sonrası tektiklenmek üzere bekliyor olacak. Örneğin; yurtdışına yönelik bir tatil - eğitim planın mı var? Sonuçlanmalarla ve gelişmelerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda fazlasıyla karmik bir süreç olacağı için, elinden geleni yaptıktan sonra 'hayırlısı' diyerek tevekkül etmeni tavsiye ederim. Her işte bir hayır vardır. Fakat, sen bu süreçte algılarını sonuna kadar açık tutmaya bak, işaretleri yakalamaya çalış. Yolculuklar, eğitim, dil kursu, yabancılar, din görevlileri, uzaktan gelen akrabalar... Tüm bunlar sana gelecek yıllarını şekillendirecek ve karakterine, dünyaya bakış açına etki edecek işaretler, değişimler, ufuklar sağlayabilirler.

Aynı zamanda sürmekte olan bir dava varsa, sonuçlanmaya başladığını görebilirsin. Sabırlı olmak işin anahtarı!

24 Haziran ve sonrası için ise evin içinde büyüklere karşı çok çok çok sakin olmanı tavsiye ediyorum. Hırsızlıklara karşı da aman dikkat!

Para konusunda beklenmedik gelişmeler seni bekliyor, Boğa...

Sevgili Boğa, bu ay senin için en çok ihtiyaç duyduğun şeyin şifası ile başlıyor: İçsel huzur. 1 Haziran tarihinden itibaren artarak hissettirmeye başlayacak bu etki sırasında, özellikle 3 Haziran civarında rüyalarına dikkat etmeni, bol bol meditasyon yapmanı yahut dua etmeni tavsiye ederim. Bir süredir seni duygusal olarak yükseltip alçaltıp, adeta korku tünelinden geçiyormuşçasına kimselere çaktıramadığın mini krizler yaşatan etkiler artık yavaş yavaş azalacak. Bu etkilerin seni 'özgürleştirmek', egonu öldürmek ve özgüveni daha sağlam, daha güçlü bir insan yapmak için olduğunu lütfen unutma. Dolunayın ruhani etkileri sana bu yönde; bir de maddi etkileri var elbette....

Evliysen eşinin geliri ile ilgili gelişmeler, miras, tazminat, nafaka yahut banka kredisi tarzı finansal konularda ani gelişmeler yaşanabilir. Hepsi sakince karşılanmalı. Bu dönemde (haziran ayının ikinci haftası) sağlığa, özellikle de üreme yolu hastalıklarına ekstra dikkat edilmeli.

Ay sonunda yakın akrabalar ile ilgili gelişmeler gözüküyor. Kendini yalnız hissetmeyeceğin, güzel bir dönem başlıyor. Aşk konusunda kısmetin de 20'sinden sonra açık. Gönül meselelerinde harekete geçmek için ayın ikinci yarısını kullanmanı tavsiye ederim.

Dramayı bir kenara bırakıp, para kazanma vakti İkizler!

Sevgili İkizler,

Gene bana kızacaksın fakat bu ay senin için yine ikili ilişkilerde gerginlikler ile başlıyor. Hala aktif olan Mars - Satürn sert etkileşimi ise kemiklerine, bacaklarına, kollarına ağrılar verebilir; mini kazalara dikkat etmeni öneririm. Kısacası; bu ayın başından itibaren kendi bedenine zarif, karşındakinin ruhuna da narin davran. 

Mesleki anlamda yahut kazançlara ve eğitime yönelik konularda ayın 1-3'ü civarı bazı dostlarından destek görebilirsin. Her şeyin iyi olacağına dair bir işaret bu! Çalışmaya devam! Baharın enerjisini ziyan etme. 

Fakat 9 Haziran'da gerçekleşecek olan dolunay konusunda seni uyarmam gerekiyor. Öncelikle altını çizerek söylüyorum: Eğer gizli ilişkilerin yahut kıskanç bir partnerin varsa; sakladığın meseleler hiç beklenmedik yerlerden ortaya çıkabilir. Bunu istemiyorsan dürüst olmayı denemelisin. Ayrıca sen de ayın 9'u ve civarında şaşıracağın haberler alabilirsin. Ani tepkiler sakın verme. Mars Yengeç burcunda olacağı için, özellikle romantik ilişkiler konusunda alacağın duyumlara tepkin tahmin edemeyeceğin kadar duygusal ve dürtüsel olabilir; buna hiç gerek yok! Sen aklını, mantığını dinlemeye devam et. Sakin ve sabırlı kal. Bu dönemde gizli düşmanlara açık olduğunu lütfen unutma.

