Görüş Bildir
Haberler
Yumruk Sıkma Şekline Göre 7 Kişilik Özelliğini Ortaya Çıkartıyoruz!

Yumruk Sıkma Şekline Göre 7 Kişilik Özelliğini Ortaya Çıkartıyoruz!

Sena Erdoğdu
05.01.2023 - 20:36 Son Güncelleme: 07.01.2023 - 11:45

Yumruk sıkma şeklin senin hakkında birçok şeyi ortaya çıkartıyor!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen yumruğunu nasıl sıkıyorsun?

Gizemli, eğlenceli yargılayıcı, koruyucu, mantıklı, fedakar ve duygusal...

Sen gizemli bir karaktere sahipsin. Her şeyi herkese söylemek istemez, önce bir şeyleri başarır, daha sonra ortaya çıkartırsın. Çok fazla konuşmaktan zevk almaz genellikle gözlem yaparsın. Ortamı neşelendirmeyi iyi bilen birisin. Soğuk ortamları ısıtır ve eğlendirirsin. İnsanların bilerek yaptığı şeyleri affedemiyor ve onların hatalarını sık sık yüzlerine vuruyorsun. Sen düşüncesiz ve bencil insanlara karşı sert birisin. Sevdiğin herkese karşı koruyucu tavrını bürünüyorsun. Onların başına bir şey gelmesini istemediğin için çoğu zaman kısıtlayıcı olabiliyorsun. Duygularını çok fazla ön planda tutmasan da duygusal birisin. Karar verme aşamasında mantığını dinler ve duygularını göz ardı edersin. Duygusallığının ortaya çıkması için sevdiği bir kişinin üzülmesi yetebilir. Herkes için her şeyi yapabilirsin ama senin sevgini ve değerini hak etmeyen kişiler için hiçbir şey yapmayı tercih etmezsin.

Sadık, enerjik, sezgisel, yaratıcı, kararsız, güvenilir ve özgürlükçü...

Sadık karakterin daha baskın bir şekilde ortaya çıkıyor. Hayatında olan herkese karşı kendini sorumlu hissediyorsun. Onlar olduğu için şanslı olduğunu biliyor ve bu nedenle de onların önemli olduğunu her zaman hissettiriyorsun. Çoğu zaman enerjik birisin ama bu yanında olan kişilere göre değişkenlik gösterebiliyor. Senin enerjini düşüren biri varsa, bir yere kadar çabalarsın. Sezgilerinle hareket edersin. Bu nedenle aslında karar alırken epey zorlanıyorsun. Çünkü sezgilerinle hareket ettiğinde mantığını saf dışı bırakabiliyorsun. Yaratıcı yönün ortaya çıktığında farkını ortaya koyabilirsin. Farklı bakış açısına sahipsin. Herkes sana güven duyarken sen insanlara güvenmekte zorluk çeken birisin. Yanılmaktan ve kırılmaktan korktuğun için çok fazla yeni kişileri yanında tutmuyor, hayatında daha köklü arkadaşlıklara yer veriyorsun. Özgürlüğüne düşkün olduğun için herhangi bir kısıtlanmada oradan uzaklaşabilirsin.

Hayalperest, alıngan, vefalı, samimi, cesur, sabırlı ve kontrolcü...

Hayal kurarak yaşıyorsun desek yeridir. Her zaman önce hayalini kurar daha sonra hayata geçirirsin. Senin için bir şeyin hayalini kurmak o şeyi tamamlamak ile aynı eşdeğerdir. Çok çabuk kızabilir ve çok çabuk insanlara alınabilirsin. Seninle dalga geçilmesinden ve eleştirilmekten hoşlanmıyorsun. Dostlarının yanında olduğunu hissettirir ve sana yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmazsın. Kimsenin yanında farklı bir kişiliğe bürünmez ve olduğun gibi davranırsın. Bu samimiyetin genellikle insanların hoşuna gidiyor. Karar alırken fazla düşünmez ve sonucu ne olursa olsun katlanırsın. Risk alabilir, cesur birisin. Çünkü bir şeyden korktuğun için harekete geçmemek sana anlamsız geliyor. Başlamadan sonunun nasıl olduğunu bilemezsin. Acele etmekten ve acele olan şeylerden  nefret ediyorsun. Her şeyin keyfini çıkartmayı seven birisin. Etrafında senden habersiz kuş uçmamalı. Her şeyden haberin olması gerektiği gibi etrafındaki çoğu kişi de seni dinlemeli.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
19
7
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Gizemli, eğlenceli yargılayıcı, koruyucu, mantıklı, fedakar ve duygusal... Sen gizemli bir karaktere sahipsin. Her şeyi herkese söylemek istemez, önce bir şe... Devamını Gör

Necla Kaplan

Hayalperest, alıngan, vefalı, samimi, cesur, sabırlı ve kontrolcü...

Gizem Yenikler

Hayalperest, alıngan, vefalı, samimi, cesur, sabırlı ve kontrolcü...