Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mitolojik Yaratık Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Mitolojik Yaratık Senin Ruh İkizin?

Easterling
11.07.2021 - 19:00

Ruhunun derinliklerine bakıp hangi mitolojik hayvanın senin ruh ikizin olduğunu söylüyoruz. 

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetinle başlayalım mı?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Peki bu element çiftlerinden birini seçmeni istesek?

4. Şimdi de senden bir gökyüzü seçmeni istiyoruz!

5. Karşı cinsin bu özelliklerinden hangisi seni daha çok etkiler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu yiyeceklerden gözüne en güzel görüneni seç bakalım!

7. Şimdi de seni en iyi tanımladığını düşündüğün kelimeyi seç!

8. Son olarak, yaşamak için bir yer seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Peri çıktın!

Doğal olarak çok sevimlisin ama düşmanların bunun senin çaresiz olduğun anlamına geldiğini düşünürlerse kötü bir sürprizle karşılaşacaklar. Alıngan ve fevri davranıyorsun ve biraz düzenbazsın ve pratik şakalardan hoşlanıyorsun. Hayattan nasıl zevk alacağını biliyorsun.

Sentor çıktın!

srv.onedio.com

Sen dünyanın 2 farklı yüzünün birleşimisin. İnsan olma konforunun lüksünün tadını çıkarıyorsun ama gerçek yuvan aslında orman. Gruplarda aktif ve iyisin ve fikirlerine katılmayan insanlara karşı çok az sabrın var. Kendini herhangi bir durumda kazanan tarafa nasıl koyacağını biliyorsun ve olayları lehine kurnazca manipüle etmekte hiçbir problemin yok, bu da seni güçlü bir müttefik yapıyor.

Unicorn çıktın!

Saf bir kalbin var ve insanlarda her zaman en iyisini görüyorsun. Hayattaki basit zevklere değer veriyorsun ve sonsuz bir iyimserliğe sahipsin. Sana yakın olanları koruyorsun, ancak her ne pahasına olursa olsun çatışmalardan kaçınıyorsun.

Sfenks çıktın!

Sfenks çıktın!

Sıra dışı bir zekaya sahipsin ve senin seviyende olmayan insanlara karşı sabrın yok. Kelimenin tam anlamıyla entelektüel olarak senden daha aşağı olanları sevmediğin açık. 10 kelimeyi kullanabiliyorken asla tek kelime kullanmıyorsun, hayranlık ve korkuyla karşılanıyorsun.

Kraken çıktın!

Hırslı birisin ve çok fazla yalnız zamana ihtiyacın var, ama yalnızlığın, insanların seni yanlış anlamalarına neden olabilir. Kesin olan bir şey var ki, konu bir çatışma olduğunda kimse seninle karşı karşıya gelmek istemez.

Anka Kuşu çıktın!

Umut, ölümsüzlük ve yenilenme ile ilişkilisin. Esasen ölümsüzsün, bu yüzden yaşlı bir ruha sahipsin ve daha fazla çatışmaya neden olmadan dramayı saptırmakta tam bir profesyonelsin. Gözlemi eyleme tercih ediyorsun ve mükemmel bir karakter yargıcısın. Doğan gereği sessizsin, ancak iş kavgaya geldiğinde, şiddetli bir düşmansın.

Denizkızı çıktın!

Denizkızı çıktın!

Seni güzel ve çekici deniz sakini. Okyanus senin evin ve sudaki her şeyi seviyorsun. Eğer bir kara sakini olsaydın, bir 'plaj insanı' olurdun.  Doğa ile güçlü bir ilişkin var ve insanlık ile dünya arasındaki dengeye inanıyorsun.

Ejderha çıktın!

Değer verdiğiniz insanları ve mülkleri şiddetle koruyorsun. Sen rahat bir yaratıksın ve lüks içinde yaşamaktan zevk alıyorsun ama asla tembel değilsin. Kışkırtılırsan, korkunç bir düşmansın, ama kolay kolay öfkelenmiyorsun. Kendine vakit ayırmaktan keyif alıyorsun.

Elf çıktın!

Elf çıktın!

Fantezi dünyasında en çok saygı duyulan yaratıklardan birisin ama aynı zamanda yerini tespit etmesi çok zor. Empatik politikacı ve pragmatik hayalperestin ilginç bir karışımısın. Adaletin gücüne inanıyorsun, ama aynı zamanda kendini korumanın gücüne de inanıyorsun. Her zaman yardım etmeye isteklisin, ancak seni olumsuz etkileyeceği noktaya kadar değil.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
399
151
138
73
32
19
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Blackpink

unicorn JFJGIODFJGORD

cansu ersan

Peri