Şimdi bunu söylediğim için neşeni kaçırdım ama bu sadece 1 haftalık etki; gelelim ayın geri kalanına! Ayın 15'inden sonrası misler gibi kariyer fırsatlarıyla dolu, İkizler bebek. Güneş seni iyice sıcacık bir havaya bürürken, ailenin büyüklerinden ve kadın dostlardan da fazlasıyla destek göreceksin. Ruh halinin çok rahatladığını hissedebilir, yeni kararlar alabilirsin. Yine de eğer bu kararlar özellikle gayrimenkul alım satım konusundaysa fazla aceleci davranma.

21-21 Haziran çok çok kısmetli bir dönem! Bol bol dilek dilemelisin; özellikle bereket anlamında... 

Hala Satürn'ün 'aşk' konusunda sınavına tabi olduğunu unutma, sevgili İkizler. Hani bazen bilgisayar donduğunda fareyi her tarafa oynatıp defalarca tıklayıp, bilgisayara bir sürü komut gönderirsin ve iyice bozarsın ya hani... İşte bu hareketi ilişkilerinde de yapmamaya bak. Sakin kal, karşındaki insanı iyice isteyip istemediğine karar ver ve SABİT olmaya çalış. Bunu sağlayabilmek için de kendini kariyer, kazanç ve aile konularına verebilirsin. Her şey şahane olacak!

Barut gibisin, Yengeç!

Sevgili Yengeç, bu ay sana iş yerinde gerginlik ve sağlık konusunda riskler getirerek başlıyor. Sağlığına çok dikkat etmeyi lütfen ama lütfen ihmal etme. Ertelediğin sağlık sorunları özellikle ayın ikinci haftası kendini gösterebilir. Alkolü, sigarayı ya da ne bileyim işte sağlıksız şeyleri abartmamakta fayda var. Ayrıca Mars senin burcuna geçiyor (Böyle ateşli bir gezegenin senin gibi bir su burcunda olması hiç iyi değil), bu da sana pasif agresif ve saldırgan bir etki verebilir. O yüzden bu Mars enerjisini 'yıkıcı' olmaktan kurtarıp daha 'kullanışlı' bir şekle sokmak lazım. Bunun en uygun yolu da spor olarak gözüküyor. Zaten havalar güzel; biraz koşmak hoplamak zıplamak sana ve ruhuna tahmin ettiğinden daha iyi gelecektir. Şimdi gelelim ayın detaylarına.

Bu ay kariyer açısından çok hareketli gözüküyor. Lakin iş arkadaşlarınla gerginliker var. Bu gerginlikler özellikle ayın 2. haftasında zirve yapabilir. Pasif agresif bir sinirle sürdürülen, halı altına itelenen sorunlar bir anda ortaya çıkabilir. Dengeli davranmak çok önemli. Unutma bu aya İkizler yeni ay etkisi ile başladık, yani elimizdeki ipucu iletişim (İkizler)... Dolayısıyla tıpkı bir İkizler gibi açık açık konuşmak, çok konuşmak ama her şeyi anlayana ve anlatana kadar konuşmak önemli. Dolayısıyla 9'unda gerçekleşecek olan dolunayın iş hayatın ve arkadaşların üzerindeki etkisini -çıkan bir kavgayı, tartışmayı, bu şekilde düzgünce atlatabilirsen seni son derece güzel şeyler bekliyor olacak. Çünkü aynı şekilde ayın 1'i ve özellikle 3'ünde seni toplum önünde fazlasıyla saygıdeğer gösterecek etkiler var. Fırsatlar muazzam. İş hayatında öne çıkmaya çalışmaktan ve kendini doğru ifade etmeye çalışmaktan çekinme.

Tüm bu dediklerim eğer bir öğrenciysen de geçerli. Sınıf arkadaşlarınla gerginlikler yaşayabilirsin; bir öğretmenin ya da hocanın gözünde parlayabilirsin. Etkiler aynı!

Uzun süredir beklediğin bir terfi, kapmak istediğin bir proje vesaire varsa da, nihai sonuca bu ay kavuşmak üzere!

Aşk haberi duymak istiyorsun bir de, değil mi :) Kısmetli bir aydasın. Eğer hayatında kimse yoksa, ilk hafta içerisinde flörtler edebilirsin -önün açık. Eğer hayatında biri varsa da, 20'si ve sonrası, özellikle 24 yengeç yeniayı sonrası ilişkiyi bir üst seviyeye taşımak söz konusu olabilir. Evine yeni eşyalar alabilir, güven duygusu içerisinde çok romantik vakitler geçirebilirsin. Hadi yine iyisin! :)

Ay sonuna doğru gerçekleşecek olan yeni ay senin genel hayat konseptini etkileyecek, tazeleyecek gibi duruyor sevgili Yengeç. Önce de belirttiğim gibi, spora başlayabilir, kötü alışkanlıkları bırakabilir ve yepyeni lafalara girebilirsin. Son birkaç aydır sürekli kariyer iş güç diyorum; fakat bu ay taşlar yerine oturmak üzere. Bence son bir gayret olarak şu işe güce asıl, sonra şeker gibi bir yaz geçireceksin!

