Görüş Bildir
Haberler
Hangi Psikopat Türk Dizi Karakterisin?

etiket Hangi Psikopat Türk Dizi Karakterisin?

10.12.2020 - 17:48

İçindeki minik psikopatı ortaya çıkarıyor ve hangi Türk dizisindeki psikopat karakter olduğunu söylüyoruz!

Testi çöz, cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Aşağıdaki kavramlardan hangisi senin için en önemli?

3. Dünyayı bütünüyle yönetecek güce yalnızca sen sahipsin diyelim. Şimdi söyle bakalım, dünya nasıl bir yer?

4. Peki hangi tarz filmleri daha çok seversin?

5. Şimdi de birine sinirlendiğinde genel tavrın nasıl olur onu söyle bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence insanlığın en büyük sorunu ne?

7. Peki başın sıkıştı diyelim, bir telefonunla yanına gelip sana yardımcı olacak bir süper kahraman seç!

8. Son olarak, elinde bir şişe iksir var ve içtiğinde aşağıdakilerden birine sonsuza kadar sahip olacaksın diyelim. Bu hangisi olur?

Merve Aksak!

Merve Aksak!

Sen Türk dizi tarihinin belki de en belalı karakteri Merve Aksak'sın! Hırslısın bir kere, istediğin her şeye sahip olmadan durmuyorsun. Bunun için etrafındaki insanları kullanmak ve hatta kaybetmekten de hiç çekinmiyorsun. Senin için önemli olan, günün sonunda kendine koyduğun hedefi tamamlamış olmak. Ama tabii her insan gibi senin de zaafların var. Onları da biz söylemeyelim artık...

Ferhunde!

Ferhunde!

Ferhunde olabilmek için neler yaptığını açıkçası biz de merak ediyoruz. Ama biraz düşünürsek belki hırsın bu sonuca ulaşmana sebep olmuş olabilir. Senin hayatında en önemli varlık sensin. Bunun dışında kalan herkesi harcayabilirsin. Ama şunu da söyleyelim, sende şeytan tüyü var. Bir şekilde bir dünya insanı kendine bağlamayı da başarabiliyorsun. Yine de bize sorarsan biraz dikkatli ol, insanlara güvenmeyi ve gereken değeri vermeyi öğren.

Mukaddes!

Mukaddes!

Sen Fatmagül'ün Suçu Ne dizisindeki yenge Mukaddes'sin. Ortalığı birbirine katıp kenarı çekilip izlemek en büyük zevklerinden biri. İnsanların nasıl hissettiği hiç de umurunda değil, çatır çatır söylersin söylemek istediğini. Tabii ki senin de duyguların var, bu duygular içinde en yoğun hissettiğin de diğer karakterlerde de ortak olan hırs. Kendi çıkarların için yanında duran insanları ezip geçebiliyorsun kimi zaman. Biraz bu özelliklerini gözden geçirmende fayda var.

Han!

Han!

Sen Masumlar Apartmanı dizisinden Han'sın. 'Nasıl yani, Han da mı psikopat?' seslerini duyar gibiyiz. Evet, hem de en tehlikelisinden! Etrafındaki herkese mükemmel bir imaj çizen ama içten içe psikopat olan bir karakter Han. Senin de en büyük sorunlarından biri fazla bağlanmak. Büyük bir sevgiyle bağlandığın her şeye karşı fazla korumacısın. İhtiyacı olmasa da... Bu da geniş zamanda düşünüldüğünde ciddi sonuçlar doğurabilecek yanlış bir davranış olduğundan, kendine çeki düzen vermeni öneririz.

Ercüment Çözer!

Ercüment Çözer!

Senin için bu hayattaki en önemli şey saygı. Saygısızlık yapılmasına asla katlanamıyorsun. Bu da seni Ercüment Çözer yapıyor. Senin kendi doğruların var ve bu doğruların dışına ne olursa olsun çıkmıyorsun. Bu seni bir miktar dar görüşlü yapıyor açıkçası, sonuçta her insanın başına gelebilecek bir durum yanılmak. Çevrendekilerin sözlerine biraz daha fazla kulak assan daha iyi olur bizce.

Temmuz!

Temmuz!

Sen şüphesiz Ezel dizisinin en psikopat karakterlerinden Temmuz'sun. Takıntılısın bir kere. Kafanı taktığın herhangi bir şeyi çözüme kavuşturmadan bırakmıyorsun. Bunu yaparken de son derece soğukkanlı olabiliyorsun. Kafayı bir şeye taktın mı onu yapmama ihtimalin yok yani. Tabii ki onun kadar kötü düşünmeyelim. Herkes gibi senin de zaafların var ve bunların ortaya çıkmasından, savunmasız kalmaktan korkuyorsun. İndir biraz perdelerini, hayat sandığın kadar yorucu değil sonuçta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
242
132
111
59
48
23
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Merve Aksak!

Çiğdem Pala

Merve Aksak 😁

Edanur Kartal

Ferhunde!