Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Duygusuz musun?

Kişilik Testi: Duygusuz musun?

Belki duygularımızı kendi içimizde yaşamamız belki de belli etmekten kaçınmamızdan dolayı duygusuz damgası yiyebiliriz. Bu test ile duygusuz musun değil misin söylüyoruz!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Hayatının bir döneminde çok zor şeyler yaşadın mı?

4. Peki bu zor zamanı nasıl atlattın?

5. Karşında biri ağlıyor. Onu nasıl teselli edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen büyük bir problemle karşılaştığında bunu kiminle paylaşırsın?

7. En son ne zaman ağladığını hatırlıyor musun?

8. Son olarak hayatında unutamadığın bir anını anımsamanı istiyoruz. Bu anı iyi mi kötü mü?

Sen duygularını sonuna kadar yaşayan birisin.

Sen duygusuz biri değilsin. Bir başkasının senin en zayıf halini görüyor olması seni rahatsız edebiliyor olsa da bunu gizleyemiyorsun. Bundan her zaman kaçmaya çalışıyorsun ama mümkün olmuyor. En küçük bir şey seni üzmeye ve ağlatmaya yetebiliyor. Her duygunu sonuna kadar yaşıyorsun. Çünkü bu duygular seni mutlu ediyor ve iyi hissettiriyor. Senin yaşadığını ve bir şeylerden umutlu olduğunu hissettiren bu duyguları yaşaman senin için önemli. Aşk, sevgi, üzüntü, kaygı, kırgınlık... Bütün bu duygular senin nasıl bir insan olmana karar veren şeyler. Bu duygulara verdiğin tepkiye göre kendin olabiliyorsun. Ağlamak senin için önemli. Çünkü sen ağlayınca gerçekten bir şeyleri aktarabilmiş oluyorsun. Duygularını dilediğin gibi yaşamak seni hafifletiyor ve daha iyi hissettiriyor. Birinin yanında en mutlu anını da en mutsuz anını da yaşamaktan çekinmezsin. Bu duruma herkes şahit olsun istersin. Özellikle pozitif duyguların bulaşıcı olduğunu düşünüyorsun. Sen güldüğünde ve mutlu olduğunda buna şahit olan kişi de aynı duyguları hissedebiliyor. Sen duygusuz değil tam tersi dolu dolu duygularını yaşayan birisin. Hissettiğin her şey senin için çok önemli ve kıymetli.

Sen duygusuzsun...

Sen duygusuz birisin. Yaşadığın şeyler seni duygusuz bir insana dönüştürmüş. Artık daha az üzülmeye ve daha az insanlara acımaya karar vermişsin. Bu duygusuzluk aslında biraz da seni negatifliğe itmiş. Hayatında her zaman olumsuz şeyi düşünmeye başlamışsın. Bu biraz kendini sağlama almandan birazda en kötüsüne her zaman kendini hazırlamış olmak istemenden kaynaklanıyor. İnsanların duygularını anlamakta zorluk çekiyor ve kendi duygularını da dilediğin gibi göstermiyorsun. Zayıf görünmek istemediğin için sana acı veren şeyleri bir başkasının yanında yaşayamıyorsun. Empati yapmakta zorlanıyorsun. Çünkü kendi hissetmediğin duyguları bir başkasının hissetmesi sana ne ifade eder pek emin olamıyorsun. Kendi hayatınla meşgul birisin. Kendi yaptıkların, söylediklerin, davranışların ile ilgilenirken bir başkasının senin yaptıkların sonucu ne hissedeceğini umursamadığın olabiliyor. Daha yüzeysel biri olduğun için biriyle derin sohbetler yapmak seni sıkabiliyor. Çünkü hayatında birçok problem varken bir de bir başkasının dertlerini taşımak sana ağır gelebilir. Sen duygusuzsun çünkü yorulmuş ve bir şeylerden tükenmişsin. İnsanları düşünmek, onların ne hissettiği ile ilgilenmek istemiyorsun. Her şeyin net olmasını isterken, başkalarının sana ve hayatına zarar verecek kadar değerli olmasını istemiyorsun. Sen biraz duygusuz birisin ama seni güçlü yapan şey de bu duygusuzluğun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
150
29
27
21
12
10
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Sen duygularını sonuna kadar yaşayan birisin.

Thv

duygusuz degilim amk

duygusuzum ama empati yapamadığım için değil. insanlar bana empati yapmadığı için duygusuzum