Görüş Bildir
Haberler
Hangi Hepsi Grubu Üyesisin?

etiket Hangi Hepsi Grubu Üyesisin?

Efsane Hepsi grubunun hangi üyesisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını seçer misin?

2. Ünlü bir bestecisin diyelim. Bestelerini nerede yapardın?

2. Ünlü bir bestecisin diyelim. Bestelerini nerede yapardın?

3. Şu anki ruh halini bu görsellerden hangisi anlatıyor?

4. Herkesin sevdiği bir ders vardır. Seninki hangisi?

5. Eee yemeden olmaz! Aşağıdaki yemeklerden en çok hangisini seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu popçuların hangisinin şarkıları playlistlerinde mutlaka olur?

7. Son olarak sence bu organlarından hangisi en çalışanı?

Gülçin!

Gülçin!

Sen özgür ruhlu bir insansın. Kalıplara giremiyorsun. Sana kolay kolay kimse herhangi bir fikri düşünceyi dikte edemiyor. Dediğim dedik çaldığım düdük insanısın :) Ayrıca sessiz sakin görüntünün arkasında savaşçı bir insan var. İnsanları seni kolay lokma sanıyor ama pek öyle değilsin. Savaşçı ruhun içinden çıkamayacağın mücadele yok :)

Eren!

Eren!

Sen dünyanın en rahat insanlarından birisin. Kimseden çekinmiyorsun. Aman şu ne der, aman bu ne der, hiç umrunda değil. Kafan hep yüksek, kafan hep patlak. Ama başkalarına göre çatlak. Kim ne derse desin umrunda değil. İnsanları çoğu sıradan monoton yaşarken seni hayatın renkli, zigzaglı ve eğlenceli. Aynen böyle devam :)

Yasemin!

Yasemin!

Sen ortamların aranan insanısın. Her türlü ortamda muhabbet denince akla sen geliyorsun. Klişeden uzak, her türlü konuda yeterince birikim sahibi, fevkaladenin fevkinde bir insansın :) Karşındaki kişinin kafasını kendi işinle kendi ailenle ilgili olan biteni anlatarak şişirmezsin. :)

Cemre!

Cemre!

Atara atar gidere gider insanısın. Her şeyden evvel sen mert bir insansın. Doğru nerede sen oradasın. Sana yalan söyleyen kişi 3. Dünya Savaşı'nı da göze almıştır. Kandırılmaya tahammülün yok. Diline düşmeye görsün.  İnsanı seni aldattığına yalan söylediğine pişman edersin :) İçinde ne varsa dışında da o var. Kafanda sinsi planlar çevirmiyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
84
49
21
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Erdinç

"hangi hepsi grubu üyesisin?"değil." Hepsi Grubu'nun hangi üyesisin?" olmalı. Aksi takdirde birden fazla hepsi grubu anlamına gelir ve teste gelen kişi "Acab... Devamını Gör

ANNE YARISI

Nihayet beklediğim test gelmiş

Gülçin çıktım, küçükken çok dinlerdim, keşke yine beraber şarkılar yazsalar, hangi şarkıcı sorusu da çok saçmaydı hiç birini beğenmeyen biri ne seçecek bari ... Devamını Gör