Görüş Bildir
Haberler
Hangi Rihanna'sın?

etiket Hangi Rihanna'sın?

11.04.2018 - 16:03

Bakalım sen Rihanna'nın hangi tarzını yansıtıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını soralım?

3. Olmazsa olmaz makyaj malzemen hangisi?

4. Genelde ses tonunla ilgili övgüler alır mısın?

5. Kendine ünlü bir sevgili seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Rihanna'nın en tarz kombini hangisi sence?

7. Peki bunlardan hangisi sana en uygun olan?

8. Paparazilerle olan ilişkinde hangi ünlü gibi olurdun?

9. Ünlü olsaydın sanat için soyunur muydun?

10. Ego seviyeni puanlandır bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Bu arada araban var mı?

12. Son olarak günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

En saf ve utangaç zamanlarındaki Rihanna!

En saf ve utangaç zamanlarındaki Rihanna!
En saf ve utangaç zamanlarındaki Rihanna!

Verdiğin cevaplara göre sen Rihanna'nın piyasadaki en yeni hallerindeki gibisin. O zamanlar utangaç, sevimli ve çok saf bir kimlikle piyasadaydı. Sen onun bu özelliklerinin hepsini barındırıyorsun. Kalbin o kadar temiz o kadar güzel ki... İnsanlar seninle vakit geçirmekten çok keyif alıyorlar. Çünkü sen herkese çok fazla değer veren ve onları mutlu etmek için uğraşan birisin. Saflığın zaman zaman başına bela da açsa sen bu halinden gayet memnunsun. Hayata karşı hep pozitif bakıyorsun. Bunu nasıl başarıyorsun gerçekten hayret ediyoruz :) Ayrıca gülümsemenle de adeta huzur saçıyorsun. O kadar nahif ve sevimli bir gülümseme ki bu, sorma gitsin. Arkadaşların her seferinde seni tanıdıkları için ne kadar şanslı olduklarını söylüyorlar. Bunu söylemekte de sonuna kadar haklılar. Sen onlara mutluluk aşılıyorsun adeta. Her dertlerini dinliyor, canları ne zaman sıkkın olsa yüzlerini güldürecek bir şey bulabiliyorsun. Umarız hep böyle kalırsın :)

En asi zamanlarındaki Rihanna!

En asi zamanlarındaki Rihanna!
En asi zamanlarındaki Rihanna!

Verdiğin cevaplara göre sen Rihanna'nın en asi, atarlı giderli zamanlarındaki halisin. Sen asla haksızlığa tahammül edemeyen, her zaman doğruları savunan ve en önemlisi de hayatı başkaları için değil kendi için yaşayan insanlardansın. Senin gibi olmak isteyip olamayan o kadar çok insan var ki. Doğruları dile getirmek pek kolay bir şey değildir her zaman. Sen ise hiç kimseden çekinmeden söylüyorsun doğruları. Bu yanınla bazen başına bela da alsan hiç vazgeçmemişsin karakterinden. Evet, bu artık senin karakterin olmuş. Ne yaparsan yap değiştiremezsin zaten kendini. Bize soracak olursan da zaten değiştirmene hiç gerek yok. Çoğu insan senin bu hallerini asilik olarak değerlendiriyor, bunlardan biri de biziz. Fakat asilikten kastımız iyi bir anlamda. Yani sen sana her söylenene boyun eğen düz biri değilsin. Eğer bir şeyler yanlışsa bunu düzeltmek için elinden gelen her şeyi yapanlardansın. Susmak ve kabullenmek kesinlikle sana göre şeyler değil.

En aşık hallerindeki Rihanna!

En aşık hallerindeki Rihanna!
En aşık hallerindeki Rihanna!

Verdiğin cevaplara göre sen Rihanna'nın en aşık zamanlarındaki halisin. Buradaki aşktan kastımız, hayatındaki insana duyduğun aşk değil. Hayata, dostlarına, ailene ve daha nicesine duyduğun aşk. Yani yaşamaktan en zevk aldığın dönem. Gerçi senin için 'en' yok. Çünkü sen hayatının her anını çok keyifli geçiriyorsun zaten. Her anın her dakikan çok önemli senin için. Hayata aşkla bakıyorsun anlayacağın. Bu hayatın sana 1 kez verildiğinin farkındasın ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsun. Senin bu yönünü gerçekten çok takdir ediyoruz. Keşke hepimiz bu bakış açısıyla bakabilsek hayata. Fakat birçoğumuz bunu beceremiyoruz maalesef. İşte bahsettiğimiz aşk bu. Yaşama duyulan bir aşk. İyi, kötü ne yaşarsan yaşa negatif düşüncelerle boğmuyorsun kendini. Seni tebrik ediyoruz ve hayata olan bu güzel bakış açını hiç kaybetmemeni diliyoruz :)

En özgüvenli zamanlarındaki Rihanna!

En özgüvenli zamanlarındaki Rihanna!
En özgüvenli zamanlarındaki Rihanna!

Verdiğin cevaplara göre sen Rihanna'nın en özgüvenli ve güçlü olduğu halisin. Valla seni öve öve bitiremeyeceğiz gibi duruyor şimdiden söyleyelim. Hayata karşı duruşunla ve bakış açınla sen tam bir lider havasındasın. Etrafındaki insanlar senin ağzından çıkan her kelimeyi çok önemsiyorlar. Hatta sana resmen hayranlar. Sen özellikle arkadaşlarına ne zaman başları sıkışsa hep yol gösteren kişi oluyorsun. Hatta senin dediklerine o kadar hak veriyorlar ki bir süre sonra sen ne dersen onu yapabilecek hale geliyorlar :) İnsanlar senin engin bilgilerinden yararlanmak için sıraya giriyorlar resmen. Sen baya ayaklı kitap gibisin. Senin gibi kültürlü biriyle de sohbet muhabbetin tadı paha biçilemez olur tabii. Arkadaşların da seninle muhabbet etmeye can atıyorlar. Her konuşmada senden yeni bir şeyler öğreniyorlar çünkü. Onların gözünde sen hem iyi bir dost hem de iyi bir rehbersin. Seni tanıdıkları için çok şanslılar :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
294
180
80
78
31
24
21
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayaz Yılmaz

hangi Rihannasın - cinsiyetini öğrenelim?🤔

En asi zamanlarındaki Rihanna! 😲😬😡