Görüş Bildir
Haberler
Hatırlıyorum/Hatırlamıyorum Testine Göre Geçmişe Ne Kadar Takıntılısın?

Hatırlıyorum/Hatırlamıyorum Testine Göre Geçmişe Ne Kadar Takıntılısın?

Hatırlıyorum/hatırlamıyorum testine göre geçmişine ne kadar takıntılısın?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk aşkını hatılıyor musun?

2. Hayatında yaşadığın ilk kalp kırıklığını hatılıyor musun?

3. En son senin için iyilik yapan birini hatırlıyor musun?

4. Peki yaşadığın en büyük acıyı?

5. Birini üzdüğünde söylediğin en kötü kelimeyi hatırlıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. En çok utandığın anı?

7. Peki kendini sahipsiz hissettiğin bir anı?

8. Seni affetmeyen birini hatırlıyor musun?

9. Birini ağlattığını hatırlıyor musun?

10. Son olarak ilk aşkının ayrılık sebebini hatırlıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen geçmişe fazlasıyla takıntılısın!

Sen fazlasıyla geçmişine takıntılı birisin. Neler yaptığını, hangi yollardan geçtiğini çok fazla düşünüyorsun. Bu seni hem bugününden alıkoyuyor hem de geleceğinden umutlu olmanı engelliyor. Sen geçmişte her ne yaşadıysan sık sık düşünüyorsun. Hem onları unutmak istemiyor hem de aslında onlardan kaçıyorsun. Bir daha o günlerin geri gelmeyeceği ihtimali seni üzüyor, bu nedenle aslında geçmişi hatırladığında canın daha fazla yanıyor. Şu anına odaklanmamak ve bugünün için bir şey yapamıyor olmak seni geçmişine bağlı kılıyor. Sen bugünden tat almadığın için geçmişini özlüyorsun. Geçmişinde yaşadığın her şeye ve geçmişinde var olan herkese karşı aşırı takıntı halindesin. Şimdiki kendinden ve hayatından memnun değilsin. Eskiden her şeyin daha güzel, daha huzurlu ve daha basit olduğunu düşünürken, şimdi kendin için bir gelecek bile düşünemiyorsun. İyi veya kötü her ne yaşadıysan, o günleri orada bırakmayı bilmelisin. Zorla geçmişi yanında getiremez ve bugününe taşıyamazsın. Bu ısrarın senin sadece mutsuz olmana neden olur. Hissettiğin umutsuzluk, mutsuzluk ve bütün olumsuzluklar senin bugününe şans vermemenden kaynaklanıyor. O günlerde yaşadığın şeyleri atlatamamışsın ve hala keşkelerle hayatını geçiriyorsun. Yaşadığın kötü şeyler salında karşına daha iyi şeyleri çıkarttı. Geçmişte yaşadığın iyi veya kötü şeylerin yaşanması gerektiği için yaşandığını bilmelisin. Affedemediğin veya unutamadığın her ne varsa, senin eskiye bağlı kalmana neden oluyor. Sen geçmişe takıntılısın ve o günleri orada bırakıp, şu anki hayatına odaklanamıyorsun.

Sen geçmişle değil, şu anla ilgileniyorsun!

Senin geçmişle pek alakan yok. Yaşadığın her şeyi orada bırakmayı bilmişsin. Her şeyin ve herkesin yerini biliyorsun. Yaşadığın güzel şeyler için kendini şanslı, kötü şeyler içinse deneyimli hissediyorsun. Geçmişte yaşadığın her şey senin tecrübeye sahip olmanı sağlamış. Bunun için kendini aslında şanslı görüyorsun. Senin için eskide yaşadığın her şey eskide kalmıştır. Bunun için ne pişmanlık ne de umutsuzluk duyarsın. Hayatının bir dönemi kötü geçti diye, onu bütün hayatına adapte edemezsin. O yaşandı ve geçti. Artık o şeyin sana kazandırdığı veya senden götürdüğü şeylere odaklanmalısın. Her şeyi çabuk atlatabiliyor ve olaylar üzerinde fazla düşünerek vakit kaybetmiyorsun. Sen geçmişle değil, şimdi ve gelecekle ilgileniyorsun. Hayatına zarar vermiş herkesi affedebilir ve herkesin kendince haklı bir sebebi olduğunu düşünebilirsin. Senin hayatında mutsuzluğa yer yok. Her şeyi çözebilir ve herkesi mutlu hissettirebilirsin. Bunu yapabildiğin sürece de sonuçlara değil, yaşadığın şeylere odaklanıyorsun. Yani gitmek istediğin yolun sonu, ister iyi ister kötü olsun sen o yolda olmak istiyorsan olursun. Hayatının her anına önem veriyorsun ama geçmişte olan şeylerle fazla meşgul olmuyorsun. Sen bu özelliğin sayesinde birçok şeyin üstesinden gelebiliyorsun. Hayatında pişman olmak veya bir şeyler için üzülmek sana anlamsız ve vakit kaybı gibi geliyor. Geçmişi özlüyorsun ama şu anını da değerli kılan anılar elde etmeye çalışıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
32
17
8
7
5
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Büsü

İnsanların hayatına kazınan ciddi anları ve olayları sorup "hatırlıyor musun?" diye sorarsanız doğal olara "sen geçmise fazlasıyla takıntılısın" cevabı çıkar... Devamını Gör

ömer

Sen geçmişe fazlasıyla takıntılısın!

Aylin Kayhan

Sen geçmişe fazlasıyla takıntılısın!