Aniden karşına çıkacak bir aşk seni bekliyor, Aslan!

Hadi yine iyisin. Bu ay -özellikle yükselen Aslanlar için- muazzam romantik kısmetler var. Hemen başlayalım o yüzden;

Ayın başından itibaren eğitim, yolculuk gibi konularda çok güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Özellikle ayın 3-4'ü civarı sevineceğin, bereketli haberler alabilirsin. Fırsatları doğru şekilde kullanman durumunda sana gelecekte çok faydası olacak işlerin kapılarının açılması yüksek ihtimal. Aynı şekilde dil eğitimi gibi konular da oldukça şanslı. Geleceğini düşün ve bu ayın ilk haftalarını eğitim-yolculuk gibi sana bir şeyler katabilecek, ufkunu genişletebilecek şeylere ayır bence.

Zaten sonrasında da, yani Haziran ayının 2. haftası, sana çok olmadık yerlerden aşk getirebilir. Burada altını çizmek istediğim nokta; bu ayın 2. haftasında hayatına girecek olan insanların öylesine flörtler olmadığını; kadersel ve karmik etkilere sahip ve hayatını etkileyecek kişiler olduğunu bilmelisin. Çok dikkatli olmanı tavsiye ediyorum. 'Kadersel' diyor olmam, 'kaderinde var, evleneceksiniz' vesaire anlamına gelmiyor. 'Olması gereken, kaçınılmaz' demeye çalışıyorum. Dolayısıyla ikinci haftada tanışacağın ve flört etmenin yüksek ihtimal olduğu insanları sakinlikle karşıla... Belki onlara karşı ödemen gereken bir karma borcun vardır; bilemeyiz! :)

Bunları bir kenara bırakalım, sana aşk var! Daha ne olsun! Bol bol eğlenebileceğin bir haftaya giriyorsun. Dikkatli olmayı unutma ve karşındakine kibar davran yeter. 

Bu ay maddi anlamda ailenden de destek görebilirsin, ailenin gelirleri artabilir ya da aileye dışarıdan beklenmedik paralar gelebilir. Ay hadi inş!

Ay sonuna doğru gene olumlu! Bilinçaltı sıkıntılarından kurtulma vakti. Eğer ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan terapi ya da tedavilere başlamak için uygun zaman. Şifa kapında! Kötü alışkanlıkları bırakmak istersen de evren seni destekliyor olacak, özellikle 24'ünden sonra. 

20'si civarı gene yolculuk fırsatları çıkabilir. Senin yerinde olsam yaz tatili planlarımı bu ay aradan çıkarmaya bakardım. Mis gibi!

Lakin ay sonuna doğru Neptün'ün 'romantik' dediğimiz ama aslında biraz 'yanıltıcı ve yalancı' eli üzerinde olacak; maddi manevi konularda yanılgılara düşmek, tabir-i caizse 'kerizlenmek' söz konusu olabilir. O yüzden ayın son haftasında büyük kararlar alma. Büyük paralar harcama. 

Ay başı gez dolaş, ay sonu kendini şımart. Bol şans bebek!

Geçmişin hayaletlerini yok etme vakti, Başak!

Son 1,5 - 2 senedir devam eden bir problem son kez nüksedebilir, sevgili Başak. Bu problem aile kaynaklı olabilir, aileden biriyle alakalı olabilir yahut yıllar önce geçmişine gömdüğün bir mesele olabilir. Asıl dikkat etmen ve bilmen gereken nokta; bu meselenin 'kadersel' olduğu ve bu ay içerisinde artık o problem her ne ise çözmek adına eline bir fırsat daha geçtiği... Örneğin bu ay ailende kavga çıkabilir; fakat senin yapman gereken bunu bir fırsat olarak görmek, bilgi edinmek, birikmiş zehri akıtmak, rahatlamak ve şifalandırmak! Olaylara olumlu ve iyimser yaklaş (çünkü bu bir Yay dolunayı), karşındakilerin içinde bulunduğu koşulları, dönemin şartlarını, yetiştirilme biçimlerini, onların bakış açısını anlamaya çalış (filozof bir Yay gibi), ve tüm bunları da konuşarak, çok konuşarak ve konuşturarak, kendini tam anlamıyla ifade edene kadar yap. Yap ve bitir bu konuyu, artık defter kapansın!

Çünkü bazı defterler kapanmak üzere! Geçmişi geçmişte bırakma zamanı! Bu defteri kapatırken de noktayı koymak lazım yoksa Satürn'ün karmik etkisiyle eninde sonunda yeniden karşına çıkacaktır. 

Sana tavsiyem, ayın 2. haftası, yani dolunay etkisindeyken, soğukkanlı davranman ve gerginlikleri bir fırsat olarak görmen.

Gelelim şimdi diğer meselelere; ayın ilk gününden itibaren, libidonun yükseldiğini hissedebilirsin; hatta ayın 3'ünde ateşli geceler yaşayabilirsin! Eğer hayatında biri varsa romantik zamanlar bir hafta boyunca sizi bekliyor. Aynı şekilde eğer cinsel sorunların varsa çözülebilir. Üreme organları rahatsızlıkları yahut bel bölgesi sorunların varsa da şifa kapıda. İlk haftayı değerlendirmeni öneririm.

Yine ilk hafta boyunca sosyal hayatın da hareketli görünüyor; lakin bu sosyallik curcunası arasında insanlara biraz temkinli yaklaşmak iyi olur. Yani insanlarla gez eğlen ama bir iş anlaşması yapmaya kalkma mesela. Yanılgılara açık bir dönem, bunu unutma.

Zaten iş hayatın gayet olumlu görünüyor. Açıkçası 15 Haziran ve civarı çok güzel sürprizler gelebilir kariyerine dair! Hazır ve nazır olmanı öneririm. İşine jilet gibi git, ya da bir iş başvurusuna giderken 'zaten olmaz, beni almazlar' ruh haline girme! 

Ay sonuna doğru yeni ay etkisi ile arkadaş ortamında değişimler olabilir. Yepyeni insanlar hayatına girebilir, bu insanların her biri bereketleriyle gelecek bunu unutma. Kimi sana iş teklifleri getirebilir, kimileri ise seni en yakın arkadaşları ile ayarlamak isteyebilir :) Bunlar tabi hep vakti gelince! Kısacası hayatına girecek olan bu insanların her birinin birer şans olduğunu düşün ve onları hayatına sevinçle karşıla! - Bir ihtimal daha var elbette; arkadaş grubundan ayrılanlar olabilir. Buna içlenmeye, içerlemeye ve trip atmaya gerek yok. Sonuçta herkes eninde sonunda kendi yoluna gider! Hayatındaki misyonunu tamamlamış olan bu insanlara şans dile, küslük yapma! Kalan sağlar bizimdir! :)

Aşk konusundan bahsetmeden bitirirsem kızarsın bence. O yüzden hemen ekleyeyim; aşk kısmetleri evet var, özellikle 24'ünden sonra var. Ama çok da ahım şahım bir etki değil! Arkadaşların aracılığıyla flörtler olabilir. Ama sen önce şu dolunayı atlat hele...

Yeter "efendi" olduğun! Yaramazlık yapma vakti geldi, Terazi!

Uzun vadeli yeni kararlar alma, hayatını ve karakterini kökten etkileyecek işlere girişme vakti, sevgili Terazi. Çok dramatik gözükmek istemem ama bu ay içerisinde harekete geçip eğitim, yolculuk, kariyer gibi konularda bir şeyler yapmazsan gerçekten büyük fırsatları kaçırabilirsin. Bu fırsatlar da 'olmak istediğin insan olmak' gibi ciddi manada önemli ihtimalleri kapsıyor. 'Harekete geçmek'ten kastım illa büyük işlere başvurmak, yüksek lisans yapmak vesaire gibi majör şeyler olmak zorunda değil. Biraz içini dinle; dil kursuna yazılmak da olabilir, 1 haftalık her şey dahil tatil yerine ufkunu açacak bir yere gitmek de olabilir... O kısımlara sen karar vereceksin; benim uyarmak istediğim nokta, bu ayın sana yaşatabileceği kişisel kırılma noktalarını kaçırmaman yönünde... Hadi bakalım!

Gelelim şimdi daha 'gerçekçi' durumlara. 

