Görüş Bildir
Haberler
Havadan Panono ile Panaroma Çekin

Havadan Panono ile Panaroma Çekin

ATKN
24.10.2014 - 16:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni nesil teknolojiler geliştirilmeye devam ediliyor. İşte o teknolojilerden biri olan Panono'da ilginç şekilde panaromik fotoğraflar çekmenizi sağlıyor.

Son yıllarda fotoğrafçılık teknolojileri çok fazla gelişme gösterdi. Özellikle GoPro gibi aksiyon kameralarının gelişmesiyle birlikte, klasik kameralar eski, popülerliğini yitiriyor gibi görünüyor.

Yeni geliştirilen bir kamera teknolojisi ise panaromik fotoğraf çekmeyi sevenler için çok iyi bir haber olabilir.

Panono adlı kamera her yönünde bulunan kameralar ile çok kaliteli panaromik fotoğraflar çekebiliyor. Ancak bildiğiniz fotoğraf çekme yöntemiyle değil.

Panono ile fotoğraf çekmek için onu havaya atmanız gerekiyor. Havaya atıldığında içerisindeki sensörler sayesinde otomatik olarak fotoğraf yakalayan Panono , düştüğünde kırılmaması için özel olarak darbelere dayanıklı olarak geliştirilmiş.

108 Megapiksel çözünürlükte panaromik fotoğraflar yakalayabilen ve 440 gram ağırlığa sahip Panono , her yönünde bulunan kameralar ile fırtlatılmasına ve çok hareketli olmasına rağmen oldukça net görüntüler yakalayabiliyor. Ayrıca 400 adet fotoğrafa kadar kendi dahili depolamasını kullanabiliyor.

Türkiye 'deki mağazalarda olup olmayacağı bilinmeyen Panono 'yu, panono.com adresinden 549 Dolar fiyat ile Türkiye 'nin de dahil olduğu pek çok ülkeden satın alabiliyorsunuz.

iOS 7+ ve Android 4.0+ işletim sistemlerinde kullanılabilen Panono 'yu kullanabilmek için aşağıda paylaştığımız adreslerden mobil uygulamasını yükleyip, Panono kamera ile eşliyorsunuz. Daha sonra Panono ile yakaladığınız fotoğraflar telefonunuza yükleniyor.

Android uygulaması için buraya, iOS uygulaması için buraya tıklayın.

Ayrıca USB kablo ile şarj edilenbilen Panono 'yu normal priz, bilgisayarınız ya da harici güç kaynağı ile şarj edebiliyor ve Wifi ya da USB bağlantısı ile içerisindeki fotoğraflar başka depolamalara aktarılabiliyor.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/havadan-panono...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0