Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşların Bu Davranışlarda Bulunuyorsa Seni Sevmiyor Demektir!

Arkadaşların Bu Davranışlarda Bulunuyorsa Seni Sevmiyor Demektir!

Arkadaşın bu davranışlarda bulunuyorsa seni sevmiyor demektir!

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arkadaşların bu davranışlardan hangilerini yapıyor?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Arkadaşların seni çok seviyor...

Arkadaşların seni çok seviyor. Senin, arkadaşlarının sevgisini sorgulamana hiç gerek yok. Çünkü arkadaşların seni çok seviyor. Her zaman yanında olan, söylemese de sevdiğini bildiğin kişiler ile dostluk kuruyorsun. Araya zaman girse de siz birbirinizi çok iyi tanıyor ve anlıyorsunuz. Arkadaşlık kavramının hakkını veriyorsunuz. Sen arkadaşlarına değer verirken onlardan da aynı değeri görüyorsun. Seni dinliyorlar, yanında olmaya ve yardımcı olmaya çalışıyorlar. Birlikte eğlendiğin ve yanlarında kendin gibi olabildiğin az insan var. Bunların başında da arkadaşların geliyor. Herkese karşı iyi niyetle yaklaşıyorsun. Kimsenin kötülüğünü istemediğin gibi herkese karşı aşırı da samimisin. Çabuk arkadaşlık kurabilir ve kalıcı dostluklar edinebilirsin. Yanında olan arkadaşlarını kaybetmek istemiyor ve bunun için de çabalıyorsun. Sen etrafındaki çoğu kişiden daha sevgi dolu birisin. Birini sevdiğini gizleyemez ve bunu davranışlarınla belli edebilirsin. Arkadaşlarının kredisi sende oldukça fazladır çünkü arkadaşlık senin için bu demektir. Arkadaşların seni seviyor çünkü olduğun gibisin, insanlara değer ve güven veriyorsun.

Arkadaşların seni bazen seviyor bazen sevmiyor.

Evet arkadaşların seni bazen seviyor bazen ise sevmiyor. Aranızda anlaşmazlıklar olabilir ve birbirinizi anlamadığınız çok zaman olabilir. Arkadaşlık bazen de tartışma getirebilir. Senin arkadaşlığın hem tartışmalı hem de çatışma bir arkadaşlık. Birbirinize benzemiyor ve çoğu zaman da ortak fikirde buluşmuyorsunuz. Bu nedenle de bazı anlarda birbirinizi görmek istemiyorsunuz. Siniriniz geçince ise birbirinize karşı olan sevginiz kabarıyor. Arkadaşlığınızda duygular sürekli değişiyor. Seni anlayan da o anlamayan da o. Birbirinize karşı her zaman anlayışlı olmaya çalışsanız da bazı anlarda da birbirinize tahammül edemiyorsunuz. Arkadaşlarınla arandaki bağı güçlendirmek ikinizin çabası ile olacak şey. Sen sürekli birinden bir şey bekleyemezsin, başkaları da senden sürekli bir şey bekleyemez. Arkadaşların ile iletişiminizden yorulduysan ya bir şeyleri bitirmeli ya da daha seviyeli bir ilişki içine girmelisiniz.

Üzgünüm arkadaşların seni pek sevmiyor...

Üzgünüz ama arkadaşların seni pek sevmiyor. Aranızda bir mesafe ve zaman zaman da bazı insanlar var. İkinizin de hayatında başka kişiler olabilir ama bunlar sizin arkadaşlığınızı bozmamalı. Birbirinize karşı yeteri kadar net olamadığınız için arkadaşlığınızda samimiyet yakalayamıyorsunuz. Ne o seni ne de sen onu tam olarak dinliyorsun. Gerçek problemlerinizde birbirinizin yanında olamıyor ve belki de gerçekten birbirinize yardımcı olamıyorsunuz. Sizin arkadaşlığınız daha yüzeysel şeylere bağlı yani bir derinlik yok. Birbirinizi gerçekten tanımıyor bile olabilirsiniz. Arkadaşlık sadece gülüp, eğlendiğin değil aynı zaman da birbirinizin dertlerini dinlediğiniz bir şey olmalı. Sizin aranızda baktığınız zaman her şey mükemmel gözüküyor ama zaten siz birbirinize hayatınızda olumsuzluklar pek bahsetmiyorsunuz. Yargılamalarından korktuğun, belki de eleştirmelerini istemediğin için çoğu şeyi içinde tutuyorsun. Arkadaşların seni sevmiyor çünkü sizin aranızda gerçek bir arkadaşlık bağı yok. Sen onları ne kadar seviyorsan onlar da seni o kadar seviyor...

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
24
15
8
8
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Azra

Arkadaşların seni bazen seviyor bazen sevmiyor tabi işlerine gelmeyince sevmezler gelince severler alıştım abi buna ya

Manav Yörük

Arkadaşların seni bazen seviyor bazen sevmiyor.

Gizem Yenikler

Arkadaşların seni çok seviyor...