Görüş Bildir
Haberler
Hayatımızı Etkileyen ve Herkes İçin Unutulmaz Olan 9 İlk Tecrübe

Hayatımızı Etkileyen ve Herkes İçin Unutulmaz Olan 9 İlk Tecrübe

Paribu
24.12.2020 - 16:56

Sizi zaman makinesi tadında ilk tecrübelerinize gönderiyoruz...

1. Okulun ilk günü

Annesini bırakamadığı için ağlayan çocuklar, çocuklardan daha telaşlı olan ebeveynler ve sırtında iki katın ağırlığındaki okul çantası...

2. Bisiklette iki tekere geçtiğin ilk gün

Hepimiz nasıl da düşecekmiş gibi ölesiye korkup özgürlüğün tadını çıkarmıtık o an. Sonra el bırakarak sürmeler mi dersin arka tekeri kaydırmalar mı dersin, ustası olmuştuk.

3. İlk aşk...

Hatırladın mı ona baktığında kalbinin delice attığı anları? Sevmek nasıl güzel bir hismiş, şimdilerde öyle sevgi de bulunmuyor yani bu hissi yaşadık yaşadık, bundan sonra zor...

4. İlk ayrılık acısı

onedio.com

Eee hep iyi ilkler hatırlanacak değil... Nasıl ki ilk aşklar unutulmazsa ilk ayrılık acıları da unutulmaz. Zamanla alışılır ama...

5. Ailenden ayrı çıktığın ilk tatil

Arkadaşlarına, sevdiğinle veya kendi başına ilk çıktığın tatil, büyüdüğünüzü hissettiğiniz anlardan biridir, belki de bazıları için ilkidir.

6. İlk iş günün

Okul gününden daha heyecanlısındır ve nasıl geçtiğini anlamazsın bile. Hele sevdiğin bir işin başlangıcıysa bu gün, artık hiç unutulmaz.

7. Alınan ilk maaş

'Vay be demek para kazanmak böyle bir şeymiş' dersin içinden ve nasıl harcayacağını düşünürsün. İlk aklına gelen de sevdiklerin için harcamak olur ki zaten bu da bereketini arttırır derler.

8. İlk araba

Şimdi milyarderlere bile sorsak ilk sahip oldukları arabaları asla unutmazlar, detayına kadar anlatırlar. E tabii sizin için de unutulmaz olacak.

9. İlk ev

9. İlk ev

Ailenizden farklı bir eve hatta şehre çıkmak yeni hayatınız için yepyeni bir deneyimdir ve bir anda evin ne çok gider varmış diye de düşünmeye başlatır bir yandan! Yine de kendinize ait bir huzurdur, bu önemli.

Asla unutamayacağınız, yarının dünyasına ilk adımınızı atmanızı sağlayacak ilk kripto para tecrübeniz de Paribu’dan size hediye!

Asla unutamayacağınız, yarının dünyasına ilk adımınızı atmanızı sağlayacak ilk kripto para tecrübeniz de Paribu’dan size hediye!

Yarının dünyasına adım atmanızı sağlayacak 10 TL’lik ilk adım hediyenizle ilk kripto paranızı anında alabileceksiniz. Üstelik ilk adım hediyenizle Bitcoin ya da diğer kripto paralardan dilediğinizle işlem yapabileceksiniz. Geriye dönüp baktığınızda 10 TL ile başlayan yolculuğunuz diğer ilkler gibi unutulmaz olacak! Bunun için yapmanız gereken sadece Paribu uygulamasını indirmek ve üye olmak!

App Download linki: https://app.adjust.com/vh3acfi

Web sitesi: Paribu.com