Görüş Bildir
Haberler
Hanzade Doğan Boyner Kimdir, Kaç Yaşındadır? Hanzede Doğan Boyner En Güçlü Kadınlar Arasında

Hanzade Doğan Boyner Kimdir, Kaç Yaşındadır? Hanzede Doğan Boyner En Güçlü Kadınlar Arasında

İş dünyasının önemli yayınlarından ABD merkezli Fortune, dünyanın en güçlü 50 kadın listesini yayınladı. Birçok önemli şirketin yöneticilerinin bulunduğu listede Türkiye’de giren tek kişi ise Hanzade Doğan Boyner oldu. Yayınlanan liste sonrası ‘Hanzade Doğan Boyner kimdir?’ sorusu internetin gündeminde. Online alışveriş sitesi Hepsiburda’nın başkanı olan Hanzade Doğan Boyner’in hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hanzade Doğan Boyner Kimdir?

Hanzade Doğan Boyner Kimdir?

Fortune’nin açıkladığı liste sonrası Hanzade Doğan Boyner’ın hayatı ve yaptığı işler merak ediliyor. Hanzade Doğan Boyner, Doğan Online Şirketler Grubu’nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanıdır.

1972 İstanbul doğumlu olan Doğan Boyner, Aydın Doğan ve Sema Doğan'ın üçüncü kızıdır. Babası medya patronu, iş adamı, girişimci, hayırsever ve Türkiye'nin en büyük holdinglerinden Doğan Holding'i kuran yatırımcıdır. Annesi, Doğan Şirketler Grubu Holding'de eski Yönetim Kurulu Üyesi'dir.

Doğan Boyner, İstanbul'da Saint Benoit Fransız Lisesi mezunudur. London School of Economics'den lisans ve New York'taki Columbia University'den işletme yüksek lisans derecesine sahiptir.

Hanzade Doğan Boyner’ın İş Hayatı

Hanzade Doğan Boyner’ın İş Hayatı

Hanzade Doğan Boyner, London School of Economics’den mezun olduktan sonra kariyerine Londra’da Goldman Sachs şirketinde finansal analist (CMT) olarak başladı.

Doğan Boyner, aile şirketinde kısa bir süre çalıştıktan sonra ülkenin önde gelen internet holdingi Doğan Online'ı, 2001 yılında teknoloji şirketi Hepsiburada'yı  ve 2006 yılında yine bir teknoloji şirketi olan Nesine'yi kurdu.

Nisan 2007'de Boyner Sanayi A.Ş. CEO'su Türk işadamı Osman Boyner ile evlendi. İki kız çocuğu annesidir.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın