Görüş Bildir
Haberler
Sen Neden Doğdun?

Sen Neden Doğdun?

Aklımıza sık sık gelen sorulardan biri de 'Ben neden doğdun?' Hepimiz bazı amaçlar için hayata gelmiş olabiliriz. En başından sonuna kadar mücadele içinde devam ettiğimiz hayatımızda, bir şeyler başarmak için durmadan çabalarız. Bu test ile sen neden doğdun söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Şu an hayatından memnun musun?

4. Sence sen hayatlarında olduğun için insanlar şanslı mı?

5. Seç birini...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki senin için başarı ne demek?

7. Seni bunlardan hangisi mutlu eder?

8. Son olarak bize burcunu seçer misin?

Sen sevdiğin kişilere yol göstermek için doğdun...

Sen sevdiğin kişilere yol göstermek, destek olmak ve biraz olsun yüklerini hafifletmek için doğdun. Çevrende sana oldukça ihtiyaç oluyor. Belki bazı olaylara mantıksal yaklaşıyor olman belki de duygularını kontrol edebiliyor olman... Bunların hepsi seni daha da yükseltiyor. Sevdiğin ve sana ihtiyacı olan kişilere destek olabiliyor ve onlara yol gösterebiliyorsun. Senin dünyaya geliş amacının önünde sevdiğin kişiler yer alıyor. Onların mutluluğu ile mutlu olmak ve varlıkları ile kendini güvende hissetmek senin için önemli. Onlar için önemli olan şey ise her zaman senin, onların yanında olacağını bilmek. Sen sevdiklerin için doğmuşsun ve onların varlığı ile mutlu oluyor, mutluluğu ile enerjin daha da artıyor.

Sen imkansız denilen şeyleri başarmak için doğdun...

Sen imkansız denilen şeyleri başarmak için doğdun! Sen bu dünyaya isteklerin ve başarın için gelmişsin. Önünde kocaman bir yol var ve bu yolda da yapmak istediğin çok şey var. Bunların hepsini başarmak ve oldurmak için elinden gelen her şeyi yapabilirsin. Senin için ve hayatın için yararlı olan her şeyi yapabilirsin ve neyin sana fayda sağlayacağını da bilirsin. Çalıştığın başardığın her şeyi kendin için yapıyorsun. Her kazandığında da bir sonrakine kendini hazırlıyorsun. Senin için kazanmak çok önemliyken bunun sürekliliğini sağlamak daha da önemli. Sen imkansız denilen şeylere de meydan okuyabilir ve başarının olduğu her yerde adını geçirebilirsin. Çünkü senin doğuş amacın bu...

Sen insanlara iyiliği aşılamak için doğdun!

Sen insanlara iyilik aşılamak için doğdun. Elinden gelse bunu bütün dünyaya yayabilirsin. Kötü olan hiçbir yerde bulunmadığın gibi, kötü olan kimseyi de çevrende barındırmıyorsun. Senin hayattaki tek önceliğin iyi biri olmak. Bunu sadece olmakla bırakmıyor aynı zamanda etrafında iyiliği saçmak istiyorsun. Sen hem düşüncelerin hem davranışların ile iyi birisin. Kimsenin hayatına karışmadığın gibi başkalarının hayatları hakkında da konuşmazsın. Seni ilgilendiren tek şey senin hayatındır. Onun dışında kalan herkes ve her şey senin ilgi alanından da çıkar. Vicdanlı ve merhametli birisin. Bunları en çok sevdiklerine karşı gösterebiliyorsun. Herkesi affedebilir ve hayatında herkese yer açabilirsin. Senin bu dünyaya geliş amacın iyiliği yaymak...

Sen insanlara enerji vermek için doğdun...

Sen etrafındaki herkese enerji yaymak için doğdun. Sen ne olursa olsun mutluluğunu kaybetmeyen birisin. Herkese güler yüzle yaklaşamaz çalışıyor ve kimseye kendi sorunlarında bahsetmiyorsun. Hem insanları sıkmamak için hem de kimsenin seni öyle tanımasını istemediğin için. Seni hatırlayan herkes gülümsemenle hatırlamalı... Etrafındaki herkesi mutlu görmek istiyorsun. Çünkü senin yanında somurtan birinin olması senin de enerjini düşürebilir. Sen buna izin vermiyorsun. Nerede mutsuzluk varsa sen orada yoksundur. Etrafındaki herkese enerji vermek ve onların mutlu olmasını sağlamak gibi bir amacın var. Senin yanında mutsuz olmak da umutsuz olmak da yasak.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
31
25
13
11
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

bu soruyu bazen bende soruyorum "Ben neden doğdum ki? Ne gerek vardı yani?"

Diğdem Çakır

Hayatımdan memnun değilim ve seçtiğim birçok şeyde olumsuz iken sen etrafa enerji vermek için doğmuşsun diye nasıl diyebiliyorsun?

Pasif Kullanıcı

Belki kendine değil de başkalarına iyi geliyorsundur o da bişey al işte kral gibi hayata geliş amacı

pofudukpofyumak

Sen imkansız denilen şeyleri başarmak için doğdun...