Görüş Bildir
Haberler
Hangi İç Çamaşırı İçinde Kendini Daha Özgür Hissediyorsun?

Hangi İç Çamaşırı İçinde Kendini Daha Özgür Hissediyorsun?

03.12.2020 - 19:15

Herkesin tarzı farklıdır ve giydiğin iç çamaşırı biraz da kişiliğin hakkında ipucu verir. Bakalım sen hangi tarz iç çamaşırlarla daha rahat ve özgür hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan başlayalım! Güne hangi kokuyla başlamak sana kendini daha iyi hissettirir?

2. Hayatında ne tarz insanlara asla yer yok?

3. Senin kişiliğin hangisine daha yakın?

3. Senin kişiliğin hangisine daha yakın?

4. Peki batıl inançların var mı?

5. Günlük makyajına ne kadar vakit harcıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişki durumunu öğrenebilir miyiz acaba?

7. Daha çok hangi renk iç çamaşırı kullanırsın?

8. Son olarak, yeniliklere ne kadar açıksın? (1 en az, 4 en çok olacak şekilde puanla)

Görünmez!

Görünmez!

İç çamaşırı mı, o da ne? Çamaşır giymektense serbest kalıp rahat olmak istiyorsun. Belki de anlamsız geliyor sana. Bu kadar özgür ruhluyken neden sıkıntıya sokayım kendimi rahatsız iç çamaşırları içinde diyorsun. Çamaşır ve kıyafet konusunda endişe etmek sana oldukça saçma geliyor. Kendini ancak böyle rahat hissediyorsun.

Spor ve rahat!

Spor ve rahat!

Sen son derece doğal, gösterişten uzak ve sade bir yapıdasın. Hiç öyle alengirli işlerle uğraşacak biri değilsin. Olduğun gibi görünmek en doğrusu geliyor sana. Basit ve sade olan da bu sebeple daha çekici geliyor. Tüm bu doğallığın içinde kendi güzelliğini daha çok ön plana çıkardığına inanıyorsun. Ki hiç yanılmıyorsun bu konuda!

Masum ve seksi!

Masum ve seksi!

Sen abartıdan uzak, sadeliği ve daha doğal görünümleri seven bir insansın. Ama bu demek değil ki seksapaliteden uzak ve güzel görünmeye isteksizsin. Abartıyı sevmiyor ama doğallığınla gösterişli olmayı harmanlıyorsun. Ayrı bir havan var ve sen de bunun sonuna kadar farkında olduğun için bu kullanmayı seviyorsun. Hayranların da hatrı sayılmayacak kadar çok!

Şuh ve seksi!

Şuh ve seksi!

Vahşi olmak ve öyle görünmek tam da sana göre. Apayrı bir havan var, insanlar sana kolay kolay yaklaşamıyor ama büyüne kapılıp gidiyorlar sanki. Gizli bir çekim gücün olduğunu söylesek hiç de yalan olmaz. Kendini çok iyi bilmen bir yana, tüm bunları giyim kuşamınla yansıtmayı da çok seviyorsun. Yakıyorsun kısacası :)

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
134
51
49
26
19
15
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın