Görüş Bildir
Haberler
Hangi Emoji Seni Anlatıyor?

etiket Hangi Emoji Seni Anlatıyor?

Osman Avcı
13.08.2014 - 20:00 Son Güncelleme: 14.08.2014 - 16:14

Kelimelere kimin ihtiyacı var, bu küçük karakterler dururken. Peki, hangi emoji seni anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi özel günü daha çok seversin?

2. Bir harf seç!

3. Pekii, hangi Bülent Ersoy?

4. Hayalimdeki meslek...

5. Favori Looney Tunes kahramanın desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En sevdiğin kahvaltı elemanı?

6. En sevdiğin kahvaltı elemanı?

7. Hangi patates yemeği?

8. Gündeme dair haberleri genellikle nereden öğrenirsin?

9. Son soru: Uzak kışın hangi sporu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tam bir particisin: Dans Eden Kız!

Tam bir particisin: Dans Eden Kız!

Ve PARTİ BAŞLASIN! Sen tam anlamıyla bir adet sosyal kelebeksin. Dans etmeyi, arkadaşlarınla partilemeyi, içkilerden de kokteyli seversin. Bu dünya zaten, koca bir dans pisti hükmünde sana göre, yörüngesinde salsa yaparsın sen, sen yok musun sen?! Tek sevmediğin şeyse, gün doğması. Kısaca 'aman sabahlar olmasın' insanısın :)

Moda senden sorulur: Manikürlü El!

Moda senden sorulur: Manikürlü El!

Sana trendsetter demek çok uygun. Şıksın, zarifsin ve de bakımlısın. Giydiğini üstüne yakıştırır, bakışları üstüne çekmeyi de bilirsin. Arkadaş çevrende küçük bir moda ikoncanlığı mevzun var ki, herhangi birisiyle 'pişti' olman olanaksız. Çünkü kendine ait bir tarzın var. Sadece giyim mi, pek tabii ki hayır. Esprilerin, konuşman, tavırların hep sana mahsus. Kısaca o kadar bakımlısın ki, tenin bir pırlantadır, 50 karatlık parlar: Sana güneş gözlüksüz bakana, en samimisinden bir 'Helall' kısacası :)

Karizmanın vücut bulmuş hali: Güneş Gözlüklü!

Karizmanın vücut bulmuş hali: Güneş Gözlüklü!

Üstad, sen bu hayatın yüksek lisans tezini bitirmişsin, doktora yeterliliğe giriyorsun. Alfasın, lidersin, yakışıklı/güzelsin. Ayrıca kafanın dikine gidebiliyor, ve kaybetmekten hiç korkmuyorsun. Çünkü kendini biliyorsun, özentilik yakınından geçmez senin. Gülümsemense suratından hiç eksik olmaz, en iyi sanatı biliyorsun çünkü: Hayattan lezzet alma sanatı. Üstad bizi mektebine götür!!! :)

Hep saf, en saf: Bilmiyorum Maymunu!

Hep saf, en saf: Bilmiyorum Maymunu!

Bu hayatta bazıları duymaz, bazıları görmez, bazıları ise, senin gibi, bilmez. Aslında her şeyi bilir de, insanları kırmamak için saflığı, şapşik olmak pahasına üstüne giyer. Zaten şu 3 günlük dünyada insanları kırmaya ne gerek var canım değil mi ama? En kötü özelliğinse ağzından laf kaçırman. Ama bu halde bile sana kızmak mümkün değil, çünkü 'sen acayip derecede tatlı bir şeysin yaa'

Arkadaş canlısı: Dans Eden İkizler!

Arkadaş canlısı: Dans Eden İkizler!

Arkadaşlığın en iyisini, dostluğun en bakisini sende bulmak mümkündür. İyi bir sırdaşsın çünkü. İnsanları can kulağıyla dinler, az konuşur, konuştuğun zamansa nokta atışı yapar, yaraya merhem olursun. Onlara karşı kibar da davranırsın. Ancak arkadaşlarının seni sevmesi sadece bunlardan değil (ki bunlar da gayet yeter). Mesela çok eğlenceli bir insansın. Bir yere gidilecekse, ilk senin adın anılır. Çünkü bilinir ki, sen olmazsan onlar kös kös oturup, canlarını sıkarlar.

Buralar hep romantizm: Kalp Gözlü Smiley!

Buralar hep romantizm: Kalp Gözlü Smiley!

Sen umutsuz bir vakasın. Aşıksın çünkü. Karnın durmadan ağrıyor, sanki sürekli sana tuzlu su yutturuyorlarmışcasına. Konuşmalara çok fazla katılamıyor ve sürekli dalıp gidiyorsun. Durduk yere yüzünde beliren 'salak' gülümsemelerse, sizinkiler arasında bugünlerin favori dalga konusu. Tutarsızsın da: Bazen diyorsun ki 'yaşa dünya seni seviyor, omuzlarından öpüyorum.', bazen de 'bat dünya bat' kafasındasın. Kısaca 'aşkı sevene (sana), derdi çekene (sana) sor!

Tam bir flörtöz: Gözkırpıp Öpücük Atan Smiley!

Tam bir flörtöz: Gözkırpıp Öpücük Atan Smiley!

Öncelikle, senin elinden bir uçan, bir de kaçan kurtulur. Flörtözsün, gönül (ç)almayı iyi bilirsin, yaban inciri, yalı çapkınısın. Komplimanlarından, itifatlarından, nazik ve çekici tavırlarından etkilenmeyen kişi, olsa olsa Walking Dead'dir. Senin bu çapkın tavırlarını ise, kınayan çok. Ama senin kalbin birden fazlasına yetecek kadar büyük neylersin. Güzele karşı zaafın varsa nolmuş yani. Zaten şarkıda dediği gibi 'güzel sevmeyene adam denir mi?' Denir mi, onlar söylesinler :)

Huysuzsun: Somurtkan Smiley!

Huysuzsun: Somurtkan Smiley!

Ah insancıklar, ahh! Senin canını sıkmakta, sinirlerini tepene çıkartmakta sınır tanımıyorlar. Yüzde 99'u aptal: Okumazlar, araştırmazlar ama çok bilirler. Cahillerdir, keşke ölseler. Onlarla konuşurken, miden bulanıyor, yüzlerine bakamıyorsun. Bu tiksinti hali ise seni sen yapıyor. Onlar gibi olmamak için sürekli kendini geliştiriyorsun ve bu dünyaya karşı öyle bir yabancılaşmışsın ki, bu gidişin sonunu söyleyelim: Yalnız kalmak. Amaan boşver; zaten aptal bir arkadaştan, zeki bir düşman yeğdir senin için!

Sen olmuşsun olmuş: Like!

Sen olmuşsun olmuş: Like!

Hamlığı çoktan geçtin, ve dahi piştin de... Son kertede öyle bir oldun ki, nar gibi kızardın :) Biz giderken, sen dönüyordun yani. Böyle 10 numara bir şahsiyet olmayı nasıl becerdin, gerçekten muamma. Varsa bir reçete yaz da bilelim yani! Rahatlığındandır belki de. Mesela birisi sana laf sokup rezil mi etmeye çalıştı, kılını kıpırdatmazsın. Çünkü o senin gözünde bir sinek hükmündedir, söyledikleriyse sivrisinek saz. Bu yolda devam et demeyeceğiz, sen zaten bilirsin işini, al sana LIKE :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2618
1424
1347
505
351
268
263