Eğer hayatında flörtlerin varsa, bu ayın ilk haftasından itibaren şansınız muazzam. İlişkiyi bir ileri noktaya taşıyabilirsiniz. Yüzük takabilirsiniz, özellikle ayın 3'ünde çift olarak çok güzel haberler alabilirsiniz. Lakin bunlar, hayatında biri varsa geçerli! Bekar bir Teraziysen, sana buradan ekmek yok! :)

Bekar Teraziler için ise bu semboliğin daha çok 'ikili ilişkiler' yönünde çalışacağını düşünüyorum. Ortağınla, iş yerinde beraber proje yürüttüğün arkadaşınla, biricik kankanla iyi vakitler geçirebilirsin örneğin. Güzel haberler alabilirsin. Devam etmekte olan bir dava, mahkeme durumları falan varsa, yine olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Bu ayın ikinci haftasında ise ani kısa yolculuklar söz konusu olabilir. Yakın akrabalarla yahut kardeşlerle biraz gerilebilirsin. Bu konuda sakin kalmak ve tartışmadan kaçınmak iyi olacaktır.

15 Haziran civarı sinirlerin biraz gergin olabilir. Uyarı yapmam gereken nokta: Asla ama asla patron, öğretmen yahut herhangi bir otorite figürüyle ani kavgalara, tartışmalara girmemen yönünde. Fazla savunmacı, pasif agresif davranıyor, havadan nem kapıyor olabilirsin. Bak, ne zaman karşına bir sorun çıksa, kendine bir Akrep'i örnek almalısın. Akrep gibi hesapçı, ince düşünen ve sezgisel olmaya çalışmalısın. Bir otorite figürüne trip atmak, 'tmm yok bişey, hııı sen çok' falan demek, arkasından söylenmek, şikayet etmek seni hiçbir yere götürmeyecektir :) 'Evet aynen' de, sorunları dinle, karşındaki insanı anlamaya çalış ve hamleni zamanı gelince doğru şekilde yap. Terazi'nin öğrenmesi gereken şey -kendisinden bir sonra gelen burç Akrep'te gizli. Hesapçılığı öğreneceksin annem, başarılı olacaksın. Yapacak bir şey yok.

Ayh! Neyse, daha tatlı meselelere gelelim. İlk hafta aşklı, iyi dedik. İkinci hafta dolunay var, yakın çevre gerginliği dedik. Ama sonrası bal kaymak gibi geçiyor! İş yerinde güzel fırsatlar (öğrenciysen de aynı şekilde), geleceğe dair düşünmekler, yeni kararlar almaklar var. 20'si ve sonrası toplumun gözünde pırıl pırıl parlayacağın, takdir ve övgü toplayacağın bir dönem. 24'ü sonrası ise taptaze bir enerji ile harekete geçme vakti.

Her şey çok güzel olacak, Terazi. Aşk fırsatların da var, ama bence sen biraz hayal kur, geleceğini tasarla harekete geç bu ay!

Nihayet finansal konular kökten çözüme gitmek üzere Akrep, az kaldı!

Sevgili Akrep; 

Yaşadığın Satürn transiti, özellikle de yükselen Akrep isen, çok zor oldu ve olmaya devam ediyor, biliyorum. Maalesef ki günümüzde ekonomik dertler; aşk acısını, varoluşsal sorunları ve daha pek çok problemi daha solda sıfır bırakabilecek kadar sert oluyor. Hepsinden de önemlisi; dünyamızda ekonomik kazancımız bize adeta 'ederimizi, değerimizi' gösteriyor. İşte bu yüzden, bu ayın yorumuna başlamadan önce sana bunu hatırlatmak istiyorum: Kazancından, aylık maaşından, 'ederinden' daha değerlisin. Bunu bilmelisin. 

Bunu bil çünkü bu ayın dolunay'ı sana zaten bunları sorgulatacak. Sorgulamana hiç gerek yok, ben sana cevabı zaten söyledim! Başını dik tut, ekonomik problemlerin sana kendini değersiz hissettirmesin, çünkü devran dönmek üzere! Büyük kazançlar kapıda. Düzlüğe çıkmadan önce son yokuştasın. 1,5-2 yıldır sana illallah ettiren olaylar - ekonomik ve üretime dair, ayrıca kendine de değer biçtiren olaylar zinciri; cayır cayır bir dolunay ile tamamlanmak, taçlanmak ve noktalanmak üzere. Çok az kaldı, neredeyse düzlüktesin. Ha gayret.

Ayın başından itibaren, ayın 1'i ve özellikle de 3'ü sana çok güzel sürprizler getirebilir; özellikle maddi anlamda gelişmeler - maddi gelişmeler sağlayacak ilişkiler kurdurabilir. Sonra da bu etki katlanarak artacak. 

Ama bu süreçte saçma sapan alışverişler falan yapma lütfen. Özellikle ay sonuna doğru belirsizlik ve yanılgılara düşmek yüksek bir ihtimal olacak.

