Görüş Bildir
Haberler
Hangi Müzik Türü Ruhunu Uçuruyor?

etiket Hangi Müzik Türü Ruhunu Uçuruyor?

Senin ruhuna iyi gelen müzik türü hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Sosyal medyadan tanışıp şu anda aranın iyi olduğu biri var mı?

3. Sosyal medyadan tanışıp şu anda aranın iyi olduğu biri var mı?

4. Peki sen bu ipten geçebilir misin?

4. Peki sen bu ipten geçebilir misin?

5. Kendinle vakit geçirmekten ne kadar çok hoşlanıyorsun? Bizim için puanla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sinirlendiğin zamanlarda etrafındaki insanlara karşı tavrın nasıl oluyor?

7. Son olarak bir yere gideceğin zaman nasıl gidersin?

Deep House!

Senin ruhunu uçuran müzik türü Deep House! Sen tutkulu duyguların insanısın. Sevdiğin şeylerin peşinden sonuna kadar gidersin mesela. Çünkü senin olayın hissetmek. Her bir ritmin ruhunda dokunduğu yerleri tek tek hissedebiliyorsun. Bu yüzden deep house eşittir sen demek!

Dubstep!

Senin ruhunu uçuran müzik türü dubstep! Çünkü sen değişken bir ruh haline sahipsin. Saniyeler öncesinde dünyanın en mutlu insanıyken, bir anda kafanı yastığa bastırıp kendini tüm dünyadan soyutlamak isteyebiliyorsun. Yüksek farkındalığının, etrafında değişen her şeyi hemencecik fark etmenin sonucu bu. Bu yüzden dubstep eşittir sen demek!

Alternatif Türk müziği!

Alternatif Türk müziği!

Senin ruhunu uçuran müzik türü alternatif Türk müziği! Çünkü sen bu toprakların insanısın. Birini gerçekten anlamanın, ne anlattığını dinlemek ve aynı şeyleri hissedebilmek olduğunu biliyorsun. Fakat yeniliklere de açıksın. Her ne kadar hayatında muhafaza etmek istediğin şeyler varsa da, yeni şeyler öğrenme tutkun hiçbir zaman geçmiyor. Bu yüzden alternatif Türk müziği resmen senin duygularının notalara dökülmüş hali.

African Blues!

Senin ruhunu uçuran müzik türü African Blues! Minimal bir dünyan var. Hayatında fazlalıklara yer yok. Fazla insan, fazla eşya... Tek bir amaç için bir araya gelmemiş kalabalıklar seni yoruyor mesela. Tek başınalığı seviyor, nerede olursan ol değerli yalnızlığını yaşayabiliyorsun. Bu yüzden otantik Afrika müziği ve blues öyle güzel bir araya geliyor ki; seni ancak anlatabiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
103
34
27
19
13
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

Deep House! yine hepimize aynı sonuç çıkmış

Pasif Kullanıcı

Banada???*

Gizem Yenikler

Deep House! Senin ruhunu uçuran müzik türü Deep House! Sen tutkulu duyguların insanısın. Sevdiğin şeylerin peşinden sonuna kadar gidersin mesela. Çünkü se... Devamını Gör

Deniz Azdemir

deep house?