Görüş Bildir
Haberler
Hastanede Bir Kadının Gözlerini Oymuştu: Şizofreni Hastası Zanlının Daha Önce Babaannesini Baltayla Öldürdüğü Ortaya Çıktı

etiket Hastanede Bir Kadının Gözlerini Oymuştu: Şizofreni Hastası Zanlının Daha Önce Babaannesini Baltayla Öldürdüğü Ortaya Çıktı

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'nde yatarak tedavi gören Sultan Güner'in (57) 2 gözünü parmaklarıyla oyan şizofreni hastası N.K.'nin (36), 5 yıl önce de babaannesi K.K.'yi (85) başına baltayla vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. N.K.'nin daha önce de ruh sağlığı hastanesinde bir başka kadın hastanın gözlerini diş fırçasıyla oymaya çalıştığı öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'nde yatarak tedavi gören şizofreni hastası N.K., Sultan Güner'in iki gözünü parmağıyla oymuştu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, N.K.'nin, 2015 yılında kendisine küfrettiğini ileri sürdüğü babaannesi K.K.'yi baltayla öldürdüğü ortaya çıktı.

Akli dengesi bozuk gerekçesiyle hastaneye yatırılmış

Akli dengesi bozuk gerekçesiyle hastaneye yatırılmış

N.K.'nin bu olaydan sonra tutuklandığı, akli dengesinin bozuk olduğu anlaşılınca tedavi için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı belirlendi.

Bir başka hastanın da gözlerini oymaya çalışmış

Bir başka hastanın da gözlerini oymaya çalışmış
İçeriğin Devamı Aşağıda

Burada da birlikte kaldığı bir hastanın gözlerini diş fırçasıyla oymaya kalktığı, ancak görevliler tarafından engellendiği bildirildi.

N.K.'nin, bu olaydan sonra Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

N.K.'nin, bu olaydan sonra Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Aynı odada kaldığı Sultan Güner'in gözlerini oymuştu

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi'nde yatarak tedavi gören şizofreni hastası N.K., 1 Mart'ta aynı odada kaldığı 3 çocuk annesi Sultan Güner'in iki gözünü parmağıyla oymuştu. Sultan Güner, götürüldüğü Adana Şehir Hastanesi'nde tedaviye alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekimi ile 1 başhekim yardımcısının da aralarında bulunduğu 8 personel açığa alınmıştı. N.K. de tek kişilik sünger odada gözlem altına alınmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
501
331
130
20
15
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?