Ayın 9'u, 10'u ve 20'si aşk açısından ŞA HA NE. Hele hele sevgilisi olan bir Akrep isen, ilişkiyi ciddi bir boyuta taşımak isteyebilirsin. (Aramızda kalsın, bu aşk meseleleri önümüzdeki ay daha da şahane olacak)

Sevgiliyle girişilen işler de bu ay güzel görünüyor. Birlikte para kazanma ihtimaliniz var, eğer beraber çalışıyorsanız birbirinizin şansı olabilirsiniz.

24 Haziran ve sonrası ise diğer burçlar için olmadığı kadar kritik senin için. Geleceğe dair planlar, yolculuk-eğitim konularını düşünmeye başlayabilirsin. Başvurularda bulunabilirsin. Olumlu olacak, bu fırsatları kaçırma derim. Eğitim konusu illa çok alengirli olmak zorunda değil; dil kursu ya da meslek eğitimleri de olabilir. Asıl mesele uzun vadeli planlara destek olması ve ufkunu genişletmesi. Kariyer ve karakter anlamında sana çok şey katacak bir süreç olacak, Akrep. 

Heyecan verici bir sürece giriyorsun. 'Başardım' demene çok az kaldı. Dediğinde de, yanında hoş bir insan olma ihtimalı baya yüksek bence :) Olumlu düşün, bu ay Yay burçlarını taklit etmeye çalış, iyimser ol!

Bu hıza, bu kadar aksiyona sen bile şaşıracaksın, Yay!

Bu ayın konusu: aşk ve ilişkiler, sevgili Yay. Bir süredir Satürn satürn diye başının etini yedim, Satürn seni kendi kimliğin, 'seni sen yapan' şeylerle sınıyor demiştim. Bizi biz yapanlar; bazen sevdiklerimiz, hayatımıza aldığımız insanlar da olabiliyorlar, biliyorsun. Bu ay işte bu yüzden, sevdiklerimizle, aşka bakış açımızla sınanacağız. Evet, önümüzde aşk fırsatları var ama bu ayın özellikle ilk yarısının çok fazla yanılgılara açık ve aynı zamanda gergin olabileceğini kesinlikle unutmamamız lazım. Keriz gibi hemen planlar yapmalara gerek yok.

Ay başından beri çok karmik işaretlerle başlıyor. Eğer bir sevgilin yoksa bile, ayın 1'i, ve 3'ü civarı hayatına birilerin girmesi çok yüksek ihtimal. Evren sana -özellikle yükselen yay isen- güzel sürprizler hazırlıyor. Bu etkilerin biraz kader olacağını hatırlamalısın ama. Birazcık akışına bırakmak, hemen fazla yükselip heyecanlanmamak ya da ilişkileri zorlamamak lazım. Eğer hayatında biri varsa; sorunları tutkuyla, 'ya hep ya hiç' yaklaşımıyla çözmeye çalışmak çıkmaz bir yol olacak, Yay. Zıt burcun İkizler'i taklit etmelisin bu ay aşk konusunda. Konuşacaksın, konuşturana kadar konuşacaksın, anlayana ve kendini tamamen anlatabilene kadar konuşacaksın. İletişim, iletişim, iletişim! Başka yolu yok. Atarlı giderli tavırlar, romantik (yani gerçekdışı, dramatik) çıkışlar hiç tahmin ettiğin etkiyi yapmazlar, civciv gibi kalıverirsin valla ortada :)

Ayın ikinci haftasının dolunayı bir süredir içinde biriktirdiğin stresi atmana yardımcı olacak. Yine de etrafındaki insanlara kibar davranmaya çalış. Oturup enine boyuna hayatta durduğun yeri, hayatının konseptini ve genel anlamda kimliğini düşünmek isteyebilirsin. 1,5-2 yıldır seni perperişan eden Satürn transitinin bitmesine sadece 6 ay kaldı ve senin burcunda gerçekleşecek olan bu dolunay'ı, uzun uzun aldığın derslerin son sınavı, sevdanın son vuruşu gibi düşün :) Düzlüğe çıkmaya o kadar az kaldı ki! Dersini doğru alıp, sınavını düzgünce verirsen, bu konularla (aşk meselesi dahil) 30 yıl boyunca bir daha sınanmayacaksın! Fakat sorumluluktan kaçıp, problemleri görmezden gelirsen bunlar hep tekrar tekrar karşına çıkar bebek... Satürn, karmadır :) 

İçini kararttım değil mi... Ama aslında hiç karamsar değil bu söylediklerim, inan! Sivilce sıkar gibi, bir yarayı temizler gibi düşün. Azıcık seni sıksa da, büyük rahatlama getiriyor. Tertemiz, mis gibi kafalara gireceksin.

