Görüş Bildir
Haberler
Haydi Minecraft İndir! Minecraft Oynamak İsteyenler İçin Dev Rehber

etiket Haydi Minecraft İndir! Minecraft Oynamak İsteyenler İçin Dev Rehber

Minecraft şu sıralar küçüklerimiz arasında oldukça popüler. Öyle ki Minecraft(ya da doğru olmayan telaffuzu ile maykıraft) oynamak onlar için büyük bir tutku ve vakit değerlendirme kaynağı. 

Sizler için bugün Minecraft indirme, premium hesap alma işlemleri için gerekenleri anlatacağım. Minecraft oyunu masaüstü bilgisayarlardan, Android ve iOS mobil cihazlardan, tabletlerden ve PS4, XBOX gibi oyun konsollarından oynanabiliyor. Son dönemlerde yoğun bir şekilde genç arkadaşlarımız tarafından da minecraft indir, full indir, apk indir gibi aramalar yapılıyor. 

Gelin hiç full indirmek için virüslü dosyalara bulaşmadan, bilmediğiniz kaynaktan indirdiğiniz apk dosyalarının telefonlarınızı bozmadan gereken adımları ücretsiz bir şekilde nasıl yapacağınızı anlatalım.

Yazının daha fazla oyunsevere ulaşması için Facebook, Twitter ve Whatsapp'tan paylaşmayı unutma!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Minecraft Nedir?

Minecraft Nedir?

Minecraft 2009 yılında Markus 'Notch' Perrson tarafından bir haftada yazılan, basit arayüzü olan ve oldukça düşük sistem gereksinimleri isteyen bir oyun. Oyunda kendi dünyanızı yaratıyor ve 'item' diye adlandırılan eşyalarla, kazandığınız puanlarla oyundaki varlığınızı sürdürüyorsunuz. Microsoft bu oyunu 2015 yılında 2,5 milyar dolara satın aldı. Hem kendi cihazınızda hem online olarak tüm oyuncularla interaktif bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Minecraft Nasıl Oynanır?

Minecraft Nasıl Oynanır?

Oyunda iki mod var. Birincisinde kendiniz, yarattığınız dünyada oynuyor ve onu inşa ediyorsunuz. 

İkinci mod ise online yani çevrimiçi. Bu modda online olarak oynayan diğer oyuncularla interaktif bir şekilde oynuyorsunuz. 

Oynanış çok basit. Bloklar var, item'ler var. Kırıyor, döküyor, topluyor ve inşa ediyorsunuz. Bu kadar.

Oyunun bağımlılık yarattığını söyleyen ebeveynler var ki haksız da değiller. O yüzden online versiyonu oynayan oyuncular için aileler dikkat etmeli.

Minecraft Nasıl İndirilir?

Minecraft Nasıl İndirilir?

Minecraft indirmek için birden fazla yol bulunuyor. Öncelikle oyunu oynayacağınız cihaza göre bir seçim yapmalısınız. Masaüstü yani 'Java Edition' olarak adlandırılan versiyonu oynayacaksanız son sürümü satın almanız gerekiyor. Bunun için de Minecraft'ın resmi sitesine giderek bir Mojang hesabı oluşturmalı ve satın almalısınız. Oyunun şu an ki tam sürümü 23.95 Euro. Yaklaşık 150 TL'ye geliyor.

Minecraft'ı Ücretsiz İndirmek Mümkün mü?

Minecraft'ı Ücretsiz İndirmek Mümkün mü?

Evet mümkün. Oyun bunun için size bir demo versiyon sunuyor ve süre ve çevre ile sınırlı bir şekilde oyunu oynayabiliyorsunuz. Deneme sürümünü indirmek için buraya tıklayın.

Minecraft Tablet ve iOS, Android Telefonlar için Nasıl İndirilir?

Minecraft Tablet ve iOS, Android Telefonlar için Nasıl İndirilir?

Tablet için Android veya iOS sürüm kullanan bir cihaza ihtiyacınız var. Android için buraya, iOS için buraya tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ücretsiz Bedava Minecraft Premium Hesabı Nasıl Alınır?

Ücretsiz Bedava Minecraft Premium Hesabı Nasıl Alınır?

Tamamen yasal olarak bedava premium hesap sunduğunu söyleyen MC-Premium sitesine giderek 'Get an account' linkine tıklayın ve ücretsiz premium hesabınızı edinin.

Sizler de Minecraft indirme işlemleri için bildiklerinizi yorum alanında bizimle paylaşın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
394
256
205
201
101
98
98
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın