Görüş Bildir
Haberler
Hangi MasterChef Jürisi Senin Ruh İkizin?

Hangi MasterChef Jürisi Senin Ruh İkizin?

12.11.2020 - 19:00

Üç jüri de birbirinden iyi 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim:

2. Masterchef'te yarışmacı olsan, katılman için seni kim cesaretlendirirdi?

3. Yarışmada jürisin diyelim, şeflerin yaptığı yemeklerden hangisini eleme oyununda yapmaları için yarışmacılara yapardın?

4. Peki yarışmacı olsan, yarışmaya hangi yemekle kalırdın sence?

5. Senin damak tadın hangi lezzetlere daha yatkın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için yemek...

7. Söyle bakalım, sağlıklı yaşama ne kadar önem veriyorsun?

8. Son olarak geçtiğimiz sezonların şampiyonları ve ikincileri arasından birini seç de bitirelim:

Somer Şef!

Somer Şef!

Sen MasterChef jürisinden Somer Sivrioğlu ile ruh ikizisin! Yalnızca Türk mutfağı değil, dünya mutfağına karşı da ilgin oldukça büyük. Yemek yapmanın yanında, yemeyi de bir o kadar seviyorsun. Özellikle bu konuda kendini geliştirmek ve çevrendeki insanların gelişimlerini desteklemek de tam senlik! Bunu sağlamaya çalışırken çoğunlukla duygusalsın, büyük bir duyguyla bağlanıyorsun her şeye çünkü. Ama yeri gelince senden çok eleştireni de yok! Çünkü disiplin de senin için son derece önemli. Tersin pis yani!

Mehmet Şef!

Mehmet Şef!

Sen MasterChef jürisinden Mehmet Yalçınkaya ile ruh ikizisin! Yemek senin için kesinlikle bir tutku, hatta bir yaşam biçimi. Hayatını buna adadığını söyleyebiliriz. Bu yüzden bu alanda kendini yetiştirmek isteyenlere büyük saygı duyuyorsun. İnsanların kendilerini herhangi bir alanda geliştirmelerine duyduğun saygı gibi... Ancak hazır saygı da demişken, en ufak bir saygısızlık ya da umursamazlık seni çıldırtıyor. Eğer gelişimine yardımcı olacağın insanlarsa bunlar, vay hallerine diyelim! Çoğunlukla kötü polisi oynayarak laubalilikten uzak duruyorsun. Belki de olması gerektiği gibisin!

Danilo Şef!

Danilo Şef!

Sen MasterChef jürisinden Danilo Zanna ile ruh ikizisin! Yemeğe karşı ilgin oldukça büyük ve kendini bu alanda fazlasıyla geliştirmişsin. Ancak geliştirdiğin bir şey daha var, o da insan ilişkileri. Sen hiç kimseyi kırmak istemiyorsun. Evet, herkes bir şeyler öğrensin, ama sonunda kimse üzülmesin istiyorsun. Son derece de nazik ve sempatiksin. İçindeki neşenin ucu bucağı yok. Bu neşeden herkese nasip olmaz yani, kıymetini bil. Bu özelliklerin senin ruh ikizini Danilo Şef yapıyor!

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
56
36
14
11
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
AZERI KIZI

Sen MasterChef jürisinden Danilo Zanna ile ruh ikizisin! Yemeğe karşı ilgin oldukça büyük ve kendini bu alanda fazlasıyla geliştirmişsin. Ancak geliştirdiğin... Devamını Gör

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Somer Şef! Sen MasterChef jürisinden Somer Sivrioğlu ile ruh ikizisin! Yalnızca Türk mutfağı değil, dünya mutfağına karşı da ilgin oldukça büyük. Yemek yapm... Devamını Gör