Ay sonuna doğru parasal konularda gelişmeler olabilir. Banka kredisi, burs, eşinin maaşı, tazminat, miras, nafaka gibi meselelerle uğraşmak söz konusu. Yani 'sana ait' olmayan paralar. Bu yüzden dikkatli olmak ve çok da harcama yapmamak lazım. 

Ayın 20'si aşk konusunda tek kelimeyle muazzam. Hem bekar, hem de başı bağlı yaylar için! Bu tarihte bir şeyler yapın, iyi değerlendirin bu etkileri! 

Ay sonuna doğru libidon da yükseliyor. Bilinçaltı temizliğine gitme, ayın stresini atma vakti gelecek. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Bu ayı çok seveceksin, aksiyon dolu olacak, emin ol!

Ak koyun, kara koyun ortaya çıkıyor, Oğlak!

Bu ay içerisinde derin düşüncelere dalmak, hatta abartıp 'neden varız, ölüm yaşam' vesaire gibi iyice varoluşsal kafalara girme ihtimalin var Oğlak. Oysa sana bunu önermem, zira sosyal hayatın ve aşk hayatın çok güzel fırsatlar barındırıyor olacak. O yüzden o kafalardan çıkmanı, kendini daha dışa dönük olmaya zorlamanı tavsiye ederim. Eğer bilinçaltı yahut uyku sorunları devam ediyorsa da, artık yardım almanın vakti gelmiştir belki. Şifalanmak için uygun zaman. Bunu bir tatil aracılığıyla da yapabilirsin. 

İş hayatın muazzam ilerlemelere açık. Özellikle ayın 3'ünden sonra bir hafta boyunca çok güzel fırsatlar var. Bu yüzden sosyal olman, doğru insanlarla kontak kurman önemli. Ofis ortamında her haberi duymak, yakalamak isteyebilirsin. Kulağın açık olsun. 

İlk haftadan sonra gerçekleşecek olan dolunay ise 9 Haziran ve civarında sana oldukça beklenmedik olaylar getirebilir. Gizli düşmanlar açığa çıkabilir; haberlere bodoslama tepkiler verme, sakin kal - tıpkı bir Akrep gibi davran, doğru zamanı bekle derim. Tabi bu en kötü ihtimal ve gerçekleşmek zorunda değil! Dolunay sana aynı şekilde bir 'aydınlanma' yahut 'farkındalık' anı da getirebilir. Bunu bir insanın sinsi bir düşmanın olduğunu fark etmek şeklinde değil lakin kimleri/neleri isteyip istemediğini - neyi yanlış yaptığını anlamak ve zihninde, kalbinde kökten bir temizliğe gitmek şekinde de yapabilirsin.

Ayın 20'sinde çok ama çok güzel aşk fırsatları var. Eğer bekar bir Oğlak isen, bu tarihte artık Tinder mı açarsın, dışarı çıkıp ortamlara mı akarsın bilemiyorum ama harekete geçmelisin.

Aynı şekilde eğer çocuk sahibi olmak istiyorsan, 20'si ve sonrası gayet olumlu görünüyor.

24'ü ve sonrası da son derece olumlu! Eğer flört ettiğin birileri varsa nihayet olayı 'sevgililik' rütbesine taşıyabilirsiniz. Nişan, yüzük gibi meseleler için uygun zamanlar. Yahut ilişkide yeni bir sürece girebilir, ilişkinin problemlerini atlatabilir, temiz bir sayfa açabilirsiniz.

Sevgilin yahut eşin, iş hayatında da sana çok destek olacak gibi duruyor. 

Bu ay sağlığa dikkat etmek ve dolunay haftasının gerginliklerine aldırmamak yeterli olacaktır. Bol şans!

Onlar gezip oynasın; senin için ciddi adımlar vakti, Kova!

Son derece şenlikli bir aya giriyorsun. Kendini sosyal hissetmiyorsan bile biraz zorlamalı ve dışarıya çıkmalısın. Özellikle dolunay haftasında, yani Haziran 9 civarı, arkadaş ortamlarında çok güzel eğlenebilirsin. Bu bir düğün, kutlama ya da iş yemeği vesaire olabilir, fark etmez. Bu sosyal etkinlikten sana çok güzel kısmetler ve enerjiler geleceğini düşünüyorum. 

20 Haziran'a kadar gündeminin insan ilişkileri ve aşk olacağını, sonradan ise daha iş güç odaklı meselelerin kafanı meşgul edeceği görüşündeyim. 

Ayın başından itibaren yakın mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir; özellikle ayın 3'ünde küçük sürprizlerle karşılaşabilirsin. Yakın akrabalardan ya da kardeşlerden (evine giren çıkan kanka arkadaşlar da dahil) çok güzel destek göreceğin bereketli bir dönem. 

20'si civarında evinde güzel misafirler ağırlamak yahut eve yeni eşyalar almak söz konusu olabilir. Evinle ilgili güzel gelişmeler ruh halini rahatlatacak. Evde daha çok vakit geçirmek ruhuna iyi gelecektir ama dışarıdaki sosyalliğin pozitif etkilerini de kaçırmak istemezsin bence!

İş yerinde özellikle 15'i ve sonrası biraz agresif davranman söz konusu olabilir. Alınganlık da bunun cabası! Bu tavırlara hiç gerek yok, sakin kalmak lazım bunu unutma!

Ayın 24'ünden sonra iş konusunda gelişmeler var. Eğer işsizsen başvurular yapmalısın. Yahut mevcut işinde terfi alabilir, yeni projelere geçebilirsin. Girişken olursan evrenin seni desteklediğini bilmelisin.

Yine aynı şekilde 24'ünden sonra eğer tedavi gerektiren bir rahatsızlığın varsa şifanın kapıda olduğunu bilmelisin. Uykunu ihmal etme sakın!

Aşk kısmetleri de ilk iki hafta içerisinde yoğun fakat bu etkilerin biraz yakın çevreden kaynaklı olacağını düşünüyorum. Belki birileri seni yakın dostlarıyla tanıştırır, neden olmasın?! :)

Herkesi şaşırtacak kadar sert olacaksın bu ay, Balık!

Eğer bir sevgilin varsa ilişkiyi bir sonraki aşamaya taşımak, ciddi kararlar almak söz konusu, sevgili Balık. Eğer sevgilin yoksa da, ay sonuna doğru birisiyle tanışabilirsin. Çok güzel kısmetli bir dönem olacak. Ama önce ayın başına dönelim...

Ay son derece kısmetli başlıyor. 1'i ve 3'ü sana para konusunda çok güzel fırsatlar sunuyor. Küçük bireysel çabaların karşılığını alabilirsin. Eğer ellerinle üretim yaptığın bir işte çalışıyorsan özellikle, çok bereketli bir dönemdesin. Yine de kazancını har vurup harman savurmamaya, biraz dikkatli harcamaya bak. Ay sonundaki yanılgılara açık dönemde kredi kartı ekstresini görmek seni umduğundan daha çok üzebilir :)

Ayın ikinci haftası ise gerek iş yerinde, gerek okulda ya da sınıfta; kısacası topluma sunduğun kimliğin konusunda biraz hassas hale getirebilir. Tavsiyem insanların ne düşündüğünü fazla kafaya takmaman yönünde. Emin ol, herkes başkaları hakkında düşünmekten çok, başkalarının kendileri hakkında ne düşündüğünü düşünüyorlar. Dolayısıyla herkesin bu kadar ben merkezli olduğu bir dünyada, çok da 'aman hakkımda ne derler' konusunu kafaya takmamak lazım. Biraz egoist davranma, gücünü gösterme ihtiyacı hissedebilirsin. Elbette gücünü göster ama insanlar sert davranmaya gerek yok. 

Kariyerinle, yaptığın işle öne çıkıp, bol bol takdir toplayabilirsin, özellikle ayın 15'i ve civarı.

Aileni ihmal etmemeni tavsiye ederim. Özellikle ilk iki hafta. Ailenden beklediğin desteği göremediğini düşünüyor olabilirsin; fakat onların bundan haberi var mı? Daha açık bir iletişim sana fazlasıyla yardımcı olacaktır. Geçmişin yaraları konuştukça ve birbirinizi anladıkça kapanacak. Yine ilk iki hafta boyunca eve büyük alışverişler yapmamanı, paraya dikkat etmeni öneririm.

24 Haziran ve sonrasında dışarı çık, aşk kısmetleri çok fazla var. Lakin bunların hemen ilişkiye dönüşmesini bekleme. Biraz flört egonu tatmin edecektir. Güzel, eğlenceli zamanlar :)

Yine ev konusuna dönelim, 24 haziran ve sonrası çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için de uygun zaman. Çocuklarınızla sosyal aktivitelere katılmak da gayet olumlu etkiler verecektir.

Ay sonu her anlamda 'bereket' getiriyor. Hadi bakalım! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1531
738
323
249
162
157
142
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Masa

her ay aşk çıkacak diyor çıkmıyor nigga

sarımini

ay sonunda ilişkin olacak diye diye 1 senemi çaldınız :(

mustafabakir935

bu da aslan için her ay aşk diyo bıktım bana sıcaklık gösterdiği için ketıla çıkma teklifi etmekten