Görüş Bildir
Haberler
Hatay'da Patlama: 1 Asker Şehit

Hatay'da Patlama: 1 Asker Şehit

Hatay'ın Samandağ İlçesi'ndeki Çevlik Sahili'nde Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin kontrol ettiği balıkçı teknesinde patlama meydana geldi. Patlamada 1 asker şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün sabah saatlerinde Çevlik Sahili'ne yakın bir balıkçı teknesinde cesetler bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Ekipler tekneyi incelediği sırada henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. İlçe merkezinden de duyulan şiddetli patlamada bir asker şehit oldu.

Sesi duyanlar sahile akın etti

Sesi duyanlar sahile akın etti

Olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken, sesi duyan çevredekiler sahile akın etti. Yaralı askerlerin de olduğu belirtilen patlamanın neden kaynaklandığını tespit etmek için olay yerinde detaylı inceleme başlatıldı.

 DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

vatan toprağından taştı,denize de bulaştı şehidimin kanı..

nebusimdi

Ceset tuzaklayacak kadar iğrençleşen bünyelerin akıl hocaları da Avusturya-Macaristan Meclisi'nden Ermeni "soykırım" tasarısını geçirmeye uğraşıyor.

Buse Bolgun

Samandağda patlama oldu bir inceleme bile yapılmadı Suriye'ye düşen bomba seslerini bile duyuyoruz yani başımızda savaş var ve kimse bizi takmıyor ne kötü...