Görüş Bildir
Haberler
Tek Soruluk Görsel Test Senin Hangi Duyguya Saplantılı Olduğunu Ortaya Çıkartıyor!

Tek Soruluk Görsel Test Senin Hangi Duyguya Saplantılı Olduğunu Ortaya Çıkartıyor!

Tek soru ile senin hangi duyguya saplantılı olduğunu ortaya çıkartıyoruz!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu görselde ilk ne dikkatini çekti?

Bu görselde ilk ne dikkatini çekti?

Sen pişmanlık ve alışkanlık duygularına saplantılısın...

Senin saplantılı olduğun duygu pişmanlık. Yaşamının hiçbir anında pişmanlık duymak istemiyor ve hiçbir zaman da 'Keşke' demek istemiyorsun. Hayatındaki bütün çaban bundan kaynaklanıyor. Yaptığın veya yapmadığın şeyler için pişmanlık duymak istemiyorsun. Bu saplantılı duyguna dikkat ederken diken üstünde yaşamını sürdürüyorsun. Bu nedenle hayatında bir karar almak senin için çok zor. Uzun uzun düşünür ve kendin için en iyi olanı bulmaya çalışırsın. Bunu yaparken de en dikkat ettiğin şey pişmanlık duymamak olur. Alışkanlıklarından zor vazgeçen birisin. Kurduğun düzene, kendine ve hayatına ait olan her şeyin, en başında sonuna kadar kalmasını istersin. Bu iki duyguya saplantılı olmak aynı zaman da hayatını da zorlaştırıyor. Sen pişmanlık yaşamak istemezken birçok şeyi kaçırıyor ve hayatındaki alışkanlıklarından vazgeçmek istemezken de yeniliklere kapalı biri oluyorsun. Oluşturduğun düzen ve sahip oldukların her zaman seninle olmalı. Ne kadar pişman olmamak için çabalıyor olsan da bütün bu pişmanlıklar seni doğru olana götürüyor. Seçimlerin seni sen yapan ve hayatında bir şeylere ulaşmanı sağlayan şeyler. Saplantılı olduğun bu iki duygu senin hayatını büyük oranda kaçırmana neden oluyor ama aynı zamanda da hayatındaki her şeyin kıymetini bilmeni sağlıyor.

Sen korku ve ilgi duygularına saplantılısın...

Senin saplantılı olduğun duygu korku ve ilgi... Hayatında kaybetmekten korktuğun çok fazla şey var. Bunların başında sevdiklerin geliyor. Onların olmama ihtimalini düşünmek istemiyor ve kendini hiçbir şeye hazırlamak istemiyorsun. Korktuğun şeylerin başına gelme ihtimali, senin hayatında büyük problemlere neden olabilir. Çünkü sen her zaman, herkes yanında olacakmış gibi yaşıyorsun. Korku duygusuna saplantılı olman seni hayatındaki risklerden uzak tutuyor. Her şeyi düşünüyor ve ona göre hareket ediyorsun. Çünkü aldığın kararların sonuçlarından da korkuyorsun. Senin içindeki korku hayatındaki her şeyin her zaman yerini koruması anlamını taşıyor. Bir şeylere sahip çıkarken, aynı şekilde sana da sahip çıkılsın istiyorsun. Sevildiğini ve vazgeçilmez olduğunu bilmek seni daha mutlu hissettiriyor. Bir duygun korku üzerineyken bir duygun ise ilgi üzerine kurulu. Kendini çevrende önemli ve değerli hissetmek senin her zaman güven duygunu pekiştiriyor. Hayatında neyden vazgeçmiyor ve neyin bitmesinden, gitmesinden korku duyuyorsan en çok ondan sınanabilirsin. Senin korktuğun şey aslında seni büyüten şey olabilir. Saplantılı olduğun duygular senin hayatını hem zorlaştırıyor hem de kendine bir yer aramana neden oluyor.

Sen öfke ve aşk duygularına saplantılısın...

Sen öfke ve aşk duygularına saplantılısın. Bu iki duygu arasında kalmak senin için çok zor. Hayatını büyük oranda dengesizleşmesine neden oluyor. Sen çabuk öfke duyabilir ve çabuk bir şeylerden vazgeçebilirsin. Karşında tepkisiz ve sana karşı kötü davranışları olan biri varsa, o kişiden vazgeçebilirsin aynı zamanda o kişiye karşı içinde büyük bir öfke biriktirirsin. Kendini anlatamadığın her an içindeki öfken büyür. Çünkü dışarı yansıtman gereken şeyleri içinde tuttuğun sürece çoğu şeyi aşamazsın. Kendi kendine kızar belki de en olmadık kişilerden sinirini çıkartırsın. Sakin kalmaya çalışsan da hayatında yaşadığın şeyler ve insanlar buna izin vermeyebiliyor. Öfke duygusuna saplantılı olmak sana hayatında birçok yanlışı getiriyor. Bu iki zıt duygu ise biraz da olsa birbirini tamamlıyor. Sen sevme ve sevilme kavramlarına fazla önem veren birisin. Hayatında her zaman birine yer olmalı ve bu kişi seni çok sevmeli, sen de onu çok sevmelisin. Aşkın sana yaşattığı duygularına saplantılısın. Bazen üzüntü bazen heyecan bazen öfke... Bütün bunlar senin o duyguya saplantılı olmana neden oluyor. Bu iki duygu hayatını büyük oranda yönetirken aynı zaman da hayatındaki yanlışların da temelini oluşturuyor. Saplantılı olduğun öfke duygusu senin en hırçın ve kötü yönlerini ortaya çıkartırken, aşk duygusu ise ihtiyacın olan ve muhtaç olduğun yönlerini ortaya çıkartıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
24
21
11
8
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın