Görüş Bildir
Haberler
Seni Bi' Tek Kim Anladı?

Seni Bi' Tek Kim Anladı?

Bazen ne kadar konuşursak biz anlamayan insanlar ve sustuğumuzda bile ne demek istediğimizi anlayan insanlar... Seni bi' tek kim anladı söylüyoruz!

Hazırsan;

Testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım kendini anlatmak için uğraşır mısın?

4. Çok üzüleceğin bir haber aldın. Bunu davranışlarına nasıl yansıtırsın?

5. Her zaman yanında olacağına inandığın biri var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini yalnız hissettiğinde daha çok ne yapıyorsun?

6. Kendini yalnız hissettiğinde daha çok ne yapıyorsun?

7. Peki en mutlu anını düşün. Yanında kim var?

8. Son olarak hayatında büyük bir değişiklik yapacaksın. Bu ne olurdu?

Seni bi' tek en yakın arkadaşın anladı...

Seni bi' tek en yakın arkadaşın anladı. Her şeyin olan, en zor anında da en mutlu anında da yanında bulunan biri seni anladı... İnsanlar bazen dostluk konusunda şanslı olabilirler. Sen de bunlardan birisin. Senin için dostluk çok önemli ve gerçekten şanslısın ki dostum diyebileceğin kişiler etrafında var. Sen vefalı birisin ve etrafındaki kişilerin de vefalı olmasını istersin. Çünkü sen yapılan iyiliği de kötülüğü de unutan biri değilsin. Yaşadığın her şeye çok değer veriyorsun. Bunların başında da dostlukların geliyor. Sen en yakının olan kişileri ayrı bir yere koyuyorsun hayatında. Kolay kolay kimsenin giremediği ve kimsenin çıkamadığı bir yere. Değer verdiğin ve önemsediğin kişilere sonsuz şans verebilirsin. Hata yapsalar affeder ve her sorunlarında da yanlarında olmaya çalışırsın. Sen anlayışlı birisin. Aynı şekilde karşındaki kişilerinde anlayışlı olmasını istersin. Şanslısın ki en yakın arkadaşın seni anlıyor. Her zaman bir güven hissediyorsan bunun sebebi en yakın arkadaşından kaynaklanıyor.

Seni bi' tek ailen anladı...

Seni bi' tek ailen anladı. Senin içi aile kavramı çok önemli. Onların seni anladığını biliyor ve hissediyorsun. Her zaman destek olmaları, en zor anında elinden tutmaları ve seni güvende hissettirmeleri... Bunların hepsi senin için çok değerli şeyler. Ailene çok fazla saygı duyuyor ve seviyorsun. Aklında en küçük bir sorun takıldığında bile ailene koşuyorsun. İletişiminiz oldukça iyi. Bu nedenle  de seni en iyi ailen anlıyor. Hayatta çok şey başına gelebilir ve çok şey deneyimleyebilirsin. Sen bunları isterken, ailen ise her zaman yanında olduğunu göstererek seni cesaretlendiriyor. Kendi içine döndüğünde ve kendi başına kaldığında problemlerin büyüyor gibi hissediyorsun ve işin içinden çıkamıyorsun. Böyle anlarda bir destek arıyorsun, bu destek de ailen oluyor. Her zaman bir çözüm bulabileceğini ve her şeyin üstesinden gelebileceğine inanıyorsan, bunu ailen sayesinde hissediyorsun. Çünkü seni bi' tek ailen anlıyor.

Seni kimse anlamadı...

Seni kimse anlamadı... Bu hayatta tek birisin. Ne yaşıyorsan kendi içinde yaşıyor ve kendi içinde çözmeye çalışıyorsun. Bütün bunlara karşı yine de ayakta durmaya çalışıyorsun. Etrafında seni anlayan pek kişi yok. Belki de sen kendini anlatamıyorsun. Gerçek problemlerini göstermek istemediğin için veya sorunlarınla kimseyi rahatsız etmek istemediğin için susuyorsun. Sen içine attıkça, insanlar seni anlamakta da zorluk çekiyor. Seni çözen, davranışlarından, sessizliğinden ne demek istediğini anlayan kişilere rastlamamışsın. Bu nedenle de hayatta tek başına kalmışsın. Her sorunla kendi başına mücadele etmek zorunda kalmış ve bir şeyleri tek başına atlatmaya çalışmışsın. Seni kimse anlamamış ama sen kendini çok iyi anlamışsın. Kendine yetebilmeyi öğrenmiş ve tek başına mücadele edebilmeyi öğrenmişsin. Bu da seni güçlü biri yapmış. Seni bi' tek yine sen anlamışsın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
19
9
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın