Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Öz Güvenin Yüksek Demektir!

Bu Davranışlardan Yaptıklarına Göre Öz Güvenin Yüksek Demektir!

Kendimize güvenimiz yaptığımız davranışlar ile ortaya çıkabilir. Sen bu davranışlardan yaptıklarına göre öz güveni yüksek birisin demektir.

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan yaptıklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Senin öz güvenin düşük!

Sen daha sakin yapıda birisin. Tartışmalardan, gürültüden uzak durur ve insanlarla zıtlaşmaktan hoşlanmazsın. Bir karar verirken uzun uzun düşünür ve sağlam adım atmaya çalışırsın. Senin için risk almak kolay bir şey değil. Hem kendini hem de çevreni düşündüğün için risk alırken dikkatli olmaya çalışıyorsun. Hata yapmaktan korkuyorsun çünkü sonucunda neler yaşayacağını bilmiyorsun. Her şeyin iyi, kötü sonuçları olduğu gibi küçük görünen hataların büyük sorumlulukları olabileceğini de biliyorsun. Bu nedenle yanında her zaman bir desteğe ihtiyaç duyuyorsun. İnsanların seni desteklemesi seni daha güvende hissettiriyor. Eleştirilmek senin alsın da hoşuna gitmeyen bir şey. Çünkü genellikle kötü eleştiriler senin enerjini düşürebiliyor. Kendini bir şeyler için hazırlarken ve hevesini arttırırken bir başkasının kötü yorumu, senin bütün hevesini kaçırabilir. İnsanların seni sevdiğini, değer verdiğini ve önemsediğini bilmek  istersin. Bunları sadece sözle değil aynı zamanda davranışları ile de görmek istersin. Sen her zaman ilgiyi arıyorsun. Etrafında yalnız kaldığını görmek veya eskisi gibi davranılmadığını hissetmek seni kötü etkileyebiliyor. Senin öz güvenin çok yüksek değil. Daha sessiz ve kendi doğrularınla yaşayan birisin. Birine fikirlerini dayatmaktan hoşlanmaz ve herkesin düşüncelerine saygı duymaya çalışırsın.

Senin öz güvenin yüksek.

Sen kendine yetebilen birisin. Hayatında en sevmediğin şeylerin başında birini küçümsemek ve küçük düşürmek gelebilir. Böyle ortamlarda bulunmaz, bu tarz kişilerle de iletişimini kesersin. Karar alırken önce kendi çıkarlarını daha sonra çevrenin çıkarlarını düşünmeye özen gösteriyorsun. Hata yapmaktan korkmuyor ama hata yapmamak için de dikkatli oluyorsun. Gerektiğinde insanlardan yardım alabilir ve her zaman da yardım etmeye de hazır birisin. Ne istediğini bilen biri olarak, sana istemediğin şeyler yaptırmak çok zor. Birini kırmamak için kendi doğruların ve isteklerinden vazgeçmezsin. İnsanlar hakkında yorumlarda bulunabilirsin ama bunu incitmeden yaparsın. Aynı şekilde de karşılık beklersin. Kimin kötü kimin iyi niyetli olduğunu anlayabilen birisin. Çıkar için kimsenin yanında bulunmaz ve kimseyi de yanında tutmazsın. Sıradan ve alıştığın şeylerden bir süre sonra uzaklaşıyorsun. Hayatında yenilik arıyorsun. Senin için durağan bir hayat oldukça anlamsız. Çünkü hayatta her gün farklı bir şey öğrenmek ve deneyimlemek varken, her günü aynı şekilde geçirmek senin yaşam tarzına uygun değil. Güvenilir birisin. Kimseyi yarı yolda bırakmaz ve kimseyi de zor duruma düşürmek istemezsin. Sevdiklerinin başarıları seni sadece mutlu eder. Bu nedenle kıskançlık duygun oldukça az. Yeni insanlar tanımak senin enerjini arttırabiliyor. Çünkü her tanıdığın kişi hayatına bir farklılık getiriyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
137
37
32
14
11
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın