Görüş Bildir
Haberler
Harem Limanı'nda Korkutan Patlama

Harem Limanı'nda Korkutan Patlama

Onedio Medya
29.12.2015 - 02:19

İstanbul Haydarpaşa'daki Ro-Ro limanı TIR park alanında akü takviyesi yapılırken alev alan tırın deposu patladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harem Liman İşletmeleri Harem Limanı Ro-Ro TIR bekleme alanında saat 00.00 sıralarında meydana geldi. 

Ajansların aktardığına göre park alanında bekleyen bir TIR’a akü takviyesi yapıldığı sırada yakıt deposunda patlama oldu. 

Patlamanın ardından Ukrayna plakalı ve narenciye yüklü TIR’da yangın çıktı. Görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri TIR’daki yangını söndürdü. 

Patlama sırasında hafif şekilde yaralanan TIR şoförü ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Patlamalar polisi alarma geçirdi

Patlamalar polisi alarma geçirdi

Olayın ardından saldırı ihtimaline karşı bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevre emniyeti alan polis ekipleri patlamanın kesin sebebini belirlemek için inceleme başlatırken bomba İmha ve İnceleme ekipleri de patlama alanında araştırma yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir temizlik işçisinin ölümüyle sonuçlanan bir patlama meydana gelmiş, olayın üzerinden günler geçmesine rağmen yetkililerden olayın nedenine ilişkin bir açıklama yapılmamıştı. 

Patlamaya havan mermisinin yol açtığı iddiaları dolaşırken Teyrêbazên Azadiya Kurdistan (TAK) örgütü patlamanın sorumluluğunu üstlendiğini açıklamıştı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
0
0
0
0